Burberry Brit Sheer (2015) Burberry pro ženy

svěží
tropický
růže
zelený

Burberry Brit Sheer (2015) podle Burberry je Floral Fruity vůně pro ženy. Burberry Brit Sheer (2015) byl/a uveden/a v roce 2015. Vrchní tóny jsou Liči, Yuzu, Ananasový list a Mandarinka; střední tóny jsouRůžová pivoňka, Broskvový květ a Hruška ; základní tóny jsou Bílé pižmo a Bílé dřevo.

Liči

Hruška

Bílé pižmo
Bílé dřevo

amanda_goncalves

Můj první slepý a bylo to správně! Monicailva níže uvedla, že je to dobrý parfém pro horké dny a když chcete utéct od citrusů - a tato definice je dokonalá. Mám ráda citrusy, ale chtěla jsem něco jiného. Brit Sheer voní trochu jako šampon, jen sofistikovaněji, s velmi intimní projekcí, ale s dobrou výdrží na lehký parfém (4-6 hodin). Svrchní nóta je velmi ovocná a kyselá, ale pak se objevují spíše květiny a ovoce zůstává jako vedlejší postavy. Nepřipadá mi vyloženě svěží, nakonec mi tak připadá spíš u vodních parfémů. Ale konečně jsem našla ovocně-květinovou, která je příjemná i v horku.

Tylda1654

Nádhera! Vybrala jsem si "bezcharakterní" parfém, služebně-úřední, na pochůzky, který by byl jen pozadím a nepředbíhal by hostitelku (při řešení akutních problémů). Ten voněl jako šampon nebo kondicionér na praní. Nejlépe - odváděla pozornost od horka. Hlavně - abych ho dobře slyšela. Nepotřebuji stopu.
A je to tady. Tohle všechno už udělal.
Na oblečení voní buď třešňovým šamponem, nebo stejnojmenným pracím práškem či kondicionérem. Je to docela ženské.
Na kůži - jako bonus tam dávají nějaké pěkné neidentifikovatelné bobule. A zdá se - i trochu máty.
Očekávání = realita

Akonit

Záludná vůně. Hledala jsem nenápadný, ale pokud možno elegantní "šampon" na dovolenou. Z fleku se mi tato růžová Burberry velmi líbila: je svěží, nesladká a bez přílišné ovocné kyselosti - prostě taková příjemná a poměrně elegantní (ne kompotová) vůně čistoty, květinového šamponu a ženské svěžesti "jako po sprše". Na studené kůži v klimatizované místnosti se chovala dobře - byla dostatečně jasná, ale bez přehánění, působila čistě a svěže. Ale, panebože, jaké "upocené" pižmo mi dala v horku! Myslím, že každý má v knihovně vzpomínek právě tuhle vůni, kdy se někdo vedle vás snažil deodorantem nebo parfémem zablokovat pach potu, a vy to všechno ucítíte a uvědomíte si, že pokus byl neúspěšný. A žádná z mých kamarádek ze mě tuto "potní" nuanci necítila (nebo byly příliš jemné), ale já ji cítím! A to z kůže i z flíčku stejně.
Vůně sama o sobě je krásná, ale taková překvapení v závislosti na teplotě/počasí/náladě jsou příliš nepředvídatelná na to, abych si ji koupila.

matin

Vzhledem k tomu, že parfémy Burberry mi obvykle připadají zajímavé, nenucené a jiné, riskla jsem nákup naslepo na základě recenzí, které zmiňovaly ananasový nádech a jarní svěžest. Navzdory tónu yuzu, který je pro mě, co se týče parfémových tónů, "ne" (necítím ho na kůži příjemně).
Nakonec dorazila a já jsem ji mohla pár dní zkoušet.
Upřímně si myslím, že je to květinový parfém, svěží, jarní, žoviální a čistý..., ale je to vůně, která se musí předem vyzkoušet na kůži, protože tón yuzu je v mém případě poněkud stahující, dodává zelený nádech, pokud, ale ve mně je suchý a nepříjemný, zejména v interakci s pivoňkou. To je bod, který mi přijde podobný s Bright od Versace, přestože je jiný.
Obě by si konkurovaly ve stejném rozsahu použití , ročním období atd . A stejně jako Versace , není pro mě .

Co se týče délky a probuzení , není příliš vysoká , ale nemám pocit , že by také okamžitě vyprchala , tedy pokud , pro mě Bright cristal v tomto ohledu zdaleka předčí .

A samozřejmě pokud se vám líbí Versace , je tu mnoho bodů pro vás, abyste si užili burberry sheer!

echurch1979

Burberry Brit Sheer je stoprocentní šampon, ruku na srdce, a to je neoddiskutovatelné....ale, a to je velké ale, dělá to tím nejpříjemnějším způsobem, jaký jsem zatím cítila. Tedy samozřejmě pokud bychom mohli zapomenout na tuberózu v Poison, která voní tak trochu jako Prell, nebo naopak (mrk). Brit Sheer je vůně čistoty, po které se touží v polovině letních veder, a po všech stránkách ničí výkon Bright Crystal. Jsou to vskutku mimořádně podobné struktury, i když ta od Versaceho vyšla o devět let dříve, a proto je zřetelně naivnější, což umocňuje lesk květin až k nečitelnosti. Nenechte se, prosím, zmást testem kartiček ani "spořičem čichu" na uzávěry lahví - tyto falešné záblesky vás ukolébají ke koupi těch druhých, zatímco zde se skrývá poklad. Brit Sheer se s námi podělí o rafinovanější zážitek. Obrysy ingrediencí jsou patrné, stejně jako u oslnivých vrchních tónů pivoňky, yuzu a liči. A navíc, začátek se nikdy nezastaví, což mě převálcovalo! Přitahuje další hráče, ale stále zůstává přítomný. Láskyplně otevírá bránu šťavnatému ananasu, hrušce a broskvi a velmi nenuceně nechává jemně obklopit pižmová dřeva. Nikdy hlasitě nekřičí, aby si jí někdo všiml. Nikdy tak vysoko, aby se stala nepřeložitelnou. Jen příjemně trvanlivá, propůjčující mému rozpoložení hojné množství radosti! Tak se vyvalte ze dveří a milujte se, s rameny vzadu a plnými plícemi. Rozpusťte si během dne vlasy - ne kvůli nim, to ne - ale proto, že stále cítíte tu oslnivě sladkou, šamponem osvěženou vůni, která stále šťastně skotačí ve folikulech a vláknech. Jsi dáma! Zasloužíš si svět, který to uzná jako fakt a odkáže ti nic menšího než velikost!

Vnae

Jedna z věcí, které se mi na Burberry opravdu líbí, je, že to není jeden z těch parfémů, které můžete cítit na každém. Nevím, jestli je to kvůli marketingu, nebo proto, že o nich tolik lidí neví. Faktem je, že podle mě mají velmi osobní a úžasný nádech.

Brit sheer jsem si koupila naslepo, aniž bych k němu kdy přivoněla. A myslím, že jsem se ani moc nebála, protože mám parfémy Burberry London, My Burberry a Burberry body. A všechny tři miluji. Měla jsem 30 mil. lahvičky, takže mi nezbyla ani kapka z žádné z nich a chtěla jsem doplnit alespoň jednu z nich, ale uviděla jsem tuto odt a rozhodla se ji vyzkoušet.

A voilá, nevím, čím to je, ale u této značky se mi trefili do noty!

Tento je na rozdíl od ostatních mnohem jemnější a svěžejší a myslím, že na jaro/léto se hodí velmi dobře. Dokonce si myslím, že by to byla velmi příjemná vůně i na podzim.

Myslím, že tato značka velmi dobře vystihuje počasí a londýnskou krajinu a tahle je hodně v linii těch rán, která začínají chladně a slunce postupně vychází a zahřívá, ale velmi nesměle.
Nevím, je to velmi jemný a příjemný pocit.

Je pravda, jak někteří z vás říkají, že lehce připomíná Bright crystal od Versace, ale osobně si myslím, že byla mnohem sladší a trochu ohromující.

Co se týče délky trvání vůně, ta je v tomto případě možná o něco kratší, pokud ji srovnám s ostatními parfémy Burberry, ale nezapomínejme, že se bavíme o toaletní vodě.

Stále ji nosím ráno a na konci dne ji stále cítím na kůži i na oblečení. Ale je to přesně ten typ parfému/kolínské vody, který mám ráda, takový, který zůstává v jemné, dlouhotrvající, ale ne přeplněné vůni.

Fragaria

Bála jsem se, že se mi to nebude tolik líbit! Nebudu platit víc peněz, než za kolik mi parfém stojí. Podle mě má všechno svou "cenu". Pokud tato cena není splněna, pak jdu z kola ven!
Náhodou jsem za tento parfém možná utratila o něco víc, kdybych věděla, že je tak rozkošný! To je ono... je rozkošný! Je to růžová mašle na tom nejkrásnějším dárku. Je to tak rozkošné! Ale není to "dětské".
Cítím narozeninové oslavy, sluníčko, nařasené šatičky a dort...(ah..lem)v dospělácké podobě. Je to zábavné a čisté...docela slušné! Super máma, učitelka na základní škole...jo!
První stříknutí nebo dvě mě vyděsila. Říkala jsem si: "Burberry!!! Kde je ta tvoje charakteristická čistá dřevitá vůně?" A druhý den nošení: "TADY JE!" :-).
Je to Burberry, je nádherná jako obvykle a je to liči! Opravdu to zjemňuje ostrou pivoňku. Pivoňku miluju, ale zpočátku MŮŽE být nepříjemná. V tomto parfému je to měkké nadýchané koťátko. Žádné čekání! Stačí si jen uhladit obličej do oblečení a dýchat poníky a duhu :-).

adelika

Dneska se mi to líbí. Frosty. Sníh a křupání všude kolem. A on je stejný, ano prašan, čistý a svěží. Květy a plody zvoní. Hodí se k počasí a pod mou růžovou čepici.
Já nevím. Jak stárnu, chci ve vůních lehkost a dokonce i šamponovitost... a v mém životě je dost jiných závaží.
Výdrž je vlastní. A právě proto si Burberry vážím a věřím jí.

Letscr

Naprosto nádherný parfém! Jemná ovocně-květinová vůně, trochu jako šampon, ale ne jako obyčejný šampon... Dobře vydrží, pěkně pění první 3 až 4 hodiny. Nejlepší ze všeho je, že je to parfém, když nechcete nic pokazit: hodí se do práce, na jarně-letní večer, na celý den. Je svěží, aniž by byl vodový, což je další dobrá vlastnost. Myslím, že na nevěstách by měla vypadat super elegantně. Je to parfém, který budu mít stále u sebe, lahodně voní.

Redakce říká, že jeho výdrž na mně byla vynikající! Nanesla jsem ji ráno a její přítomnost jsem cítila celý den! Celé odpoledne jsem ho cítila a připomínal mi, že pochází ode mě!

mari_bzrra

Jak krásná je ta vůně! <3 <3 <3
Připomněla mi dětství, objetí, staré disneyovky a pohádky o princeznách, takové, které když otevřete, voní kouzelně, se spoustou detailů, hudbou... voní neuvěřitelně (kdo měl takové knížky v 90. letech, když vyrůstal, ví, o čem mluvím).
Voní čistě, jemně, jako krásný květ pivoňky. Pivoňku a liči opravdu cítíte.
Nemyslím si, že je to parfém, který by se dal nosit v létě v Recife, Rio de Janeiru... plážových městech, jak chcete. K létu se moc nehodí.
Je to jarní parfém. Je to asi nejlepší vůně na nošení v místech s parky a spoustou květin všeho druhu, zejména těch jemných. Na takových místech by měla určitě vydržet déle.

jackycuatro

Svěží citrusový květinový parfém s trochou sladkosti v mé kůži převládá vůně mandarinky doporučuji na léto probudit velmi dobré dobré trvání.

Pokud máte rádi svěží vůně s velkou osobitostí je to váš parfém nic podobného jsem necítila ráda mám parfémy které nejsou tak oblíbené zkrátka se mi líbí.

laurakaye

Testuji tento produkt ze sady Ulta.

Perfektně krásná, svěží květinová. Jasná modrá obloha, jemný vánek, květiny, sluneční svit. Povznášející náladu. Nedělá to velký dojem, kromě toho, že by to byla dobrá volba, když chcete jen lehce a hezky vonět. Kdyby si ji někdo oblékl a prošel kolem mě, už se vidím, jak se ptám, co má na sobě, když zachytím siláž.

Zatímco Burberry Brit působí výraznějším dojmem a zdá se být dobrou volbou do chladnějšího počasí, Brit Sheer je ideální jarní vůně. Nenapadá mě jediné místo nebo čas, kam by se nehodila - do práce, do kostela, na procházku v teplém počasí. Velmi příjemná!