Joy by Dior Intense Dior pro ženy

Joy by Dior Intense Dior pro ženy

růže

Joy by Dior Intense podle Dior je Orientální Floral vůně pro ženy. Joy by Dior Intense byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je François Demachy. Vrchní tóny jsou Neroli a Bergamot; střední tóny jsouTravní růže a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Pižmo, Fazole tonka a Santalové dřevo.

Neroli

Travní růže
Jasmín

Fazole tonka

Anna-Natálie

Parfémy na mě moc nedrží, ale tenhle na mě vydržel celý den!

Tenkrát jsem ho dostala od přítele jako dárek k narozeninám. Dodnes si pamatuju, že to je jeden z mých málo chválených parfémů. Tenkrát mě na ulici pochválil známý, že voním krásně, a to jsme akorát přijeli z výletu ze ZOO. Takže tento parfém dokáže překonat i zvířata :--).

Je velmi štiplavý, až chemický, dovolím si říct, ale to je přesně ten důvod, proč tak dobře drží. Hodí se na všechna roční období, ale nejvíc na jaro, řekla bych.

Pokud hledáte výdrž, tak tady vedle nešlápnete.