Body podle Burberry je Chypre Fruity vůně pro ženy. Body byl/a uveden/a v roce 2011. "Nosem" za touto vůní je Michel Almairac. Vrchní tóny jsou Pelyněk, Broskev a Frézie; střední tóny jsouRůže, Santalové dřevo a Kosatec ; základní tóny jsou Pižmo, Kašmírové dřevo, Vanilka a Jantar (ambra).

Nadja Meow
Dovolím si o této vůni mluvit slovy podplukovníka Sladea z filmu "Vůně ženy":
"Ženy. K tomu není co dodat. Kdo je stvořil? Bůh musí být zatracený génius. Vlasy. Říká se, že vlasy jsou všechno. Víte, jaké to je, když zaboříte obličej do oblaku vlasů a chcete spát navěky? Nebo rty. Když se dotknou vašich rtů, je to jako doušek vína po přechodu pouště. Prsa. A tak dále, nebudu pokračovat:) Vždyť je to jenom o tom, jak se vám líbí. To je trpká Afrodita, to je Madona, matka draků, hrdinů nebo celého lidského rodu. Je mi jedno, jestli je to módní, nebo ne. Já ji chci, chci ji mít vždycky u sebe. I sebe, když ji vdechnu ze své kůže.

Helen Alise
Čím větší výklenek mám, tím víc se mi líbí luxus.
Paradoxní.
Nádhera!!! Jemná, přirozená, ženská, nativní, hřejivá a kašmírová vůně.
Je tak hladivá.
Když už máte dost žen a přijdete ke své oblíbené ženě. Objala vás, takový ploužák, s takovou láskou a vřelostí a vy se topíte v její lásce a něze (já takové problémy nemám, ale vůně mi tento obraz vyvolala).

VestnikHel
Je tak krásný... léta jsem váhala, zda si ho koupit. Neměla jsem. Přísná a jemná růže, jemné pudrové tóny, v základu ty samé náznaky tělovosti. Vůně je opravdu "béžová", jak si všiml někdo z fóra. Působí klidným dojmem, neutrálním, ale s podobnými jsem se ještě nesetkala, je pro mě jedinečná. Jakási přímo magická kombinace tónů - chci ji inhalovat donekonečna. Nadávám na moderní luxus, stal se masově nudným a neosobním, Bodie, vydaná před 11 lety, si velmi vyhrává v porovnání s populárními vůněmi posledních 3-4 let. Subjektivně samozřejmě. A co krásný flakon.... mám 60ml. 85 je asi ještě působivější. Celkově ji mohu popsat jako jemnou, květinově-pudrovou vůni, s přiměřeným podílem sladkosti a lehkou bylinnou hořkostí. Na mé studené kůži je odolná. V chladu zní zvučněji a květinověji. V teple se rychleji pudruje. Pudrovost je v ní mimochodem zvláštní. Je krásná. Mám ji ráda. Je to sexy. Není to však coura. Je to jako něco přirozeného, co pochází od krásné a upravené ženy.

vic
Panebože, to je lahůdka!
Mně, fanouškovi značky Burberry, trvalo tak dlouho, než jsem poznala Body.
Broskvový tón je velmi svěží, vůbec ne mazlavý. Díky ní je vůně veselá, aniž by to přeháněla (myslím, že ji absint koření).
Růže s dřevitými tóny je čistá sofistikovanost a pohodlí.
Nepovažuji ji za dřevitou, protože se zde objevuje v hlavních akordech.
I když je dřevitá, není hutná. Má svěžest broskve/abyssinie a lehké, téměř průzračné květinové tělo.
Super elegantní a čistá.
Myslím, že byla dokonalá.

melxx2133
Je mi záhadou, že tolik vůní, které upřímně nevoní, má nadšené recenze a tato ne. Je to krásný květinově pižmový parfém. Není nejsložitější na světě, ale voní zatraceně dobře! Vím, že vůně je subjektivní, ale snad se všichni shodneme, že některé tóny jsou náročnější než jiné. V tomto parfému jsou všechny nejvýraznější tóny velmi sympatické a nenáročné . Růže, kosatec, vanilka a pižmo. Pro mě je to vůně, která voní dobře, sexy, lehce pudrová a čistá . Co víc si přát ?

KittyDeBeauvoir
Zatraceně.
Někdy se mýlím.
Když jsem k ní poprvé přivoněla, nesnášela jsem ji.
Připadala mi jako bizarní kombinace vanish na nehty a plastické růže, která se ustálila v nevábné vůni Mumsy.
Pak se tenhle parfém dostal do prodeje a já - protože jsem popelnice - jsem si šla lahvičku koupit.
Ještě ten den jsem ho začala nosit.
Pak znovu druhý den.
A další den znovu.
Pak uběhl celý týden a já si to uvědomila:
Někdy se mýlím.
Má takovou jemnou, a přitom nenápadnou šmrncovní atmosféru. Je to elegantní růže s chladnou broskví a lehce dřevitě-pižmovým základem.
Vlastně - PERFEKTNÍ denní / pracovní vůně. To ale neznamená, že je nudná. Znamená to, že je klasická, příjemná, jemná, dobře namíchaná a čistá.
OH! DLOUHODOBOST, lidi. Teprve od doby "Eternity" od Calvina Kleina mě denní vůně ohromila svou dlouhou výdrží. Je šíleně úžasná.
Přesto musím nesouhlasit se všemi, kteří tvrdí, že je to vůně ideální na zimu. Mám pocit, že je to stále vůně, kterou nosíte, abyste se ochladili v úmorném vedru! Až přijde léto a já budu hloupě pracovat jako špaček - budu ji nosit.
To balení je ale něco jiného. Zpočátku jsem si myslela, že je nudný. Takový... bezbarvý. Zase jsem se v tomhle prostě spletla. Teď mám pocit, že je elegantnější, a - ach, ta rozmanitost - že může stát nebo ležet na toaletce / toaletním stolku.
Tahle lahvička je šperk i zbraň zároveň. Vážně, zkuste se s ní ohánět proti svým úhlavním nepřátelům :P. :P
***
Hodnocení: Kočička je velmi milá a chytrá: 8.5/10.

pathypooh
Jak tento parfém popsat... elegantní, jemný, na kůži se rozprostírá vrstva luxusního mýdla. Čistá vůně, ale ne jen tak ledajaká, je to jako ty drahé bublinkové koupele, doprovázené svíčkami, sklenkou vína a čokoládou. Takový pocit ve mně vyvolává. Skvělý parfém od Burberry. Jeho flakon je stejně elegantní a sofistikovaný. Krásný parfém

CokeChile
Velmi ženská a intenzivní vůně. Lahodná, květinová a nadčasová.
Zdůrazňuje frézii a růžovou, lehce citrusovou růži. Připomíná mi Baby doll od YSL; jen tato je dospělejší, hlubší a okouzlující. A také Pleasures in bloom od Estee Lauder, jen s lehce orientálním nádechem, který ji činí nadčasovou.
Vynikající parfém, sladce květinový, ale zároveň svěží.
Ideální pro ženu po třicítce, s cílevědomým životem a intenzivním společenským životem.
Další parfém, který bych ráda cítila na ženě.

anitarosal
Tento parfém se mi moc líbí, nesouhlasím s Jalokivi, která si myslí, že je to jako smíchat Sensuous od Estee Lauder s kadidlem Nag Champa. Sensuous mi přijde příliš kořeněná, silná, vtíravá a šokující, plná pepře a kadidla a příliš mužná, zatímco Body je hluboká, intenzivní, ale ne šokující, ženská, smyslná a návyková. Na mé kůži vynikne broskev, santalové dřevo s dřevinami, pižmo, jantar a vanilka. Absint není při aplikaci cítit, ale je cítit ve vzduchu, jen jeho náznak. Květiny na kůži necítím vůbec, ale ve vzduchu slabě rozeznám růži. Jelikož je moje pleť stvořená pro chypry a orientální tóny, vypadá skvěle, vůbec není těžká, můžu ji bez problémů nosit přes den a nikoho neohromí. Vydrží asi 4-5 hodin se středně silnou vůní a další 2-3 hodiny na pleti. Je to jedna z mých oblíbených vůní a sluší jí to v každém ročním období. Je elegantní, trendy, ale pro silné ženy (pro mladé, úspěšné a naplněné šéfky nebo manažerky), které umí být zodpovědné a vypadat bezvadně, ale s vlastním stylem. Doporučujeme pro ty, kterým je více než 25 let a mají rády intenzivní, ale ne sladké, chyprové a orientální parfémy. Na můj vkus je to zatím nejlepší Burberry.

Camila_1807
Tělový parfém je ideální pro chvíle, kdy jste omámeni příliš květinovými nebo sladkými parfémy (J'adore, Armani Code, Lady Million, Ange ou demon, Alien, Angel, Fantasy, Flowerbomb) a nechcete něco příliš citrusového nebo svěžího jako Light Blue a Acqua di Gioia.
Tehdy chcete něco jemného, ale lehce nápadného. Květinovou, jemně trpkou, sladkou a dřevitou.
Elegantní kdykoli, bez kompromisů.
To je Body by Burberry.
Převládá růže, kosatec je tu proto, aby jí dodal velmi jemný trpký nádech. Srdce parfému tvoří ušlechtilá dřeva, santalové dřevo a kašmír, které spolu s růží vytvářejí obklopující auru. Vanilka a broskev činí parfém méně formálním. Závěr tvoří santalové dřevo a jemný vanilkový nádech.

darkbeauty
Pro někoho je to nuda, nic zvláštního a možná až příliš průměrné. To chápu. Ale zároveň se dá říct, že na všednosti něco je. V případě Těla je toho dost. A všechno dobré.
Visí blíž ke kůži a promítá jednoduchou krásu. Pižmo, květiny a dřeva. Splyne s pokožkou tak dobře, že chápu, proč ji nazvali Body. Věřím, že právě taková měla být a je: být intimní vůní, stírající hranice mezi vůní parfému a kůží, na které je. V tom případě si myslím, že tak jednoduchý , minimalistický koncept může být sexy, dokonce fascinující.
Baví mě to.... Kdyby lidé ocenili jednoduchost Body a uvědomili si, že minimal může stále znamenat něco dobrého, myslím, že by se jim to líbilo/líbí mnohem víc :o).