Burberry Brit Rhythm for Women podle Burberry je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Burberry Brit Rhythm for Women byl/a uveden/a v roce 2014. Burberry Brit Rhythm for Women byl/a vytvořen/a Natalie Gracia-Cetto a Antoine Maisondieu. Vrchní tóny jsou Levandule, Neroli, Růžový pepř a Aldehydy; střední tóny jsouOrris, Petalia, Pomerančový květ a List ostružinovníku ; základní tóny jsou Pižmo, Dřevité tóny, Vetiver, Cedr a Kumarin.

Miss.Belli
Burberry Rhythm jsem si zamilovala už dávno! Tento parfém používám od jeho uvedení na trh v roce 2014. No, když jsem ho poprvé ucítila na kůži, chvíli mi trvalo, než jsem se do něj opravdu zamilovala. Teprve pomalu si získával mé srdce. Ale nenechte se mýlit, byla jsem ta domýšlivá.
V té době jsem byla ještě zvyklá na očividněji květinové nebo sladké parfémy. Byla to moje osobní vůně po celá léta, dokud se nestala hůře dostupnou a já si musela najít jinou osobní vůni, takže si své zálohy dobře hlídám. Pro mě tento parfém souvisí s různými tvářemi, které máme, že můžete milovat, co chcete milovat, že pracujete venku, ale také jste rádi doma s partnerem, že posloucháte od vážné hudby po funk, že pijete drahé drinky na Manhattanu, ale také pivo na grilovačkách, že se rádi milujete a také máte dravý sex!
Zkrátka je moderní a mnohotvárný!
Vždycky do něj budu zamilovaná.
______________________________________________________
Co se týče "vaječného bílku", na kterém někteří lidé trvají, používám tento parfém od roku 2014 a nikdy, NIKDY jsem to necítila.
Tento parfém je přeborníkem v komplimentech!

Teenzy
Už tři roky jsem bezmezně zamilovaná. Pořád ji potřebuju, pořád mi nestačí. Kdysi jsem ji testovala v LeTouaille, tady jsem našla svou oblíbenou levanduli, kosatec a pudr (tuhle kategorii mám ráda, upřímně nechápu, proč je vůně drahé čistoty a slovo "pudr" se stalo v parfumerii nadávkou), a ani jsem si nevšimla, jak jsem za dva skoky byla u pokladny :). Přesně v první desítce. A rozpočet.
Stříkala jsem na sebe mou oblíbenou šalimarskou iniciálu, a atkinsonskou levanduli na kamenech, jenže když ta druhá sedí výhradně mužsky, a ta první je velmi hutná, rytmus je dokonalá rovnováha. Je mírně kořeněná a suchá, mírně svěží, mírně jemná. Absolutně nesladká, ale prášek je tak ženský a zahalující, uáá!
Vidím, že nejsem jediná, kdo ho rád nosí pod koženou bundou) Takže autoři dostali nápad. Černý svetr s koženými rukávy nebo koženou bundou a vždy dotváří rytmus image. Jakkoli jsou tyto oděvní součásti nezbytné.
Ideální dobou pro odhalení na studené kůži je teplý podzim, - září, začátek října. Teď, ještě mrazivé jaro, trochu silnější vetiverit a já dávám přednost kombinaci pudru a pudřenky.
S ním jste vždy ve stavu klidu a vyrovnanosti, vaše myšlenky se vyjasní a cítíte se lehce a šťastně. Proto ho ráda nosím do práce. Zůstává mi na oblečení po celý den. Bravo parfumérům a moc děkuji!

vintage_scent
Mmmm...tohle zbožňuju! Pudrové levandulové nebe... levandule, kosatec a pižmo jsou nádherné! Přesně to, po čem jsem toužila, a tak naprosto krásné. Svěží, ženská, svěží. Myslím, že je to ten nejkrásnější pudrový levandulový sen vůbec...
Musím se přiznat, že jsem chtěla, aby Mon Guerlain voněla víc. Vůně je mnohem dražší, než je skutečný skvost

drugstore classics
Vskutku nádherná jemná vůně!
Také chladivá, pudrová, vzdušná a drahá vůně.
Co víc říct? No, snad jen to, že nenávistníci růžového pepře se nemusí bát - já tu cítím přesně Zero. Pižmo, vzdušná nefotorealistická levandule a kořen kosatce se mísí k dokonalosti. Milovníci pudru se radují!
Nadčasová a krásná vůně do horkého počasí nebo pro chvíle, kdy uvítáte osvěžující aromata. Zmínila jsem se o dlouhé výdrži? Osobně hodnotím Rhythm jako pětihvězdičkového vítěze. Pudrová, svěží, orrisovo-livandulová dokonalost.
Abych to shrnul: Jednoduše elegantní

Cheriana
Shodou okolností jsem už dlouho fanouškem klasických britských skladeb, ale Brit Rhythm jsem nikdy nezkoušel, asi jsem čekal podobnost. Koupila jsem si ji naslepo a byla jsem příjemně překvapená - jednak je to úplně jiná vůně než Brit, nezávislá vůně s úplně jinou tváří. A za druhé, podle recenzí jsem čekala něco úplně jiného - je úžasné, jak rozdílně každý vnímáme vůně!
Pro mě to není žádné retro, žádná Red Moscow a kupodivu ani žádná levandule. A už vůbec mi nepřipadá jako Insolance - nejsou v ní pro mě oblíbené fialky. Prada iris je také úplně jiná. A Brit Rhythm je nádherně voňavý prací prášek! Víte, takový ten, který úžasně voní a po kterém máte chuť zabořit nos do hromady čerstvě vypraného prádla? Svěží květinová vůně čistoty a letního vánku. Nečekaná, ale velmi příjemná. :)

Yennys
Když jsem ji poprvé zkoušela na kůži, asi před rokem, nelíbila se mi kombinace pižma, květin a pepře...která okamžitě nasytila můj čich...dnes jsem jí dala druhou šanci a výsledkem na mé kůži je poněkud neuctivá, agresivní vůně, zjemněná pižmem, vnímaná jako mýdlová a kořeněná vetiverem a levandulí, líbila se mi!!! bezpochyby na podzim-zimu, je to velmi zajímavá volba s britskou přítomností.

grace2012
Tuto vůni jsem si zamilovala a shledala jsem ji v horní části velmi povznášející, svěží a živou. Pak jako by se proměnila v kolínskou s nevinnými tóny, jemnou a delikátní. Střední a příjemná vůně.
PS: Po 24 hodinách, co jsem ji vyzkoušela na kůži, a dokonce i po sprše, ji vnímám na úrovni kůže, je velmi jemná a přibližuje nos, ale je tam. Pro mého synovce (10 let) voní jako dětské ubrousky.

Magdalena23
Nová láska! Ale tohle není "obyčejná láska"... Je to pohádkový románek posypaný vílím prachem.
Nostalgická, ale ne staromódní. Zaprášená,ale pudr není zaprášený a nudný. Je zářivý a jiskřivý!
Miluji levanduli,a dlouho jsem hledala ženskou levanduli,marně!!!No,tohle je ona. Parfémový obláček,který vás přenese do doby, kdy jste jako malá holčička v baletních střevíčcích a tylové tutu, prohrabávala se maminčinou kosmetickou taštičkou, obdivovala její vysoké podpatky a hedvábnou "robe de chambre"...
Tento parfém je tak odlišný od všech ostatních Burberry! A podle mého názoru se špatně jmenuje. Není v něm žádný rytmus. Jen melodie... Levandulový sen hřejivý, zahalující, mazlivý, romantický.
Někde je tam schovaná fialková "baletka", která se tu a tam objeví (kořen kosatce...), jemné, smyslné pižmo a krásná , realistická levandule se vším všudy! Pepř a vetiver jsou opravdu tlumené, ostružinový list letmý a příjemný, neroli a pomerančový květ hrají jen vedlejší role.
Tento parfém je levandulové "sólo" a dělá čest této úžasné květině, nechává ji zazářit a být "hlavní dámou"... Je to levandulová "drzost",jestli víte, co tím myslím. Výborná výdrž (na mé pleti více než 6 hodin), velmi dobrá projekce!
Pokud milujete romantické, ženské,nostalgické vůně,takové,jaké by nosila Lizzy z "Pýchy a předsudku",je tato pohádková vůně pro vás!

viverovaya
Myslím, že se jedná o nepochybný úspěch domu Burberry. Vůně není triviální, pro mě osobně do ní dali sultánky))))). Začíná svěže a jasně, velmi krásná levandule a růžový pepř. Pak se ponoříme do atmosféry rozkvetlé anglické zahrady, jsou tu pivoňky, kosatce a další voňavé zahradní radosti. Základ vůně je nečekaně hluboký a jemný, s výrazným vetiverem. A v tom je její kouzlo: kombinace chladivé, těkavé stopy levandule a pivoněk s hlubokým, jemným, vetiverově-irisovým základem. Toto vrstvení přetrvává po celou dobu vůně a výdrž je jemná. Na látce i na papíře vydrží dva dny, a nejenže vydrží, ale i pýří! Jedním slovem, je to krásná vůně, komplexní, ne typická, a to je skvělé))))