Lancome Ladies Idole Aura EDP 0.33 o... (15.99 USD)
Idôle Aura podle Lancôme je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Idôle Aura byl/a uveden/a v roce 2021. Idôle Aura byl/a vytvořen/a Shyamala Maisondieu, Adriana Medina-Baez a Nadege le Garlantezec. Vrchní tóny jsou Sůl, Růže a Bergamot; střední tóny jsouRůže a Jasmín ; základní tóny jsou Bourbonská vanilka, Sůl, Pižmo a Otočník.

Martï Rosé
Ostatní parfémy z řady Idôle nesnáším, ale tento se mi líbí, a to hodně! Chvíli jsem kolem ní kroužila jako žraloci kolem mučící se velryby a myslím, že si brzy pořídím lahvičku. Ano, je to parfém, který evokuje zářivé letní představy: pláže, písek, moře, opalovací krém a především sluncem políbenou pokožku. Cítím lahodné růže, frangipane (ačkoli v pyramidě není uveden) a slanou vanilku, které na mě mají svůdný, euforizující účinek. Velmi sugestivní parfém, hřejivý a zahalující, ideální pro začínající roční období!

JoyousOne
To je tak krásné. Je to jako sedět na pláži na Bermudách s růžovým pískem, než přejde v léto. Je to lehké a vzdušné. Cítíte trochu soli Karibského moře, která vás skrápí z jemného přílivu. Cítíte vůni organického špaldového cukru, který nedaleko jedí nějaké děti. Život je skvělý. Žádné starosti na světě. Nezůstáváte tu příliš dlouho, protože životnost není úžasná, ale teď si tyhle chvíle užíváte. Je to převratná vůně? Ne, není to niková vůně. Je to hezká dívčí růžová? Ano! Dá se nosit KDEKOLI? Ano! Kdykoli? Určitě!

LilyWhite14
Páni, to je úžasná vůně! Včera večer jsem ji vyzkoušela a ještě po 20 hodinách ji cítím na své bundě. Tohle není typická vanilková květinová vůně. Solný tón jí opravdu dodává jedinečnou kvalitu. Osobně se mi líbí, že vyvažuje ostatní tóny a tlumí vše, co by ji potenciálně mohlo učinit na můj vkus příliš obecnou, příliš sladkou nebo příliš květinovou. Rozhodně má tropickou atmosféru, jak už zmínili ostatní, ale zároveň je velmi elegantní a voní dobře v jakémkoli podnebí. Vyzkoušela jsem ji v suché chladné noci a líbila se mi, ale pak jsem ji přivoněla v teplém, vlhkém dni a líbila se mi ještě víc. Díky teplu opravdu rozkvete. Což mě přivádí k této vůni - souhlasím se všemi, kteří říkají, že má trochu té růžové rtěnky, ale ta ve vůni nedominuje a je výraznější v teplejším počasí. Každopádně je v pozadí a sladká krémovost ze slané vanilky ji opravdu pozvedá na novou úroveň, krásně se kombinují. Začíná tak nějak bublinkově a vodově, ale s přibývajícím nošením je krémovější a opojnější.
Měla bych dodat, že mám ráda "plážové" vůně, ale všechny, které se tak prodávají, pro mě nikdy nevystihují pláž. Většinou jsou to jen kokos, žluté květiny a nějaké vodní tóny. Tahle skutečně voní, jako byste si dali vanilkovou pěnu do koupele s okvětními lístky růží, zatímco máte výhled na pláž a cítíte závan slané vody a zahrady s jasmínem. Jinými slovy, není úplně plážová, ale navozuje ve mně fantazijní atmosféru tropického letoviska. Je taková nostalgická, ale ne taková, kterou bych nazvala staromódní, a líbí se mi, že v ní cítím každý tón. Je v ní základní svěží a bublinkový tón růže, který cítím v OG a ostatních flanelkách, ale tato je podle mého skromného názoru zdaleka nejlepší z řady Idole.

ЮлияЕр
Parfémová růže v krystalcích soli posypaná vanilkou. Idol Aura se ke mně dostal zcela náhodou. Poté, co jsem si v internetovém obchodě objednala svůj dlouholetý hlad po Idolu, jsem se ocitla v Latouille a rozhodla se ho znovu vyzkoušet. Vedle mě stál tester Idol Aura, a tak jsem ho vyzkoušela také. Flanker Aura mi tak chutnal, že jsem si říkala, že jsem si ho měla objednat raději, a dokonce jsem se trochu rozčílila. A když mi přišel balíček, našla jsem v něm Auru. To se stává! Možná to popletli při sestavování objednávky, nebo zjistili, že jednoduchý Idol došel a rozhodli se, že Aura bude stačit))). V mém případě měli štěstí na zákazníka. Pro mě je Aura parfém pro všechna roční období, nenáročný na styl oblečení a vůbec vhodný všude. Je taková univerzální. Moje ruka po ní nesahá každý den, ale když ji použiji, užívám si ji.

piahellgren
V podstatě jeden z nejlepších parfémů vůbec. Myslím to vážně a vlastním přes 400 lahviček. Omamná, sladká, slaná, šťavnatá, ale růžově šťavnatá, ne ovocně šťavnatá, ale přírodní vůně divokých jahod, čisté růže, nejčistšího jasmínu a vanilky typu francouzského pečiva. Přechází do pižmové, slané vůně růžového vavřínu (nerium oleander). Geniální.

GiuliaM
Plně souhlasím s jedním ze zdejších komentářů, že Idole Aura voní "nostalgicky".
Není to parfém, který by na první pohled vyjadřoval štěstí, bujnost nebo zářivost (na rozdíl od obalu, který jej doslova popisuje jako "zářivý"): spíše mi připadá téměř intimní, lehce melancholický a velmi velmi rafinovaný a elegantní. Díky těmto vlastnostem bych ji doporučila všem od 25 let, rozhodně to není dívčí parfém.
Co se týče tónů, vnímám téměř jen čistou růži, velmi silnou a vůbec ne sladkou, ale lehce pudrovou... v kombinaci s ní je štiplavý tón soli a pak trochu jasmínu, zatímco vanilku lze cítit až mnoho hodin po nastříkání. Ergo, pokud hledáte vanilkový parfém, nemyslím si, že tento je nejvhodnější, protože podle mého názoru je to v podstatě "suchá" květina (spíše bych vás odkázala na Vanille et Fleur de sel z nových parfémů značky Sephora, ve kterých je vanilka a sůl jasně rozlišitelná).
Pokud máte rádi růžové vůně, jste s touto na bezpečné straně a mohu doporučit i nákup naslepo, ale pokud hledáte sladkou, vanilkovou vůni, řekla bych vám, abyste určitě sáhli po jiných vůních.

Namibia
Záměrem nebylo koupit Idôle Aura. Šel jsem do parfumerie pro Black Opium Illicit Green. Ale pak mě prakticky u pokladny zasáhla mlha, možná jedna z nejlepších, které jsem v poslední době zažila.
Zdvořile jsem se zeptala, co je to za nostalgickou vůni, nádech svěží mlhy. Těžko se to vysvětluje, jako by se čas v tu chvíli zastavil na začátku podzimního dne.
Moře je daleko, Idôle Aura není ani slaný, ani mořský parfém. Nese s sebou jen slabou vzpomínku na pláže a pobřeží, velmi vybledlou.
Na sladký zelený fík mých záměrů ještě není čas, nechala jsem balíček u pultu v rukou obsluhy.
Teď si užívám tento malý zázrak z perleťové lahvičky, mnohem hezčí než originál. A mnohem, mnohem lepší a rafinovanější. Růže, která tvoří pozadí vůně, má stejný otisk jako první Idôle, jen je zde orosenější, krystalická, svěží a turgidní. Mlha.

Linamalinaalina
Měla jsem to potěšení nosit první modlu, takže jsem si tu novinku nemohla nechat ujít;))
V napjatém očekávání testu provádím první atomizaci a buben - ukropchik taaa daam!;)))). Přišel jsem sem zkontrolovat, jestli jsem jediný, jak se ukázalo ne)Vím, že tento druh recenzí zde mínusuje. nikdo nechce vyděsit nebo urazit, ale varovat před nákupem naslepo by bylo velmi žádoucí, protože jsme všichni velmi odlišní, komu je to čistý bzukot, a někdo jako já nemusí mít štěstí;( Rada od srdce - lepší test.
Je to škoda, ale pro mě je to kopr s vanilkovými tóny, udělala jsem k němu tři přístupy, ale bohužel jsem byla strašně zklamaná.

EvelynDRS
Jsem do tohoto křídla naprosto zamilovaná.
Od první chvíle, kdy jsem ji vyzkoušela, jsem ji měla v hlavě a teď, když ji mám, mám pocit, že jsem našla jeden z parfémů svého života.
Idôle Aura je na mé kůži růžová a vanilková se špetkou soli, dokonalá kombinace.

CamiAckerman
Idole Aura, čerstvě nastříkaná, voní sladce, teple, jako sluneční objetí, růže, bílý květ (o kterém teď vím, že je jasmín, když jsem ho stříkala, nedokázala jsem určit, co to je, nejsem odborník) a sůl.
Je to velmi bohatá kombinace, upřímně řečeno. Je elegantní a přitom velmi hravá a rozhodně velmi univerzální. Vypadala by skvěle v přechodných ročních obdobích (na podzim a na jaře) a neztratila by se ani ve vyhraněnějších ročních obdobích, slušela by jí noc i den, do práce, na výlet... Opravdu si myslím, že Idole Aura je velmi pěkná, i když první Idole jsem nemilovala. Vyzkoušejte ji, je zajímavá a jako všechny Lancome, které jsem vyzkoušela, vydrží na pleti hodiny. Je opojná, koketní, elegantní a žoviální. Já jsem si ji zamilovala.
Body ke zvážení, pokud si chcete koupit naslepo:
- Musíte mít rádi růže a květinové vůně.
- Musíte mít rádi slané tóny v parfémech. Mám Olympea a Pure XS, které mají ostré tóny soli, a musím říct, že Idole Aura ji má velmi jemnou, ale pokud na ni nejste zvyklí, může vás trochu obtěžovat. Lepší je ji nejdříve vyzkoušet.
- Není to svěží růže, je to sluneční růže. Dá se používat v teple? Samozřejmě! Ale pokud hledáte vůni růžového mýdla nebo růžové vody, ujišťuji vás, že tady to není.
S pozdravem

Nalgoncito
Růže tak jemně zpracovaná, že spolu s jasmínem tvoří nádhernou kombinaci! Žádná z květin však nevyčnívá nad ostatní, ale ta ÚŽASNÁ a PODIVNÁ slaná vanilka z ní dělá hřejivý, útulný a velmi zářivý parfém, který je zároveň trochu pižmový. Je to vysoce návykový parfém, který nikdy nechcete přestat nosit.
Idôle Aura je nesmírně ženská a velmi elegantní vůně, je to sofistikovaný a velmi příjemný parfém, který se dá cítit a vnímat se zavřenýma očima, protože ano, pokaždé, když si k tomuto parfému přivoním, automaticky zavřu oči a usměji se nad tím, jak krásná je jeho vůně.

Pani Irena
Vzdušná, křehká, mladá růže). Rozhodně bílá a růžová s jemnými okvětními lístky. Vyrostla na jižním pobřeží a ovívá ji slaný mořský vánek. Slyším něco zeleného, křupavého, jako mladá jarní tráva. Vůně je nezvykle zvonivá, svěží v chladném vzduchu. Zní omamně krásně, stopa je hedvábný šátek, protéká prsty...) Jako první verze této vůně se mi nelíbila, ale z posledních dvou jsem nadšená: intens - těžké sametové růže s hořkostí čokolády). A jemná aura - mladá růže se slaným mořským vánkem. Lancome dělá zázraky, děkuji :)!

xakaranda
Tento flanker se mi líbí mnohem víc než původní ídole, růže je více zjemněná, ve skutečnosti mám pocit, že je velmi dobře sestavená s jasmínem, který je docela dobře patrný a to vše oslazené vanilkou a tím čistým a elegantním dotekem pižma. Velmi bohatá vůně pro každodenní nošení v chladných dnech.

Luiza Cortez
Našel jsem si tradiční Idôle, můj oblíbený zimní, letní denní nebo noční, téměř podpis. Potěšila mě verze Intense, kterou obvykle nosím v chladném počasí, a líbila se mi mladistvost/modernost této nové Aury. Cítím v ní baculatou hrušku, DNA Idôle s její jemnou šumivostí, následuje růže centifolia se sametově hebkými okvětními lístky a v pozadí dotek vanilky, vůbec ne gurmánské. Jedním z aspektů, který se mi nelíbil, byla přítomnost soli, kterou mnozí necítili. Pro mě však provázela všechny fáze, i když od poloviny do konce byla velmi jemná, protože na začátku byla velmi trpká, téměř pálila nos. Kdybych odebrala trochu tohoto tónu, byla by pro mě dokonalá. Výsledný dojem je jako z drahého hydratačního krému, jako je například Vichy. Dobře fixuje a promítá se. Své předchůdce však nepřekonala. Tady na jihu je ještě zima a chci se vyjádřit k tomu, jak se chová v horku. Ještě se vrátím!

Dellago
Když jsem se dozvěděla o uvedení Aury na trh, okamžitě jsem si pomyslela, že bude nemožné překonat krásu Idôle Intense - ve skutečnosti jsou pro mě obě předchozí verze tak báječné, že hraničí s dokonalostí - ale tyto tóny mě zaujaly, protože kombinace růží a soli se zdála velmi zajímavá? můj instinkt mě neklamal a k mému překvapení se Idôle Aura skvěle povedla; stačila špetka soli, aby se vše vylepšilo a nemožné se stalo skutečností.
Na mé kůži se otevírá velmi šťavnatá a jasná, velmi věrná tradiční Idôle, ale brzy cítím, jak ji sůl zahaluje, ale nepřebíjí ostatní tóny. Bohužel necítím dlouho očekávanou slanou růži ani vanilku. Nejvíce cítím hrušku, tučnou a jemnou v úvodu, sametový, bílý a lesklý jasmín a pižmový, čistý a příjemný základ; ve všech těchto pasážích cítím sůl, která je pro můj čich hlavní podpůrnou nótou a je přítomna po celou dobu vývoje. Abychom si udělali představu o tom, jak Aura voní, stačí si představit, jak by voněl malý syn Idôle s Olympeou...
Doma, když je chladno, je krásný a láskyplný, s jemností nám odhaluje svá tajemství a ukazuje každou ze svých mnoha tváří, ale v 35stupňovém vedru venku je agresivní a vlezlý, a když je vypnutý, vyzařuje jen slaný, velmi intenzivní jasmín; to říkám, nedoporučuji testovat v horku. Pokud ho musím nosit venku v horku, raději se omezím na nošení pouze v noci! Její rozptyl a látka jsou pro její účel ideální, vydrží působit asi sedm hodin a dostatečně dobře pění, takže nevyžaduje příliš mnoho stříknutí.
Potřebují Auru lidé, kteří už mají tradiční Idôle nebo Intense? Řekla bych, že ano, protože ačkoli mají stejnou DNA jako celá řada, zároveň se od sebe velmi liší. Aura je rozhodně flakón, který stojí za to mít ve své sbírce! Tento parfém jsem si zamilovala od prvního stříknutí, a to natolik, že ho chci nosit každý den! Vím, že jsem z krásy této vůně nadšená, možná až nadšená, ale jak to tak vypadá, brzy se stane mým nejoblíbenějším "slaným parfémem".
Doufám, že Idôle Aura bude ve vašich životech stejně vítaná jako v mém, hodně štěstí. S2