L'Interdit Eau de Toilette Givenchy pro ženy

tuberóza
živočišný
pačuli
zemitý

L'Interdit Eau de Toilette podle Givenchy je Floral Woody Musk vůně pro ženy. L'Interdit Eau de Toilette byl/a uveden/a v roce 2019. L'Interdit Eau de Toilette byl/a vytvořen/a Dominique Ropion, Anne Flipo a Fanny Bal. Vrchní tón je Mák ; střední tóny jsouTuberóza, Pomerančový květ a Pižmo ; základní tóny jsou Pačuli a Vetiver.

Mák

Tuberóza
Pomerančový květ

Vetiver
L'Interdit Eau de Toilette Zprávy
Givenchy L'Interdit Eau de Toilette (2022)

Givenchy L'Interdit Eau de Toilette (2022)

od Sanja Pekić

08/25/22 23:46

Cristinamck

Miluji L'Interdit EDP! Mám ji tak ráda, že mám všechny vločky, které byly vydány. Této EDT z roku 2019 se však podařilo sesadit z trůnu originál, který stále patří mezi mé nejoblíbenější parfémy. Jde o to, že se zdá být tím, čím by L'Interdit byl, kdyby byl demokratičtějším parfémem. Dokáže se přizpůsobit více situacím a teplotám než EDP, je méně těžká sladká, je svěžejší sladká. V této EDT cítím mnohem více vína/hroznů než v EDP.
Pižmo je zde také znatelnější než v originálu, kde cítím silnější pačuli. Tato EDT je svěží, elegantní, šik, lahodná, ale nápadná!!! Nikdy jsem ji neměla na sobě v super horkém dni, ale na jaře ji mohu bez problémů nosit, což je u EDP nemožné, alespoň pro mě. Tuhle EDT prostě miluju, a aby bylo jasno: nikdy si nekupuju EDT verze parfémů, zvlášť ty z dovozu, mám pocit, že vyhazuju peníze, protože většina výkonů v této kategorii nechává něco za sebou.
ALE tahle L'Interdit EDT 2019 se stříbrnou stužkou nemá v provedení EDP konkurenci, vydrží věčně! Bylo to úžasné překvapení! Smutnou zprávou je, že Givenchy dostala krásný nápad (ironicky) přeformulovat toto umělecké dílo a uvést na trh nejnovější verzi 2022 s černou stužkou. Tuto novou verzi mám také, ale přišla mi jako zklamání a nedotažená jako běžná EDT. Každopádně pokud ji najdete v prodeji, stojí za to ji mít dřív, než úplně zmizí a vy přijdete o možnost vyzkoušet toto mistrovské dílo parfumérství! 🥲❤

Gleb Kosenko

To je skvělá vůně!

Vůně veselé dívky. Lehká, vzdušná. V růžových šatech. Má na sobě tuto svěží a nepříliš sladkou vůni.

Velmi dobře voní po tuberóze a vetiveru.

Dívky: Vůně je velmi příjemná a příjemná na dotek. Prosím! Používejte takové vůně. Tyhle uřvaně sladké parfémy začínají být nudné! Ale tahle vám vykouzlí úsměv na tváři!)))

LuciaB

Dostala jsem vzorky L'interdit EDT a zkoušela jsem je. Myslím, že je to velmi pěkný parfém a výborné kvality, byla jsem překvapená, protože mi na kůži vydržel asi 6 hodin (více než některé EDP, které mám) a měl velmi dobrou projekci. Nicméně dávám přednost verzi L'interdit EDP, ale jen kvůli intenzitě, protože jsem příznivcem velmi silných vůní a i když je na EDT dost intenzivní, EDP je ještě intenzivnější. Co se týče vůně, vnímám je téměř stejně, možná v EDP cítím trochu více hruškový nádech, ale obě jsou velmi vyvážené a zachovávají si podstatu, kterou mám u L'interdit ráda: elegantní a smyslnou vůni zároveň.
Myslím, že tato nová verze by se mohla líbit těm, kterým EDP připadá příliš ohromující, ale mají rádi charakteristickou vůni této řady (tuberóza + hruška).

mimipari

L'Interdit Eau de Toilette je pěkná varianta známějšího EdP, který je pro mě zkreslující a způsobuje mi trochu bolest hlavy; ale tato se mi líbí víc, úvodní sprej má svůj krásný pomerančový květ ve společnosti tuberózy, pak se vytrácí s dřevem a pižmem, končí jemným pačuli a vetiverem.
K máku zmíněnému v pyramidě se nemohu vyjádřit, nejsem si vědoma, že by šlo o květinu s velmi specifickou vůní.
L'Interdit je krásná ženská vůně, veselá a nositelná téměř při všech příležitostech, aniž by byla neodbytnou sladkou bombou; to je nejlepší čas ji ocenit.
Nutno říci, že přestože je EdT, velmi dobře se brání, protože má dobrou výdrž a také nenápadnou stopu, řekla bych, že na kůži ji můžete cítit 2/3 hodiny a na oblečení mnohem více.
Pro ty, kteří si chtějí koupit Interdit, doporučuji udělat srovnání mezi EdP a tímto Edt. Byla jsem opravdu překvapená, krásný výtvor skvělé značky Ropion & Co.

Edu Lezana

Křídlatá edt se silou a velmi dobrým výkonem.

Je to parfém, který se rozvíjí do plastického květu pomerančovníku v kombinaci s tuberózou (ne tak výraznou jako v jiných parfémech...) a ovocným nádechem zralé švestky (ačkoli není zmíněna v poznámkách).

Není to svěží parfém, je krémový s mladým a svůdným charakterem.

Je velmi ženský, sluší romantickým i ležérním ženám, s džínami a halenkou nebo tričkem vypadá skvěle.

Nejlépe se nosí při chladných nebo nízkých teplotách (souhlasím s některými recenzemi přede mnou).

Krémová a snadno se nosí.

Jak dobře parfumér Ropion pracuje s květinovými akordy!!!!.

Mimochodem mák je sice nevonná květina, ale marketingově je originální... ;) Vůně se mi líbí.

SomebodyToKnow

Jsem chlap a vyjádřím svůj názor bez ohledu na politickou korektnost.
Je mi to opravdu jedno.
Tato šťáva je destilovaná zralost ženy, která prochází ovulací. Voní přitažlivostí, mládím a předává našemu čichovému systému mocné podvědomé poselství. To poselství je následující:
"Hraj si se mnou".
Tento parfém je čistý a špinavý zároveň. Je těžký z pižma, živočišné tuberózy a pronikavého pomerančového květu. Je to FENOMÉNSKÉ.

BleuMinette

Nevím, jak tento parfém popsat podle jeho tónů. Opravdu, vidím ty, které jsou uvedeny, a říkám si: dobře, tuberóza. Hodně tuberózy. Bílé květy. Ale není to jen tak nějaká bílá květina, je to tuberózový bonbón, bílá květinová žvýkačka, květinový bonbón. Není to gurmánská vůně, nevypadá gurmánsky, nechápejte to špatně, má k tomu daleko.
Je v ní však syntetický prvek, který je dokonale vyvážen přirozeností květin, kterou nedokážu identifikovat, ale vím, že jí dodává jedlou sladkost.
Někdy bych si nejradši rozkousala zápěstí (au, to znělo hodně divně 😜😂). Přitahuje mě takovým způsobem, že si o ni někdy můj čich říká sám. Je jedno, jestli si to příležitost žádá nebo ne, je to jako potřeba si ji nasadit, abych ji cítila.
EDP neznám, takže nemohu srovnávat. Ale tahle už je pro mě za 10.

✔️Editado 6/10/2020
Druhá recenze, po slepém zamilování na začátku.
Dnes je velké horko a strašně fouká suchý vítr. Měla jsem ten požehnaný nápad, že jsem si před odchodem do práce vybrala L'Interdit. Nakonec mě to zlomilo a jsem si jistá, že to ohromilo přinejmenším lidi kolem mě.
Závěr: bez ohledu na to, že je to EDT, nenosit ve velmi horkých dnech. Ztratí své kouzlo a žvýkačka pomerančových květů se stane lepkavou a nesnesitelně syntetickou. Nechte si ji až do podzimu (poznámka ode mě pro sebe).

quinn_delnero

Tento parfém je opravdu příjemným závanem jara, je to opravdu dobrý mix svěžesti, sladkosti a ženskosti.

Je květinová, pižmová a sladká, ale elegantním a nikdy nepřehnaným způsobem, opravdu velmi snadno se nosí a je vhodná pro všechny věkové kategorie.

V zaschlém stavu se stává více zahalující a smyslnější, ale zachovává si svou lehkost a jiskru po celý den, a to s opravdu pozoruhodnou výdrží, díky níž je ideální pro každodenní nošení!

Амальтея

Nepoužíval jsem luxus po mnoho let, šel jsem do výklenku, maniakální tam dospělým způsobem. A pak se mi náhodou dostal do ruky vzorek, vždycky jsem si jimi jen provoněla pokoje.
Nevím, jaké drogy do toho dávají, ale běžela jsem si pro lahvičku do Lethy. Nemůžu se toho nabažit. Možná už je ten výklenek nudný, nechci něco složitého, nechci cítit cizí složky. A tady je všechno velmi harmonicky poskládané. Vůně pěstěného vumanu, tak bych to nazvala.

Namibia

Tato vůně není příliš komplexní, ani úplně odlišná v sušení od edp, které šíleně miluji pro jeho smyslovou dokonalost, a kolísá mezi kyselou a travnatou vůní, dokud se nezahřeje. Otevírá se v nejlepším světle, alespoň na mém zápěstí.
Dobrá tuberóza.
S přehledem se řadí mezi mé oblíbené vůně, není příliš sladká a zelená. Jedinou nevýhodou je výdrž, moje ph ji žere. Obnovování spreje je pro mě nutností.

Lucid Dreamer

Připomíná mi dlouho nepoužívaný Tendre Poison od Christiana Diora! L'Interdit EDT jsem si okamžitě zamilovala. Až budu mít víc času, přidám recenzi, ale teď můžu říct jen to, že EDP už vlastním, ale EDT si koupím co nejdřív. Je nádherná. Čistá, mýdlová, květinová, elegantní, ženská. Všechno, co na vůních miluju.

Estherr

Tento parfém má ve srovnání s EDP mnohem svěžejší začátek, ale po několika prvních minutách voní přesně jako EDP, jen v jemnější verzi.

Výdrž a projekce jsou stále velmi dobré.

Nakonec se mi EDT líbila víc jen proto, že
mi přišla univerzálnější a lépe nositelná v brazilském horku.

Fein

Budu na druhé straně a nečekejte, že recenze bude žít dlouho. Ale přesto jednu napíšu. Tento parfém je nestoudný podvod. Silný a lstivý Pižmoň se pečlivě zahalil do pláště z jahodové tuberózy a přes hlavu si přehodil velkou kápi ze světlého jasmínu. V ruce drží karafu s vínem z hroznů odrůdy Isabella. Pevně doufá, že ho nikdo nepozná. Jeho charakter však nemůže skrýt ani příliš průhledný plášť, ani příliš tenká kapuce. Vše kolem sebe naplňuje svým dechem a nemilosrdně a nemilosrdně se dusí.
Ne," říkám tomuto parfému. - Nelíbí se mi. Sbohem.

Karla Helena

Další radost od Givenchy, už mám svou, protože miluji EDP, v této je jasmín nahrazen pathouli, takže svěžest svěžejší, bez tolik ovocné hrušky, která existuje v EDP, je velmi nositelná během dne, středně sladká, která se dá nosit v práci, protože vás nebude obtěžovat, v závislosti na sprejích, pro ty, kteří ji nesbírají, se může obejít bez ní, protože hodně připomíná tradiční. střední fixace a dobrá projekce pro návrh !!!

mshilov

V porovnání s EDP je tato EDT méně kulatá a krémová, více květinová a pižmová, velmi příjemná a dlouhotrvající, s velkou projekcí. Řekla bych, že z hlediska výdrže a siláže se tyto dvě vůně příliš neliší, liší se jen v nuancích. EDT je svěžejší a lineárnější, EDP je komplexnější a sofistikovanější. Jako muž dávám přednost EDT (ne na sobě , samozřejmě), má velmi mladistvého, oslnivého ducha. Totéž se mi stává u mnoha slavných parfémů minulosti - Chanel 5 mám mnohem raději jako EDT než EDP nebo parfém apod.