La Nuit Trésor Nude podle Lancôme je Floral vůně pro ženy. La Nuit Trésor Nude byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Bergamot ; střední tón jeRůže ; základní tóny jsou Vanilka a Kokos.
Frocken
Proč je zde tak málo poznámek? Na oficiálních stránkách je také broskev, gardénie a ambroxan), takže bohatší ))))).
Líbí se mi, průzračná a sladká verze klasického Trésoru. Kdo je jeho fanouškem, bude milovat i tuto vůni. Sice vzdáleně, ale připomíná svou zvukovou nótou broskev. Lahvička dochází...můžete ji nosit častěji než klasický Tresor), ale přece jen při zvláštních příležitostech.
MademoiselleOlia
Koupil jsem si ji hned, jak byla k dispozici. Teprve nedávno jsem ho začal používat. Je to krása!!! Vůně je velmi jemná. Mírná sladkost vanilky a kokosu. Naštěstí na sobě necítím žádný kopr. Lidem v mém okolí se líbí. Výdrž je dobrá. Před tímto pokusem byla jen s tmavou vodou - tam je vše VELMI sladké, ani do konce neprokropila, takže stále leží polovina neporušená
Leonel Luiz
La Nuit Tresor Nude. Velmi příjemný, intimní, nikoliv vtíravý parfém. Ideální pro mírnější dny nebo několik stříknutí v teplejších dnech. Skutečný parfém na druhou kůži. Velmi příjemná. Připomíná kokosový krém na opalování. Pro všechny příležitosti, věkové kategorie a emoce. Romantická. Necítím růži, jen kokosový krém s vanilkou a trochou bergamotu, který rozbíjí sladkost a nedělá ji mazlavou. Velmi lahodná.
Caracola21
Zamilovala jsem se do této vůně (a ona do mě😂), protože na rozdíl od mnoha komentářů, které jsem četla, má na mě velmi silnou a dlouhotrvající vůni, prakticky celý den jsem cítila vůni při každém mém pohybu. Krásná vůně, šťavnatá ovocná, nevím, co se mi s touto vůní děje, ale kokos necítím, zato jako bych cítila mango, hroznové víno, ananas, i když není mezi jejími tóny, cítím velmi tropickou vůni, gurmánskou, ale zdravou hahaha.
Celkově se rodině a známým moc líbila, všichni mi říkali, že vůně je dost výrazná, nejvíc chválený parfém, co jsem zatím použila.

ape
Poté, co jsem dokončila několik vzorků tohoto parfému, myslím, že jsem pochopila jak název, tak význam vůně: čichový akt. Je dobře namíchaná a to, co vnímáte, je lehký jiskřivý nádech v úvodu, který okamžitě zmizí, a pak směs, která voní po sluncem prohřáté pokožce, nikoliv po opalovacím krému. Projekce téměř žádná, přestože jsem na každý test použila celý vzorek, ale přetrvávající vůně kůže. Cílem je podle mého názoru být nenápadným parfémem, který zahřeje přirozenou vůni pokožky, zkrátka čichovým aktem.
Dimples522
Ooooo, tohle je výjimečné. Tak moc, že jsem si ji vlastně vybrala jako svůj nadcházející svatební parfém. Nebyl v mém hledáčku, dokud jsem se nepotloukala kolem pultu Lancôme a nerozhodovala se mezi La Vie Est Belle a vůní Armani, kterou jsem právě testovala. Žena u pultu se mě zeptala, jestli jsem zkoušela Tresor Nude a že je to její nová oblíbená vůně pro nevěsty. Dala mi vzorek a byla to láska na první stříknutí. Oblak sladkého, vanilkového a kokosového blaha. Tento parfém se od ostatních s těmito tóny liší tím, že je sofistikovaný a nesměřuje k plážovým opalovacím vibracím. I když je sladká, je stále hluboká a vyzrálá. Strávila jsem týdny zkoumáním vůní a toho, co bych mohla chtít nosit na velký den. Vyzkoušela jsem všechny klasické vůně: Mademoiselle, Si, Ellie Saab, L'inderdit, ale prostě to nebyla moje parketa. Chodila jsem sem a tam, až jsem ucítila tuhle vůni, a stejně jako při výběru šatů jsem věděla, že je to ta pravá. Včera jsem se postříkala ze zbrusu nové lahvičky (nemohla jsem si pomoct) a ještě dnes ji cítím na oblečení, jako bych se čerstvě nastříkala, takže nemám obavy, že by mi v ten den nevydržela slušně dlouho. Nenechte se zmást, že je to EDT... tohle má bez debat výkon EDP.
Vím, že tuto vůni budu cítit a vždycky ji budu milovat, a hlavně ji bude milovat i můj nový manžel. Flakon je úžasně krásný a super vhodný pro nevěstu, bude vypadat tak krásně vystavený s ostatními svatebními doplňky v den svatby a pak bude zdobit můj toaletní stolek jako zářivý šperk ještě dlouho po svatbě.
FouDeToi77
Mezi vůněmi řady La nuit Trésor, které jsou rozhodně sladké, mě nadchla vůně La nuit Trésor Nude. Vybrala jsem si ji naslepo, aniž bych ji kdy vyzkoušela, protože o ní nebylo téměř žádné zmínky a protože mě zaujaly její tóny.
Mezi kokosem, vanilkou a růží, ačkoli "sladké" nejsou zrovna moje parketa, jsem se rozhodla narazit na tento nový "test".
Přítomnost růže v parfémech mám opravdu ráda, víc než cokoli jiného mě vždycky zaujme její různá interpretace v různých vůních, ale tady ji cítím jen jako "pojivo" všech ostatních tónů. Tady nevyčnívá, nevynořuje se, splývá s tlumenou sladkostí kokosu a vanilky, sladkostí, kterou když se vůně usadí a získá na kůži tělo, vnímám téměř jako nádech meruňky. Úvodní bergamot nabízí sotva svěží a ostrý start a poté se spojí se všemi ostatními tóny v kytici připomínající slunce a tropy, ne kvůli představě letní dovolené a opalovacího krému, ale kvůli tomu pocitu kůže prohřáté sluncem, zatímco ležíte na lehátku se slunečníkem po boku, slunečními brýlemi a oranžovým sluncem, sluncem na východě, sluncem, které sice směřuje k soumraku, ale stále hřeje. Je to vůně připomínající západ slunce i díky barvě svého hřejivého a intenzivního jusu téměř jako rum. Smyslně splývá s pokožkou.
Řekla bych, že je to vůně kůže prohřáté zapadajícím sluncem. To musíte vyzkoušet!
CamiAckerman
Mám ráda Lancome, moc, a když jsem viděla, že vyšel nový Nuit Tresor, Nude, okamžitě mě zaujal, ještě víc, když jsem viděla vaše poznámky! Coco!!!? Prosím, dejte mi ji! Jsem nenapravitelná milovnice kokosu, miluju ho ve všech jeho verzích 😍 tak jsem příteli řekla, o kolik se vsadíme, že ho miluju? Každopádně jsem si ho samozřejmě zamilovala, přítel mi ho dal k Valentýnu a já vám o něm musím říct zajímavé věci:
1) Vůně je podle slečny, která mi ji prodala, tropický kokos. Souhlasím s ní, voní po kokosu se sladkým a šťavnatým ovocem, nesmírně univerzální a vůbec ne mazlavá, jen se nanáší, má základ klasického Nuit tresoru a pak se objeví kouzlo... pro mě voní po kokosu, broskvi a vanilce. Mňam 😋
2) Je to parfém s feromony!
3) Nevěděla jsem to, ale všechny Nuit mluví o milostných příbězích, Nuit Tresor Nude mluví o navázané, intimní, romantické a trvalé lásce. Cítila jsem se velmi něžně ❤️
Každopádně pokud máte rádi kokos, určitě se vám bude líbit, ale důležité je také, abyste měli rádi vanilku. Vyzkoušejte ji a hodně štěstí!
sarage
Nejsem příznivcem silného kokosového nádechu, zvláště když díky němu parfém voní jako opalovací krém.
Testovala jsem tuto krásku ve tvaru diamantu a očekávala jsem, že ji zavrhnu.
Má v sobě sice těžký kokosový nádech, ale je tam něco, co ji zachraňuje před tím, aby byla lepkavým zpoceným parfémem na opalování.
Je to vzdušné, tropické.. ale nic těžkého v tom není.
Myslím, že bergamotový tón spolu s nádechem růže dodává této vůni svěží prvky, zejména v zasychání.
Myslím, že La Nuit Tresor Nude lze snadno nosit kdykoli a kdekoli. Samozřejmě je v ní cítit letní a prázdninová atmosféra, ale má v sobě více charakteru.
Dobrý příklad parfému, který obsahuje tón, který obvykle nemám ráda, ale je tak dobře namíchaný, že se stává nositelným a milým.
Krásný flakon.
Era9000
Kokos mi chutnal. Není dětský a není jako v šamponech a není sólový. Je takový tlumený. Snad limetka dělá své. V úvodu se ozývají ozvěny klasického Tresoru. Můj nos je zachycuje. Ale základ... Je jako jemný krém. Je v něm lehká pudrovost a sametově sladká krémová vlhkost. Zajímavé.
Kami_flower
Vynikající!
Název by mohl vyvolat představu, že se jedná o parfém ve stylu druhé kůže, ale ne, je dokonale sladěný, velmi silný a dlouhotrvající. Díky kokosu a vanilce je velmi krémová, vyvážená ovocnými tóny. Velmi dobře se hodí k podzimu a chladnějšímu počasí.
A flakon je prostě krásný!
FranSeatJones.
Naprosto souhlasím s předchozími recenzemi!
Wow, jak se tresor nude vyvíjí.
Má velmi elegantní, silný kokos, ale podle mého způsobu myšlení, tento kokos (nota, kterou miluji ve všech jejích oblastech (tropická, svěží, kokosové mléko...) zde vůbec není letní.
Skvěle se snoubí s vanilkou, a také, myslím, že má santalové dřevo nebo nějaký dřevitý tón a trochu jasmínu, i když to není v notách jmenováno.
A ano, růže je velmi znatelná, ale daleko pod svými protagonisty.
Neinovuje něco šťavnatého a riskantního, ale přijde mi jako velmi elegantní a distingovaná vůně.
Na toaletní vodu má velmi dobrou výdrž asi 6 hodin na kůži a možná o něco déle na oblečení.
Na začátku je cítit trochu kyselost (což je mimochodem moje oblíbená část přechodu), která je patrná během první půlhodiny.
Nenechte se unést sloganem "nude" a nemyslete si, že je to pina colada na polední ibizskou párty (možná budete mít zpočátku na pár minut ten tropický pocit), protože pokud to přeženete, mohla by se vám nakonec zamotat hlava.
Jedná se o vanilkovo-kokosovou, vůbec ne gurmánskou, která by mohla být skvěle použitelná na večerní párty nebo večeři s přáteli.
V zimě... Možná ráno, protože za chladných nocí by podle mě nevynikla.
Lepší je na jaře a na podzim.
Dejte na mou radu jolin, a pokud máte rádi kokos, bude se vám líbit!
Dejte mi vědět, co si myslíte! 😂😂
Mimochodem, pořádně se podívejte, kde to najdete, protože od stránky ke stránce.... Jsou tam brutální změny v cenových relacích.
Já jsem našla 100 ml za 60 eur, což není zrovna levné, i když... Není to těch 87, co za to chtěli...
Edituju, že zasychá stejně jako avon's luck limitless.
denysemc
Poznámky jsou vlastně...
Vrchní tóny: broskev, bergamot a vodní slunce; srdcové tóny: růže a gardénie; základní tóny: kokos, vanilka, benzoin a ambroxan.
Vyzkoušela jsem karafu. Kokos mi přišel velmi zřetelný spolu s vanilkou hned od začátku. Zpočátku bergamot sladkost trochu "rozbíjí". Růži a gardénii moc necítíte, ale během schnutí si všimnete přimíchaných květin. Ke konci se stává sladší, trochu plíživou. Hodí se spíše na podzim, v horkém počasí bych ji nenosila. Na pleti mi vydržela 8 hodin.
Jasmindee
Páni, tohle je vítěz.
Souhlasím s předchozím příspěvkem, JE velmi sexy, ale v žádném případě to není oplzlý parfém. Je jemná, elegantní. Skutečná vůně na kůži. Je celá ze saténového povlečení a tajemství, která nikdy neprozradí.
La Nuit Tresor Nude je jako dospělá, luxusní, sofistikovanější sestra Victoria Secret Coconut Passion. Cítím tu vůni zasněného kokosu. Není vám vidět do obličeje, ale rozhodně tam je. Plyšová, krásná vanilka. Slabá nitka okvětních lístků růže někde v suchém puchu. Skutečná vůně kůže. Zatímco píšu tyto řádky, mám nos přitisknutý na zápěstí, zhluboka se nadechuju tohoto smyslného parfému a cítím se vzrušená, až později uvidím svého partnera, protože vím, že pro tuhle vůni zemře, stejně jako já.
Ještě nejsem zasnoubená, ale tahle vůně se mi tak líbí, že by mohla být i vůní mého svatebního dne.
Naprosto božská vůně. Flakon z matného skla je umělecké dílo. 10/10.
Edit: Včera večer jsem si ji vzala do postele, chtěla jsem se cítit útulně a žensky, a vydržela mi až do druhého dne, i když jsem se sprchovala! Wow! To je síla!