Pink Paradise Lalique pro ženy

Pink Paradise Lalique pro ženy

mořský
písek
slaný

Pink Paradise podle Lalique je Woody Aquatic vůně pro ženy. Pink Paradise byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Ane Ayo.

Parfumér

Pepř
Jasmín
Santalové dřevo

Izaj

Vůně testována v horkém počasí a v chladném zimním dni. Rozhodně se lépe rozvíjí v chladu - to je subjektivní názor. V horku mi z pokožky odumírala expresní rychlostí. V chladu je vůně příjemná, skutečně pižmová, ale ne vtíravým způsobem. Dokonalá rovnováha pižma a letních akordů (moře, písek) - takový požitek z této Lalique. Je zdánlivě lehce slaná, zdánlivě lehce sladká - tak akorát.
Nekřičí, nepřekáží, jemně se vznáší kolem člověka, ale zároveň příjemně zaplní místnost, ve které se nacházíte.
Můžete ji cítit 8 hodin, pro mě je ideální do práce nebo pro dny, kdy se vám nechce nic dělat.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Jacquis

Pink Paradise je pro mě tak trochu fantazijní parfém. Evokuje představu obrovské plochy růžového písku na rozpálené pláži. Takové pláže, kde musíte ujít více než kilometr v horkém, spalujícím slunci, než se konečně dostanete k vodě. Vlhkost vzduchu je nulová a odlesky slunce na písku vás pálí do očí. Je to slaný parfém, který mi připomíná Hermes Eau de Mervailles Bleue, Salt by Ellis Brooklyn a Light Blue Intense (pour homme). Slaná, suchá, bez sladkosti. Někde v dálce se vkrádá šepot tepla, ale jen stěží. Respektuji kreativitu a občas si to užívám.

aspirina

Nejedná se o růžovou vůni. Je to velmi dřevitá, pepřová a téměř agrestická vůně. Jinými slovy, vzhled je u této vůně naprosto klamný. Růžový ráj? jen pokud je vaše představa růžového ráje superčistá, téměř sterilní, mýdlová vůně s tunami ambroxanu, santalového dřeva a citrusové tóny nejsou jako šťavnaté ovoce, kdepak, je to urážlivě hořká suchá citronová kůra, kterou někdy získáte v těch falešných růžových limonádách v prášku, které musíte smíchat s vodou na pití...
Unisex 100% příjemný ano, sexy? ani náhodou... kroutím nad tím hlavou...

Po hodinách se z ní stává trochu květinovější, jen příjemná vůně čisté pleti.

Jika

Vůně se mi opravdu líbila. Koupila jsem si zbytek lahvičky a stejné pocity jako při rychlém testu. Velmi připomíná růžovou modř. Jen je v ní více vodních látek. Zde je více tepla a barev. Slané tóny plus sladkost, nepřecházející v plíživost, ale nějaká svěží vzdušnost. Jako mořský vánek. Vůně je hřejivá a osvěžující zároveň. Je velmi neobvyklá a zároveň dobře provedená, bez nepříjemných překvapení. V srdci je více květin. Na začátku více mořské. Velmi příjemná, nevtíravá a neobvyklá. Moc se mi líbí.

el_f

Vůně, jak je napsáno níže, poněkud připomíná pánské parfémy, zejména v úvodu. Kdybych dělala slepý test, určitě bych ji tam zařadila. Ale to ji ani v nejmenším nezhoršuje, pro mě je to úžasná vůně. mazlivá, hřejivá a vytrvalá. Je tak poskládaná, že není ani přídavná, ani jemná. Není sladká, ale ani svěží, jedinečná a dráždivá.

Spirit Rose

To vám pravděpodobně přinese komplimenty. Ani ne tak proto, že to opravdu zvláštně voní, ale proto, že to lidé ucítí. Je to obecná vůně, kterou si lidé spojují s parfémy, konkrétně s pánskými kolínskými, i když tato není specificky mužská. Přinejmenším je však dokonale unisexová. Calone, ambroxen, iso E super, cedr, tak to stojí na mé kartičce se vzorkem. Pro každého, kdo tyto tóny zná, není těžké si představit, jak musí vonět. V reálu se žádné překvapení nekoná. Nejsem příznivcem ambroxenu a bolí mě z něj hlava, ale alespoň bych vůni nenazvala nepříjemnou. Je to obecný davový líbivec, jak ho všichni známe. Žádné plné lahvičky mě v budoucnu nečekají.

лимонадная

Vrchní tóny mě nadchly. Jedná se o vytrvalejší a koncentrovanější verzi mé oblíbené Eau des Merveilles Bleue Hermes (u které je vytrvalost to jediné, s čím nejsem příliš spokojená). Už jsem uvažovala o její koupi, ale rozhodla jsem se počkat, co bude dál. A pak se kouzlo vytratilo. Vodní začátek se poměrně rychle vytratil, lehkost zmizela a nějak se to otevřelo naprosto nezajímavě, ploše..... Něco podobného už jsem zřejmě někde slyšela a tohle "něco" se mi rozhodně nelíbilo. A už vůbec to není plynulé. Jako by ta písčitá věc, která je uvedená v poznámkách, škrábala na kůži. Heliotrop jsem nezachytila, i když jsem na něj čekala - moje pleť je k této notě přátelská a vždycky na mně zní krásně. Mám ráda i pižmo, a to mi také chybělo. Ale zřejmě je tam hodně iso e super, což je pro mě jako kočka v pytli, nikdy nevíte, jak to bude znít. Tady to neznělo. Mimochodem, na oblečení se vůně téměř neotevírá a zní takové ty mořské vršky, které mám tak ráda. Ale nemůžete si koupit parfém, který se nosí jen na oblečení..... Lepší je duplikovat Hermes (a vzhledem k ceně Lalique o tom není pochyb).

Versace
Eros Flame