Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum Hermès pro ženy

jemně pikantní
pačuli
zemitý
balsamico

Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum podle Hermès je Chypre Floral vůně pro ženy. Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Christine Nagel. Vrchní tón je Růžový pepř ; střední tón jeRůže ; základní tón je Pačuli.

Růžový pepř

Růže

Pačuli

Janantunes

Není to obyčejný parfém, a proto se mi tak líbí. Málo sladká, hodně růže a představuji si, že obsahuje kosatec a zázvor, i když se v pyramidě neobjevují. Je to moderní květinová chypre, ale zároveň nám dává klasický pocit díky té trpkosti. Je obtížná pro ty, kteří nemají rádi růžový pepř a růže. Pro ty, kteří oceňují parfémářské umění, je to skvost. Elegantní a mimořádně univerzální.

Happyolia

Víte, že existují oškliví lidé, kteří jsou pekelně přitažliví?
Přesně takový dojem mám z tohoto parfému.
Je tak trochu chlípně přitažlivý. A čím víc jsem ho vdechovala, tím víc jsem ho chtěla víc.
Rozhodně je to víc než tři tóny, cítím pižmo.
Vytrvalé a vtíravé. Velmi mě překvapila.

Valsig

Právě jsem tuto lahvičku obdržela a chci se s vámi podělit o své první dojmy, protože jsem ji koupila úplně naslepo a využila lákavé akce! Tento parfém má šumivou explozi růžového pepře, po které hned následuje trpká růže. Řekla bych, že je to hřejivá, zahalující, intenzivní a dokonce odvážná vůně. Za svůj osobní vkus ji považuji za noční, do mírných teplot a na pár stříknutí, protože ta silná projekce je velmi zřetelná! Vůně s ženskou a odvážnou vůní, ale nemyslím si, že se bude líbit každému, při vší své osobitosti... Ve skutečnosti mi tento parfém přišel zajímavý, taková ta designová vůně, která má výklenek, věřte mi! O kvalitě se můžete přesvědčit zde! Koupila bych si ji znovu? Ještě si nejsem jistá, chci počkat, až se vyvine, a ještě ji párkrát otestovat... Takže se brzy vrátím s aktualizacemi!

Falistra

To se mi líbí! Líbí se mi víc než původní verze a také mi přijde univerzálnější, vhodná pro všechna roční období kromě úmorných dnů.
Díky růži je ženská a trochu klasická, ale pepř v ní rezonuje a povzbuzuje.
Ráda ji nosím, když potřebuji trochu povzbudit. Když jsem na dně, její povzbuzení mi zlepší náladu.

Omeliya

Vlastně nemám ráda růži ve vůních a pačuli mě ve většině případů jen dusí, až mě z toho bolí hlava. Ale tady... jak je všechno harmonické... růže tu vlastně není růžová, ale s kyselinkou, jako by to byl uvařený a vychlazený mrkvový čaj, do kterého se přidalo trochu pačuli. Ne že by mě to nedráždilo, tahle vůně mě opravdu dostala. A jestliže jsem po první aplikaci a nošení jen uznala, že je krásně udělaná a líbí se mi, ale přesto růže a pačuli nejsou moje parketa, tak po druhé jsem začala mít myšlenky na koupi flakonku. I z mé studené kůže voní velmi silně - můj šéf, který z principu velmi špatně vnímá vůně, se mě zeptal: Co to je, že to tak krásně voní? Blíţe k večeru si na ni moje receptory zvykly a uţ ji necítím, jen kdyţ si přiloţím nos na zápěstí, slyším pačuli, ale lidé kolem mě říkají, ţe ji cítí.
Konzultantka v obchodě, která mi podávala vzorek, ji popsala jako "sváteční vůni", ale podle mě, pokud nepotřebujete působit dojmem velmi přísné a věcné dámy, můžete ji nosit i do práce.

lucianasosa

Vyzkoušet tento parfém je zážitek, který stojí za to. Je poznat, že je značkový. Je jiný a velmi zvláštní. Z nošení levných nebo banálních parfémů jsem se po nasazení tohoto cítila jako naprostý ignorant, protože jsem nedokázala identifikovat uvedené tóny, a to mám parfémy, které je mají, ale tento se žádnému z nich nepodobá.

Osoba, která o tomto parfému říká, že je jemný a bez osobitosti, musela být zmatená a myslela si, že tento parfém zkouší, ale není tomu tak. Tento parfém je velmi silný, až tak, že si nemyslím, že je to denní parfém, ale to je proto, že nemám osobnost, která by ho mohla nosit. Přijde mi extravagantní a rozhodně není pro každého, takže si ho nekupujte naslepo. Vlastně bych ji ani nenosila, ale jsem ráda, že jsem měla možnost ji vyzkoušet, už jen pro ten čichový zážitek, který znamená. Skvělý parfém.

Musela jsem upravit tu část, která mluví o délce: dala jsem mírnou, ale zkusila jsem ji znovu a zjistila jsem, že na mé kůži vydrží dlouho. Po celý den. Dokonce i po koupání. Je super silná a má skvělou stopu. Na oblečení jsem ho nezkoušela, protože se bojím, že na něm zůstane a nebudu ho moct sundat.

Tento parfém byl stvořen jako osobní vůně někoho, kdo ho umí nosit, a tím člověkem není jen tak někdo. Pokud vám vyhovuje a líbí se vám, kupte si ji.

Mona Mour

Mám malý vzorek obchodních domů ", pravda, že když jsem ji nastříkal na kůži to byla silná vůně, ale když to sedělo dobře na mé kůži je velmi sofistikované aroma, různé vůně velmi bohaté jsem si to líbilo, kdybych si koupil 50 ml láhev, mít ji v mé sbírce, má nádech sladkosti, nevím, odkud pochází pouze deklarují 3 poznámky, nebo alespoň v mé kůži cítí sladké, líbí se mi to moc!

Dellago

Chilli džem

Twilly s dospělejší, odvážnější a zimní tváří; s tisíci kvalitami! Směs elegance, smyslnosti, jemnosti a pohodlí v jediném parfému. Hřejivá, zahalující, intenzivní a velmi dlouhotrvající! Tato nová Twilly mě velmi pozitivně překvapuje, a to jsem růžový pepř neměla ráda, dokud jsem nepoznala tuto krásku. Na mně je to pikantní petarda nabitá zázvorem, chilli a spoustou mastku, zabalená do aury 80. let; vše v dokonalé rovnováze a harmonii.

Všichni víme, že tato vůně se neskládá jen ze tří ingrediencí; je velmi komplexní a věřím, že jich má nejméně padesát! Kromě výše zmíněných tónů cítím také zázvor, kosatec, bergamot, pižmo a santalové dřevo. Na mé kůži má velmi intenzivní a expanzivní vrchní nótu. Akordy zázvoru a růžového pepře se nádherně prolínají, díky čemuž každá z těchto not vyzdvihuje to nejlepší z té druhé, a to platí i pro všechny ostatní tóny, což svědčí o mistrovství tvůrců této vůně.

Otevírá se explozí růžového pepře a zázvoru, poté tyto pikantní akordy zahalí květiny a pudrové nuance; právě v této fázi se vracím ke klasice minulých let, k něčemu tak úžasnému, jako je bohatý mastek Chanel 5. Jemný pudrový základ s nádechem santalového dřeva a pižma dodává pokožce čistou, příjemnou vůni, která vydrží po celý den nebo až do druhého dne. Velkolepý výkon, s vynikajícím rozptylem a obsahem; vydrží více než dvě hodiny a zůstává déle než deset.

Na mé pleti se vyvíjí velmi pomalu a každou její fázi si mohu užívat dlouho; jednu lepší než druhou. Krásný a zajímavý parfém od začátku do konce, vůně tak dobrá, tak návyková a narkotická, že si nemohu přestat čichat k zápěstí.

Zvu vás, abyste se s tímto zázrakem seznámili a vyzkoušeli ho na své kůži, dali mu čas, který potřebuje k tomu, aby se vyvinul a ukázal, že není jen další z řady.

Děkuji Hermes, že prolomil toto tabu a dal mi tohoto, mého prvního miláčka na bázi chilli papriček. S2

77Heather

2. recenze nyní, když jsem to měl po dobu 6 měsíců: Po šesti měsících nošení v chladném i teplém počasí je to pro mě stále velká láska. Je vždycky záhadné, když velké lásky dostanou takové "meh" celkové hodnocení! Možná se mladistvý marketing minul účinkem? Je mi 43 let a mou parketou je klasika od Chanelu a Hermesu. Silná dávka růžového pepře a kombinace růže a pačuli ji identifikují jako moderní, ale její *styl* mi připadá tak klasicky elegantní a dobře, francouzský. Nemůžu se této krásy nabažit a můj manžel (51 let) ji na mně také naprosto zbožňuje!

auroramarina

Poté, co jsem na začátku podzimu zanechal negativní hodnocení, jsem tu uprostřed zimy, abych svůj původní dojem přehodnotil.
Vyzkoušeno znovu v chladném počasí, nejenže se mi líbí, ale konečně cítím a oceňuji deklarované tóny.
Přichází růžový pepř, zprvu štiplavý a pak stále více zaoblený růží, studenou růží (matně mi připomněla Balenciagovu Florabotanicu), sladkou a jemnou. Pačuli existuje a dodává vůni trvanlivost a mírnou hloubku, ale nemám pocit, že by bylo přehnaně silné: obvykle mám problém ho nosit, protože mě z něj bolí hlava, ale tady ne.
Možná tato verze odpovídá více myšlence Twilly než originál: vůně pro mladší publikum Hermes. Šíleně miluji klasickou verzi, kterou budu používat i nadále, ale nepřipadá mi tak svěží.
Použitelná, stejně jako původní verze, na denní bázi. Trvanlivost možná o něco menší (ale měla bych ji více testovat), siláž o něco menší, ale přítomná.

Chrystiane

I když jsou chutě subjektivní a každý si vytváří svůj vlastní čichový názor, nesouhlasím s předchozími komentáři, že Twilly Eau Poivree postrádá osobitost, naopak je to smyslná vůně s velkou bohatostí, můžete nesouhlasit nebo souhlasit, že aromaticky není podle běžného vkusu mas, Vyvolává vzpomínky na klasickou květinovou a pudrovou klasiku 80. let, ale pokud jde o projekci, matka má je to, co očekáváme od kvalitního výrobku, a takové vlastnosti se v dnešní době s novými předpisy o přeformulování kosmetiky hledají velmi obtížně.
Co se týče parfému, je velmi podobný Narciso Rodriguez Poudre, ale intenzivnější, připomíná jiné vůně z minulých let, které si nedokážu vybavit ani konkrétně vnímat, je to prakticky pepřové absolutno snoubící se s pačuli, které přináší sladkost, jež nakonec zastíní růži, která je oceňovanou atalkadou.
Na mé kůži vydržela asi 8 hodin.
Co se týče anekdot, někdo o ní řekl, že má vůni parfému pro starší ženy, což mi nevadilo, protože pokud jste milovnice vintage vůní jako já, Twilly Eau Poivree od Hermes vás nadchne.
Desítka pro tento výtvor Christine Nagel za odvahu odlišit se od zavedených trendů.

DT953

I když je úplně jiná než původní, místo zázvoru a tuberózy v ní vystupuje růže a růžový pepř... Opravdu se mi líbí? Nemá ten bohatý základ ze santalového dřeva, ani ten podivný zázvorový aspekt, který jsem si pomalu zamilovala, ale místo toho má tu chladivou kořenitost obklopenou bohatě luxusní růžovou melanží. Připadá mi jako Coco Mademoiselle ke Coco originale. To není špatná věc. (Ne že bychom srovnávali Coco s Twilly, haha).

Dario40

Neuvěřitelný zázrak!
Twilly už mě vynáší na oběžnou dráhu, ale tady jsme u dokonalosti!
Nepřeháním a v každém případě se obracím na milovníky Twilly. Tato vůně je dokonalá, protože je hluboká pro pačuli, ženská pro růži a moderní pro růžový pepř.
Má všechno, je podle mého názoru ideální v tomto přechodném období mezi létem a podzimem a podle mě se skvěle hodí ke slunci a světlu.
Věřte mi, krásná věc!
Další dárek, který budu dávat!
Hodnocení, TEN

Dofedo

Tady je, Christine Nagelová! Výbuch černého pepře v prvních vteřinách, následuje hloupý parfém tuberózy a o něco později, bože, je mi velmi povědomá moderní Red Moscow, zdá se, že špióni Hermesu ukradli vzorec, ve stopě je podobnost velká, při bližším přičichnutí se obě vůně liší v detailech, v Red Moscow nelze rozeznat jediný tón, ale tady v Twilly vidíme mezi bujnými vlnami Red Moscow rozvernou tuberózu, je zajímavě zdobená; na jedné straně je svěží, anglicky hrubá, na druhé straně je ochucená smetanou na holení, s charakteristickými štiplavými tóny dubového mechu nahrazujícího evernil, které jsou špatně integrovány do buketu, není to neobvyklé?, ale zároveň se na vůni dá dlouho dívat, je tak obrazná, nevrátí se móda kytic jako Red Moscow??!

Pozdní fáze odhalení prochází pod vlajkou těžkých ambrově-steroidních složek, samý evernil a některé bolestně povědomé prdy velmi staré panny, ne tak těžké, ale temné a ponuré.

Je to vůně typu "mladá stará dáma". Jako šmrncnutá zlá královna ve stylu Christiny Nagelové. Dokonce se mi tahle podivná podívaná líbila.

cranky137

Nový Twilly je vůně sama o sobě. Má stejný flakon jako původní Twilly (rozkošná, btw!), jen jinou stužku, ale většinou sdílí pouze charakter původní Twilly. Rozhodně se jedná o Twilly DNA.

Twilly Poivree je peprná, je pro silné ženy, které vědí, co chtějí, dokonalá jako svěží bílá košile. Pačuli je hořké, ale ne léčivé, a růže Accord jsou jen konceptem růžovorůžové vůně, ne skutečnou květinou.

Tuhle vůni ve své sbírce nutně potřebuji! Počkám si však až na vánoční dárkovou kolekci, abych si k ní pořídila i tělové mléko.

Pokud máte rádi originální Twilly, musíte ji vyzkoušet. Pokud nemáte rádi Twilly, pořiďte si vzorek této, protože by se vám mohla líbit.