Love in White Creed pro ženy

žlutá květinová
kosatec
slaný
zelený

Love in White podle Creed je Orientální Floral vůně pro ženy. Love in White byl/a uveden/a v roce 2005. Love in White byl/a vytvořen/a Olivier Creed a Erwin Creed. Vrchní tón je Pomerančová slupka ; střední tóny jsouMagnólie, Narcis, Rýže, Italský jasmín, Kosatec a Bulharská růže ; základní tóny jsou Ambra, Santalové dřevo a Vanilka.

Pomerančová slupka

od Iulia Halatz

11/01/24 09:30
Best In Show: Celkový bílý look

Best In Show: Celkový bílý look

od John Biebel, Rouu Abd El-Latif, Elena Vosnaki, Jernê Knowles, Anastasia Privalova, Dariia Fessalonika, Ítalo Pereira, Yi Shang (怡 商), Violetta Maevska, Miguel Matos

08/27/24 09:00
Jak jste objevili svou oblíbenou vůni?

Jak jste objevili svou oblíbenou vůni?

od Iulia Halatz

09/25/23 02:59
Un Jardin A Cythère: Dusná změť trendů

Un Jardin A Cythère: Dusná změť trendů

od Eddie Bulliqi

04/17/23 08:23

R.J. Jessy

Luca Turin ji shrnul jako vůni "pohřebního věnce" a mě by zajímalo, jestli ji cítil správně. Je to svěží květinová vůně, na můj vkus velmi dobrá: éterická, nevinná, upřímná, jemná, nikdy nevtíravá; velmi elegantní, působí čistým dojmem. Připomíná mi mladou nevěstu ve velmi světlém prostředí. Bezpečná vůně, vhodná pro formální a pracovní příležitosti, ale také pro denní dobu, pro volný čas. V úvodu je lahodná pomerančová kůra. V srdci dominuje nóta rýže a v základu je velmi příjemná. Na látkách vydrží několik dní. Přehnaná cena jako u všech Creed, ale je cítit vysoká kvalita. Dobře provedená.
Aktualizace: na kůži, stejně jako několik Creedů, které jsem vyzkoušela, nevydrží příliš dlouho (asi tři hodiny), zato na šátcích a oblečení vydrží velmi dlouho.

Алюсик5

Čtu negativní recenze na tuto vůni a myslím si: "Jak jsme odlišní"! Jak můžete o tomto mistrovském díle říct, že je ploché, nezajímavé, nevytrvalé, neotevírá se, neleifit....... Možná se nebavíme o Creed Love in White???? Možná není znát, kde jste ji poslouchali a kupovali?????Nejspíš jste na této vůni nevyrostli. Moje receptory jsou v šoku! Pro mě neexistuje žádná podobnost vůní s ním, no nepřipomíná mi žádnou z nich. Je to individuální! Je rozpoznatelná! Z rozhořčení jsem se rozhodla poprvé zaregistrovat a napsat recenzi. Můj příběh lásky k němu se stal náhodou. Přišli jsme do letní kavárny u moře. Procházeli jsme kolem stolků a najednou jsem se zarazila. Nosem zachytím přitažlivou vůni, nechápu, od koho je. Piju kávu, nemůžu tu vůni rozdýchat. Při pohledu na návštěvníky mi oči padnou na dvě dívky. Nikdy bych se k nim nepřiblížil, ale nemůžu, a basta! Já se zblázním! CHCI TU VŮNI! Přistoupím k nim a zeptám se jich, ony si povídají dál a mou otázku neslyší. Pokládají na stůl krabičku cigaret a říkají: "Poslužte si! "Na to tady nejsem! "Kdo má jaký parfém?" Jeden říká: "Já mám Molecule." Já znám Molecule! Se zatajeným dechem čekám na odpověď toho druhého. "Creed Love in White." Jsem unešená! Pro mě, jak napsala jedna z uživatelek, aromaterapie! Když ji použiji, hned se usmívám, mám skvělou náladu! Opravdu klidná, mistrovské dílo, láska! Voním po narcisech, i když je vůbec nemám ráda. Ale parfém je výborný, drahý, mazlavý, otevírající se lahodnými třpytkami! Zpívám a budu zpívat Love in White dithyrambs !

ornella

Je pro mě těžké napsat tuto recenzi, protože nemohu najít slova, kterými bych tento zázrak definovala, mohu jen říct, že je to jedna z mých lásek. Pro mě je to krémový, ale ne příliš sladký dezert, rýžový nákyp s pomerančovou kůrou navrchu. Z tohoto parfému vyzařuje klid, je líbezný, ale zároveň živý díky těm citrusovým tónům. Je super originální, nikdy jsem nic podobného necítila, a to jsem očichala opravdu hodně vůní. Klobouk dolů před Creedem.

Thiago Fonseca

Při jedné z mých cest do Sampy, 25. března, jsem narazil na tuto. Jediný Creed, kterého znám. Samotná prezentace byla v pořádku. Nepřišlo mi to nijak výjimečné, láhev je krásná, dobře zpracovaná, ale není to osmý div světa. Kdybych věděla, co je to parfém Creed, tak bych ho minula.

Co se týče parfému, byla jsem oslněna. Je elegantní, jemná, znamenitá. Cítíte kvalitu a uvědomíte si, jaký je to niche parfém. Jen si nemyslím, že je inovativní, protože některé akordy jsem cítila i v jiných parfémech, ale na žádné konkrétní si nevzpomenu.

Přišla mi hodně žlutá květinová, téměř sluneční. Kdybych mohla změnit barvu flakonku, určitě by to bylo do žluta, takový pastelový odstín. Voní po sedmikráskách s heřmánkem. Přísahala bych, že je v ní heřmánek. Když jsem měla u starého domu zahradu (moje babička, původem ze severovýchodu, ráda pěstovala květiny, léčivé rostliny, zeleninu a "ovocné stromy"), bylo tam několik žlutých sedmikrásek (velmi světlých). Ráda jsem macerovala okvětní lístky a některá poupata, abych si k nim přivoněla. Pro mě má tuto kombinaci vůní Love in White (kof barva Love in Yellow).

Upřímně řečeno, nevím, jak v parfumerii voní rýže, ale myslím, že je to pocit sedmikrásky a heřmánku, který z ní mám. Nejbližší parfém, ale ve smyslu toho, že mi připomíná tuto kombinaci sedmikrásky a heřmánku, a ne ve smyslu čichové podobnosti, je Dayse od Marca Jacobse.

Za cenu, kterou platím, si ji ale nejspíš nepořídím - i pouhý dekantát je velmi drahý. Zůstává mi vzpomínka na den, kdy jsem k ní přivoněla, a doufám v životní prototypy (už se nemůžu dočkat, až vyzkouším ty od Nuancie).

Ach jo, je docela pochopitelné, že báječná Michele Obamová a Angelina Jolie ji mají jako svůj podpisový parfém...

SAPFIRRA

Dobré odpoledne všem)
No, tady jsem zralá na první slova v mém životě na Fragrantice) a mohla jsem je začít jen svou láskou k Love in White..... Mít ve své sbírce jen trochu mohu říci, že tato láska je nejjemnější a nejlahodnější ze všech něžností, které mám, a to i přes její impozantní objem, který pro mě vypovídá jen o přítomnosti vonné tyčinky. Nepodobá se ničemu jinému! Šíleně krásná! Komplementární na nejvyšší míru!!! Zejména po mužské stránce. Jak jednou řekl jeden cizinec : Promiň, že tak voníš, chci tě obejmout) Ano, nepochybně je tato vůně spojena s nevěstou, která nemusí mít nutně světlou barvu vlasů, ale která je šíleně šťastná, protože našla pravou lásku a chystá se za ni provdat))))). Vidím je na dívce-ženě se světlou pletí, pravděpodobně chladné, která nerada sbírá vlasy do drdolu a nerada vypadá jako chlapec) Zatím mám všechno)

P.S.nesuďte přísně. vše je individuální a naprosto asociativně-subjektivní))))))

emerson10

Na střední škole byla trenérka mého tanečního týmu bezúhonná blondýnka, laskavá a dokonalá žena, alias plakátové dítě pro tento parfém. A vždycky úžasně voněla. Tak krásně. Jednou jsem se jí zeptala, jaký parfém nosí, a ona mi řekla Love in White.

Řekla jsem si, že super, půjdu do Sephory a koupím si ho. A ten den jsem se dozvěděla, že parfém může stát víc než 100 dolarů. Šla jsem do Saks. Ve flakonku to úžasně vonělo. Nastříkala jsem si ho na sebe a věřili byste tomu - to byl také den, kdy jsem zjistila, že každý z nás voní po stejném parfému jinak.

Já - baculatá patnáctiletá holka - jsem nevoněla jako moje zářivá, dokonale opálená učitelka tance. Přesto jsem o ni prosila mámu k šestnáctým narozeninám a tu jsem také dostala. A nosila jsem ji dalších deset let a hledala potvrzení, ale místo toho jsem chodila a voněla jako sladký plastový pudr.

NA KOM SI TO PŘEDSTAVUJU:
dokonalou blondýnku, která si ve svatební den bere bankéře Goldmana.

Elfabio

Mnozí tuto vůni považují za ženskou, já ji považuji za dokonale unisexovou, čistou, svěží, vytváří kolem sebe auru lehkosti, neurazí, ale zůstává příjemná a příjemná. Nechci zabíhat do podrobností o tónech, ale mohu ji zařadit mezi vůně pro ty, kteří chtějí něco, co na jaře voní širým prostorem blízko moře. Pro ty, kdo hledají něco podobného, je tu také Blanche byredo, nemá stejné tóny, ale i ona se snaží reprodukovat pocit "bílé" (přesně blanche). Mám originál od Creeda, ale pro ty, kteří chtějí utratit mnohem méně, existuje mimořádná reprodukce vyrobená Angličany z PP.

centaconci

Pro mě je to vůně pro důležité příležitosti, formální a obchodní schůzky, kde si opravdu nemůžete dovolit chybu.
Dokonce mám v cestovní tašce malou karafu, kterou s sebou vozím na služební cesty.
Je velmi vytrvalá, ale přitom nenápadná, okouzluje mě od prvního do posledního přičichnutí: vrchní tóny, citrusové, aniž by byly ostré; nádherné akordy magnólie, kosatce, růže, jasmínu a rýže (velmi přítomné); nádherný základ vanilky, santalového dřeva a jantaru.
Všechny tóny jsou vnímatelné a prolínají se s velkou harmonií a elegancí.
Poznala jsem ji díky malému vzorku ve spreji, který jsem pečlivě popíjela; vzhledem k vysoké ceně jsem hledala něco levnějšího, co by se jí mohlo přiblížit, ale nic podobného jsem nenašla. A nakonec jsem si ji díky velmi výhodné nabídce darovala.
Vůbec mi nepřipadá zlevněná a už vůbec ne cítím "štěnice".
Stejně jako u každého parfému je hodnocení přísně subjektivní a osobní: při celkovém hodnocení je kromě toho, že se mi líbí vůně samotná, třeba také a především zohlednit reakci s vlastní pokožkou.
Ta moje, pokožky, je velmi obtížná: nenasytná, zachytí a zničí téměř všechny vůně zhruba po pěti hodinách. Navíc často zesiluje nežádoucí tóny nebo je zkresluje.
Tady: tento parfém je tak dobře udělaný, vyvážený a kvalitní, že i na mé kůži vydrží perfektně, minimálně 10 hodin, ne-li o něco déle.
Dodává mi jistotu a vytváří ve mně pocit vzácnosti a smyslnosti, pocit, že jsem "ve správný čas na správném místě".
Pro mě stojí za každé utracené euro a doporučuji ho alespoň vyzkoušet!

mora

Chci se přiznat, že jsem musela hodinu stoicky snášet nutkání chtít ji odstranit z kůže, musela jsem ji dobře poznat, důkladně, dokud nezaschla, abych mohla vyjádřit svůj objektivnější názor na výkon této krásné, ale složité vůně.

Otevírá se štiplavým citrusovým tónem, hořkým a velmi svíravým, tak realistický je ten pomerančový tón, že jsem měla pocit, že se mi přilepil na nos, čerstvě vylisovaná šťáva z pomerančové kůry spolu s vůní květu narcisu doprovázeného jeho stonkem, jako by byl otevřen, aby se z něj získalo jeho intenzivní zelené aroma, dovedete si představit, jak silné jsou tyto tři akordy dohromady, uuufff, to bylo moc přes moc.

Po této hodině se konečně začne jemně a postupně snižovat intenzita a velmi nesměle vykoukne vůně růží, které jdou ruku v ruce s jemným jasmínem kopírovaným rýžovým práškem, tyto tóny zůstávají nejméně pět hodin, Kouzlo, jemnost a elegance tohoto parfému se děje, když za sebou zanechává stopu sladkosti z růží, jen s nádechem citrusů s jiskrami jantaru a odměřené vanilky.

Na úrovni kůže je její vůně stále citrusová, její kouzlo spočívá ve stopě, kterou zanechává na velkou vzdálenost, která je pikantní, květinová s nádechem vanilky.

Pro chutě vymykající se běžným a konvenčním, pro muže či ženu, kteří se odváží překročit komfortní zónu a nehrají v aromatických záležitostech na jistotu.

Giseleuchoa

Moje zkušenosti s Creedem jsou velmi malé, znám jen dva, ale už tito dva mi ukázali složitost svých skladeb. Jsou značky, u kterých už při pohledu na tóny víte, jaká vůně bude; u creedu popsaným tónům nemůžete věřit. Říkám to proto, že bych přísahala, že Love In White obsahuje konvalinku, a to nejen květ, stonek, listy, celou rostlinu. Má svěží a velmi, velmi zelené květinové akordy s asabonetovými nuancemi. Pro ty, kterým nevadí bylinné vůně, je to potěšení. Působí jako dívka, která se právě osprchovala jemným mýdlem, dala si na hlavu kytici květů a šla si lehnout do trávy v parku. Je tak zelená, až mě z ní rozbolela hlava, ale jak postupuje, tráva ustupuje květinám a stává se příjemnější. Přes den se hodí k relativně teplejšímu klimatu (vůbec ne k mučidlům), dobré fixaci a siláži, ale chtěl bych vás varovat, nekupujte ji za tmy, protože tóny klamou!

Niti

Nádherný parfém, není divu, že je to značka Michelle Obamové.
Super, super rafinovaná, věčně elegantní. Podle mého skromného názoru jeden z nejlepších parfémů, které jsem kdy měla. Zbyl mi malý prst, který si nechávám na nějakou velkou příležitost.
Používám olej, který nevydrží zdaleka tak dlouho.

Piscean-Blue

Tato vůně voní přesně jako první patro špičkového obchodního domu. Nádherná vůně celé řady věcí, které byste si přáli mít, ale nemůžete si je dovolit, zkondenzovaná v jedné budově. Prostě z ní čiší bohatství, luxus a třída. Je to velmi typická situace pro dámy, které obědvají. Ale ne jen tak ledajaké dámy. Manželky milionářů, jejichž jediným životním úkolem je nakupovat, vypadat roztomile a znepříjemňovat život svému personálu/služebnictvu. Tahle věc je velmi ostrá, velmi citrusová a křičí "JSEM Z JEDNÉHO PERCENTA!". Pokud vyděláváte méně než 300 000 dolarů ročně, nekupujte si ji (pokud tedy nechcete vonět, jako byste vydělávali více než 300 000 ročně)...

Neumím si představit, že by tato vůně sedla každému, ani bych ji nenazvala "bezpečnou". Bílé květiny obecně jsou docela krásné a povznášející, ale Love In White je bílá až do té míry, že působí trochu uječeně a antisepticky. Vážně: mezi "povznášející" a "sterilní nemocniční jednotkou" je tenká hranice. A když se vůně vydá příliš daleko do medicínského módu, může působit odtažitě. A to je na Love In White zvláštní. Je hlasitá, agresivní, ale zároveň odtažitá! Když se vrátím k tomu "milionářskému" pocitu - je to čichový ekvivalent dobře oblečené pečlivě upravené ženy, které chybí empatie a vřelost.

Stejně jako všechny creed picks je drahá; důrazně doporučuji pořídit si vzorek, než se zavážete k nákupu celé lahvičky této věci.

Věci, které stojí za zmínku o této vůni:
-Není jemná. Budou se za ní otáčet hlavy. Velká, velká siláž.
-Je agresivně ženská, ale specifický typ ženskosti. Představte si nestydatou dekadenci z Madison Avenue.
-Podle mého názoru není vůbec "sexy" a ani se o to nesnaží. Je to všechno obchod, všechno na úrovni. Je to něco, čím se postříkáte před nástupem do soukromého letadla. Představte si "Alexsis Colby" v predátorském módu.
-Je to velmi "čistá" vůně, ale s nadsázkou. Opět velmi ostré citrusy, nic jemného a lehkého. Nastříkejte ji, pokud potřebujete motivaci k úklidu svého zaneřáděného bytu.

Lilyfey

Jsem fanouškem mnoha kreací Creedu, ale Love in White je jedinečná. Nic takového jsem ještě necítila. Je tak vzdálená všem mainstreamovým značkovým vůním a má rozhodně ten zvláštní "creedovský nádech", jak bych to nazvala. Je to tak univerzální vůně! Funguje opravdu při každé příležitosti, ve dne i v noci, v létě, v zimě, na jaře i na podzim. Je to zvláštní, ale zdá se, že se přizpůsobuje svému prostředí jako chameleon. V létě z ní cítím spíš pomerančovou a mořskou stránku, jako při dni na lodi, při plavbě. Na jaře působí svěže a květinově, se žlutými květy, zejména krémovým narcisem, a na podzim se stává útulnější a hřejivější, květiny se mísí s vanilkou, takže je také vynikající volbou pro zimní dny, kdy její teplé dřevité tóny objímají a uklidňují, ale přesto jsou dostatečně lehké, aby rozjasnily temný den. Tento parfém je mistrovským dílem úžasné kvality. Velmi dlouho vydrží, dobře se promítá, nikdy není mazlavá a mému nosu voní velmi přirozeně. Dostávám spoustu komplimentů a lidé, kteří mě znají, ji okamžitě poznají jako mou charakteristickou vůni. Je jedinečná a podle mého názoru stojí za ty peníze. Mám mnoho dalších skvělých vůní, ale od té doby, co vlastním love in white, používám jen zřídkakdy něco jiného. Mám už druhý plný flakon. Miluji ji!

Angel Cyndell

Láska v bílém - Creed

Dojem: jasmín, růže... obecně bílé květiny. Připadalo mi, že voní jako kolínská voda, jako ta levandulová... Je v ní něco zeleného, trochu vodního, vodního. Není v ní nic citrusového ani dřevitého. Nebyla mi příjemná, ale možná je to tím, že mi zelené nebo vodní parfémy nedělají dobře.

Úroveň lásky: xxxxx

Dolorosa

Průzračná vůně, velmi jemné pižmo, bělost kůže ovívané jarním vánkem s nádechem mladé zeleně a čerstvě rozkvetlých bílých květů - ačkoli je v základu uveden jasmín, já cítím spíše fleur de sel. A samozřejmě narcisy, ta zvláštní ostrovní vůně narcisů, se stonkem, se zelení, se šťávou. Myslím, že vůně je rafinovaná, jemná, chladivá (dobrá v horku), ale v žádném případě neosobní. Představuji si ji na elegantní městské obyvatelce v lehkých hedvábných šatech......

Montblanc
Individuel