Miracle Lancôme pro ženy

Miracle Lancôme pro ženy

svěží
tropický

Miracle podle Lancôme je Floral vůně pro ženy. Miracle byl/a uveden/a v roce 2000. Miracle byl/a vytvořen/a Harry Fremont, Alberto Morillas a Christian Dussoulier. Vrchní tóny jsou Liči a Frézie; střední tóny jsouMagnólie, Pepř, Zázvor, Mandarinka a Jasmín ; základní tóny jsou Jasmín, Pižmo a Jantar (ambra).

Liči

Jasmín

Jasmín
Jantar (ambra)

straightupfragman

Za prvé, nejsem tu proto, abych mluvil o poznámkách, ale abych vyjádřil svůj čistý, syrový názor na to, jak mi tento džus sedí.
Dobře, jsem tedy chlap a moje recenze bude založena čistě na tom, jak ji vidím já jako nezúčastněný pozorovatel... Tato vůně je podle mého názoru jedna z nejlepších dámských designových vůní, které jsem cítila. Je to jedna z nejoblíbenějších vůní mé ženy, a to právem. Koupila si, pokud nepřeháním, 10 a více lahviček této opakovaně. I když má i jiné skvělé ženské a unisex designové a niche vůně, Miracle Lancome má vždy to oblíbené místo v její sbírce a troufám si říct, že i v mém srdci.

Nyní si pojďme promluvit o faktoru komplimentů. Moje žena s ní dostává komplimenty (nevyžádané) často, ale mohou být sezónní. Její kolegyně v práci, obsluha u pokladny v obchodě, zákazníci stojící ve frontě, na akcích atd.

Je v ní taková příjemná květinová atmosféra, která je jemná a rafinovaná zároveň. Vyzařuje takovou hřejivou a jemnou atmosféru. A panečku, dlouho vydrží a zanechává chvályhodnou vonnou stopu - ve skutečnosti je na vonné stopě bestiální. Moje žena ráno odchází z domu do práce a doslova všude, kde byla, zůstává nějakou dobu stopa. Scénář s pachovou stopou mi trochu připomíná ty staré odporné kozy, které se prohánějí po polích a při pohybu vypouštějí bobky. dobře, to bylo asi to nejnechutnější přirovnání, jaké jsem kdy vymyslel, ale hele, chápete, o co jde.

Lancome, klobouk dolů!! Pro mě jako pro chlapa je Miracle bez nadsázky úchvatný a příjemný. Rozhodně má tu nádhernou DNA vůně, kterou mám rád u dámských vůní. Vyvolává ve mně touhu je prostě chránit a ochraňovat před každou újmou.

Moje 2 centy - končím!

Hannehoney

Před 20 lety to byl můj nejoblíbenější parfém a teď je opět v mé sbírce :) Je to opravdu pěkná ovocně-květinová vůně se svěžím kořeněným nádechem. Je ideální na jaro a léto a zanechává krásnou stopu :) Je to skvělý parfém. Moc lidí o této vůni nemluví, podle mě je tato mnohem lepší než LVEB a Mon Paris, ty jsou příliš těžké na pačuli. Tuhle miluju :)

Andina

Podle mého názoru je Miracle parfém, který na jedné straně nemůže nepotěšit, ale na druhé straně k jeho plnému docenění je zapotřebí minimálně vycvičený nos schopný vnímat jeho mimořádnou vyváženost.

Miracle je zdánlivě anonymní, obecný, téměř banální, ale ve skutečnosti v sobě skrývá krásu, která je rafinovaná až za hranice všech možností.

Tóny, které cítím nejčastěji, jsou: růžový pepř, magnólie, pivoňka (pivoňka není v pyramidě a myslím, že je to můj nosový překlad tónu liči). Vůně je typově jemná, ale siláž a výdrž jsou výborné, při dvou stříknutích vás neopustí na mnoho hodin. Základ je úžasně krémový, až mi to připomíná Crystal Noir, v tom smyslu, že si představuji, že žena, která nosí Miracle přes den, může nosit CN na noc, mají stejný druh krémovosti/kulatosti, i když jsou to dva velmi odlišné parfémy (z řady, kdyby ten, kdo vytvořil koncept CN, chtěl vytvořit denní parfém místo večerního, vytvořil by Miracle).

Miracle je krásná dívka, která když jde kolem, nepřitahuje pozornost, ale když se na ni podíváte, řeknete si "ale ona je bohyně!".

Гутя

Co na to říct... Trvalo mi přesně 20 let, než jsem si uvědomil, že Zázrak je zázrak:) Pryč je snobismus (nemůžete se přece parfémovat stejně jako všichni ostatní!), pryč je pohrdání "květinově lehkými" vůněmi, pryč je strach, že přijdu o něco nového, zůstal jen můj vlastní pocit - a to je Miracle, který chci ke štěstí. Plus dávám všem recenzím, kde se píše, že vůně není vůbec lehká - je svěží, jasná, v základu dostatečně sladká, poměrně vytrvalá (ne však příliš mazlavá); více než u jiných parfémů záleží na pokožce a počasí (pro mě je optimální v chladu nebo dešti). Pro mě je to sváteční vůně, na stejné úrovni jako Allure (a většina lidí ji tu přirovnává k Chance Tender). To znamená, že Miracle nosím do práce, když je výjimečný den nebo když mám jen opravdu dobrou náladu. Jasná, pozitivní, průzračná, ale ne primitivní. Jednoduchá, jako všechno geniální:)

Miss-Tress

Před lety jsem napsal nepříliš lichotivou recenzi na Miracle: nazval jsem ho "kráskou, která netančí". Od té doby mi pod nosem prošlo mnoho vůní a nedávno se 'zázrak' stal. Uvědomila jsem si, že v mé skříňce s parfémy se nacházejí opulentní, bohaté chypre-tones..... Příliš mnoho. Až, možná kvůli nárůstu teplot a už tak 'těžkému' historickému okamžiku. mě všechny tyto 'nadstavby' začaly unavovat. Nová nálada u Miss-Tress je 'odlehčit, odlehčit', alespoň za pěkného počasí. Takže jsem si opět koupila Miracle + příslušný tělový krém a..... Zázrak zázraků. Éterický, svěží, půvabný, elegantní, jednoduchý... Částečně květinový a svěží, podle mého názoru vůbec ne peprný, otevírá se 'krémově' a téměř mléčně.
Nenápadná, neokázalá ženskost, svěží jarní vánek, v jehož základu se skrývá půvab téměř melancholický až nebeský. Zároveň mi připadá velmi smyslná, vyzrálá a přitom mladistvá, jednoduchá a přitom sofistikovaná. Označují ji jako denní vůni? Ano, také, ale je to potenciální podpis. Teď, když jsem "dospěla", chápu její krásu, někdy k tomu, aby byl parfém dobrý a člověk krásný, nemusíte přidávat, ale ubírat, ubírat.
Podle mého názoru je božská, nebeská, nebo je to možná tím, že v poslední době cítím potřebu očistit svůj nos od určitých těžkých, vážných, ponurých "nik".

Tělové mléko chutná mnohem více po liči než po parfému.
Nemůžu se dočkat, až se vykoupu a vyzkouším tuhle kombinaci.

Slečna Tress změnila svůj vkus a nyní letí v top 5.
Zázrak!

Eternity Girl

Tento parfém používám vždy, když se chystám být v blízkosti lidí, které neznám. Chci tím říct, že mám ráda silné parfémy, ale pokud jsem s lidmi, které neznám, nechci riskovat, že můj výběr parfému bude urážlivý, např. na důležitých schůzkách apod.
Miracle je úžasně čistá a povznášející. Nenosím ho proto, abych sklízela komplimenty. Nosím ho, protože ho zbožňuji a v určitých situacích bych nechtěla nosit příliš výraznou vůni, ale protože je to tak svěží drahá vůně ("Lancome" = kvalita), komplimenty přicházejí i tak.
"Voníš nádherně!!" slyším velmi často, když ji mám na sobě. Nebo "tvoje vlasy voní úžasně", protože opravdu působí dojmem právě umytých vlasů. Je to masivně čistá vůně, takže je úžasná i pro velmi intenzivní horké dny. Já ji prostě miluju.

Edu Lezana

Tato vůně představuje, co všechno je kyselá květinová vůně.

Určitě má jednoduchou vůni se středním výkonem, ale má tu kořeněnou, štiplavou vůni s moudrou směsí čerstvých, ranních květin.

Má citrusový začátek, nádech citrusů, který jiskří v doprovodu svěžího, láskyplného, citronového výtoku a čerstvé vůně magnólie. Vůně se rozvine do éterické květinové vůně, půvabné a s bílou zářivostí (ačkoli je parfémová tekutina růžová, ztotožňuji ji s bílou).

Je to velmi ženský, romantický, zářivý parfém s mistrovskou směsí květin a bílého pižma. Ideální pro denní nošení na jaře a v létě, ale není od věci ani večer pro mladou dívku, která nechce být cítit ovocným želé (to je teď tak módní...).

Přežívá, vyvíjí se a je všestranná. Zářivý, fasetovaný klenot.

Dobrá práce od Lancome.

MellyHelly

Miracle byla před mnoha a mnoha lety mou charakteristickou vůní. Přivoněná v těchto dnech testery se zdá být trochu přeformulovaná, ale pořád jsme tam.
Pro mě měla něco zvláštního a téměř mystického (druhý, pikantnější Miracle také), především tak dlouho vydržela ve své květinově-kořeněné fázi, hodiny a hodiny přede mnou s vůní, která nikdy nebyla otravná, vždy zavěšená mezi svěžestí a aromatičností (existuje?). Možná je jejím tajemstvím právě tento kořeněno-aromatický drive, který je cítit po celou dobu vývoje a neupadá do plochosti. Chvílemi je prostě trochu ostrá a štiplavá, ale pak se mění a místy se stává sladkou, aniž by NĚKDY (proboha) skončila v krámě bláznivého kandysáka, jak je tomu u mnoha současných parfémů.
Je také poměrně univerzální, protože se hodí pro mnoho různých příležitostí, dokonce i lehce elegantní nebo v nízkých dávkách do pracovního prostředí. Dlouhotrvající malé mistrovské dílo.

Leonel Luiz

Výstupem je po dlouhou dobu (celý parfém) kopíruje Paris Hilton v její "Just Me". Kdykoli sem napíšu, že to vypadá, že to zkopírovala Paris Hilton, někdo to smaže. Mám obě a momentálně je mám na každém zápěstí, což znamená, že jsou prakticky totožné. Nejsou stejné, ale tenhle Zázrak je bratr "Just Me", který samozřejmě okopírovala ta nesmlouvavá dědička!!!!. Vynikající parfém!!!! Dobrá pro každé roční období a denní dobu!!! Než ji smažete v domnění, že nebyla okopírována, kupte si obě a uvidíte, jak jsou si podobné, aniž byste mě soudili. Moc vám děkuji.

Haditasecreta

Ale jak krásný parfém Miracle je, je to pro mě opravdu vzácný a milovaný zázrak.
Dostala jsem ho jako dárek k narozeninám od rodičů před více než 10 lety a bylo to pro mě skutečné probuzení do světa vůní, i když jako teenager jsem parfémy milovala, ale s tímto to bylo něco úplně jiného, nikdy jsem nic podobného necítila.

Miracle v horní části voní po liči, velmi sladkém liči, které zároveň působí pikantně díky pepři a zázvoru, který je také hlavním hrdinou této vůně, pak vůni zjemňuje květinový list magnólie a lehký citrusový nádech, který přináší mandarinka.

Miracle je koketní, sladká, lehká, elegantní, sofistikovaná, je to také velmi smyslná vůně, i když nevinným způsobem, ale především bych ji definovala jako romantickou. Je to jako mít na sobě krásné lehké a vzdušné šaty v jarní den, kdy se ocitnete na procházce zahradou plnou květin za mírně slunečného, ale ne horkého rána.

Připadá mi jako velmi, velmi zvláštní parfém, který obstál ve zkoušce času a dokázal se prosadit navzdory neustále se měnícím olfaktorickým trendům.
Doporučuji pro jakýkoli věk a nejlépe do otevřených prostor. Prostě nádhera.

geroinja

Z nějakého důvodu jsem se této brilantní a, nebojím se tohoto slova, slavné vůni vyhýbala. Asociace s l'imperatrice jsem měla kvůli růžové vodě a ani pyramida mi nestála za pohled. Ale tady je celý soubor toho, co mám ráda - liči, pepř, mandarinka a květiny. Včera jsem ji otestovala, zamilovala se a dnes si ji koupila).
Obvykle dlouho zráním, jdu a zkouším. Ale tohle je jiný příběh)
Je zcela zřejmé, že je mi tato vůně blízká, proč a odkud - netuším, ale jsem jí omotaná, objímá mě, je taková domácí a něžná. Cítím ji vedle sebe jako samostatnou osobu, jako přítele, který mě následuje.....
Není svěží ani kompotovaná, spíš ve stejném stylu jako miss dior blooming bouquet a lanvin aprege. první zbožňuji a druhou nemohu vystát, ale všechny jsou si podobné v jemné hře tónů.
Stále květiny, ale svěží, jarní, pastelově zbarvené, s liči a mandarinkou a ozvěnou pepřového zázvoru.
Pozoruji decentní stopu, ale ne hustou jako mrak, nýbrž jako jarní vánek s poryvy vzduchu. Věřím, že je lichotivá a mužům se líbí. Voní opravdu velmi žensky. Takovou ženu chce chránit, přinést jí ospalou kávu do postele a jen si užívat její přítomnost.
Výdrž je slušná, vydrží už 5 hodin, a to ještě nedosáhla základu. Přitom voní úplně jinak během ani ne dne, ale hodiny. Mění se, hraje si, láká.
Venku je sníh a břečka a já se v ní procházím kalužemi, usmívám se, chytám překvapené pohledy, balím se do šály a chytám takovou neobyčejnou směsici pocitů a emocí - nostalgie smíšená s novými, dosud neprobádanými barvami. Nějaký změněný stav vědomí, čiré opojení.

Miss X

INGRAVIDITY

Miracle je jako hedvábná halenka v pohybu, lehká, jemná, vzdušná a ženská, což jsem v průběhu let stále více oceňovala, od toho dne, kdy mě někdo viděl v atributech vůně a chtěl, abych ji měla, ačkoli jsem se tehdy necítila příliš identifikovaná.
Naštěstí jsem dozrála a vytříbila svůj čich, abych ji dokázala ocenit, i když jsem vždy cítila tu jemnost, plavnost a lehkost, která mi v určitých chvílích nevyhovovala a potřebovala jsem něco osobitějšího.

Myslím, že je to vodně-květinová vůně, tvořená trojúhelníkem liči-jasmín-frézie, i když vnímám i sladký mandarinkový tón, který se díky převažujícím mýdlovým tónům nestává kyselým.
Všímám si také pikantního nádechu zázvoru spolu s pepřem, který směs činí jemně vyzrálejší a vážnější.
Zhruba řečeno, je vnímána jako vodní, sytá a svěží jako ranní rosa, rostlinná (jako kaktus rozříznutý napůl) a sladká (květinová).

Působí na mě jako ženská a sexy vůně, ale v městském, kosmopolitním a minimalistickém formátu, je v ní vidět vliv konceptu "nového tisíciletí", který v té době prostupoval všemi produkty.
Je také poctou pracovitým, nezávislým a vůdčím ženám, které slaďují mnoho aspektů svého života a hýbou světem.

POUŽITÍ: Je to dokonalý parfém do pracovního kontextu, kde je potřeba formálnost, pro teplejší měsíce; je elegantní, oživující a šik. Je diskrétní, ale má velmi dobrou výdrž... vydrží celý den, je cítit její kvalita.

MarianaCollar

Parfém mé maminky, která zemřela před 10 dny... Vzpomínám si, jak nádherně v této vůni vždycky vypadala, jako by ji vyrobili speciálně pro ni, protože kombinace vůně s její pletí byla prostě dokonalá. Teď mám ten flakonek u sebe moc ráda, protože jsem jedináček a také proto, že je to asi ta "nejopravdovější" vzpomínka na maminku, ženu bojovnici, odhodlanou, pracovitou, plnou života, která si doma nebrala žádné servítky, silného génia ano, ale s laskavým srdcem, protože vždy všem pomáhala, dokonce v poslední chvíli svého života tady s takovým ušlechtilým gestem darovala své orgány. Děkuji Lancome za tuto vůni, za to, že si na ni budu moci vždy s láskou vzpomenout, kdykoli ji ucítím.

TatiORodrigues

Působivý parfém. Vůbec mi nepřipadá sladká. Ale připadá mi sofistikovaná, "vzrušující", zanechávající stopu, živá, moderní... Jiný parfém, ve kterém je rovnováha v tónech. Nic příliš nevyčnívá. V závěru je více květinově-pižmová, ale velmi jemná. Ale nenechte se mýlit, je to silný, výrazný parfém. Když ho nosím, cítím se jako rozhodná žena, silná, sofistikovaná a ženská, aniž bych byla romantická nebo femme fatale. Výborně drží. Četla jsem komentáře lidí, kteří si myslí, že je to dámský parfém. Naprosto nesouhlasím, myslím, že je nadčasová, ale pro ženy se silnou osobností. Rozhodně je to neokázalá květinová vůně. Doporučuji, je to skvělý parfém, určitě si vás všimnou!

мироника

Jediná vůně, která je v mé sbírce nepřetržitě již 9 let. Můj první *dospělý* parfém, jakýsi fetiš. Právě s nimi začaly změny v mém životě.
Když se objevil Miracle, začala jsem přemýšlet, s čím ho budu nosit. Kabelka z tržnice a čínské džíny neprojdou:))). A to jsem lékařka, můj plat má velikost 4 dopravních pasů:))). Musela jsem to sladit. Abych si zvýšila kariéru a plat, šla jsem studovat dál, pak další a další kurzy - specializace - kategorie. Ve výsledku - na Zázraku vydělávám a na kožichu k tomu taky:))).
Jediný parfém, který mám pro větší bezpečnost na poličce v lednici a nepoužívám každý den, nechci opotřebovat:)).