Libre L'Absolu Platine Yves Saint Laurent pro ženy

levandule
aldehydické
svěží
mýdlový

Libre L'Absolu Platine podle Yves Saint Laurent je Orientální Floral vůně pro ženy. Libre L'Absolu Platine byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Aldehydy, Bergamot a Mandarinka; střední tóny jsouLevandule, Modrá levandule a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka a Jantar (ambra).

Aldehydy

od Markéta Rybínová

12/21/23 13:30

od Bella van der Weerd

12/12/23 13:30
Milý Santo: Vše, co si přeji k Vánocům, je... (1. část)

Milý Santo: Vše, co si přeji k Vánocům, je... (1. část)

od Beth Butterfield, Elena Vosnaki, Iulia Halatz, Ítalo Pereira, Markéta Rybínová, Yi Shang (怡 商)

12/07/23 01:06

Мисс Лилу

Je velmi krásná, s těmi studenými aldehydy na začátku, prostě velmi neobvyklá.Není tak výrazná jako vlajková loď, není tak sladká jako toaletní voda... Ze všech se mi líbila nejvíc. Lahvička je samostatný úžasný zázrak. No a slova consa, že jde o limitovanou edici, motivovala prostě skvěle. teď ji mám já, tuhle platinovou krásku. dřív byla favoritem vlajková loď, teď se uvidí.

Anyamalia

Nejprve jsem napsal naštvaný recenzi, ale poslouchal jsem vůni po dobu několika dní na blotteru a na kůži... od začátku do konce... a změnil jsem názor. Začíná opravdu jako většina toho, co se teď vydává, nicméně je v ní omáčka starého dobrého Dior Pure Poison. Jasná kořeněná vanilka, tuberóza a fleurdorange. A postupně se to všechno vytrácí a přechází do jemné vůně chladivého levandulového mýdla. Která je velmi klidná a příjemná. A pro luxusní vůni obecně velmi nečekaná.

matchalatte

Krásná krabička se vzorkem přišla poštou pro e-mailové předplatné, nálada byla "cítit se jako perfblogger s PR poštou")) Podle mého nosu docela unisexová záležitost. Intenzivnější levandule vnáší do kompozice mužnost, ale naštěstí bez toxicity. Opravdu si ji dokážu představit na muži v obleku a košili. Oproti EdP o řád chladnější a mnohem méně sladká, ale atmosféra je stále přítomná a působí jako Libre. Vše je stejně jasné a intenzivní. V základu jako by byla totožná s EdP. Beau de Jour se vůbec nepodobá Beau de Jour. Ale je to nádhera, děvčata.

Sannesans

Tento nový křídlo se mi líbí nejvíce. Je měkčí než OG, ale má větší sílu než edt. Líbí se mi design flakonu, vůně je pro mě elegantnější a zaschnutí je božské. Když se druhý den ráno probudím, mám ji ještě na zápěstí a je nádherná. Takže i přes všechny negativní recenze bych do ní možná šla;-)

MichelleAntonia

Nosím ji už asi 4-5 hodin a řekla bych, že je to rozhodně Libre Intense, s celou tunou levandule, která se na vás valí první půlhodinu. Něco jako skutečně unisexová, až mužská dávka levandule, pak se vytratí a zůstanou vám hřejivé květiny. Řekla bych, že pokud nejste zarytý milovník levandule nebo chlap, který se chce pustit do něčeho, co by mělo být více "ženské", opravdu existují lepší Libres než tato.

CGud23

Tento flanďák Platine voní podobně jako edt Libre. Nemá tak dlouhou výdrž jako původní edp (nebo intense či le parfum). Mám v ní více pomerančového květu než levandule a aldehydy nejsou tak výrazné, v což jsem doufala... takže jsem z tohoto nového flankeru trochu nedotčená! Edt je také moje nejméně oblíbená z celé řady, a protože jsou si dost podobné, je to pro mě pasé.