Lancome Ladies La Vie Est Belle Sole... (69.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 16.79 USD
Jomashop.com 1 product for 69.99 USD
La Vie Est Belle Soleil Cristal podle Lancôme je Chypre Floral vůně pro ženy. La Vie Est Belle Soleil Cristal byl/a uveden/a v roce 2021. La Vie Est Belle Soleil Cristal byl/a vytvořen/a Dominique Ropion a Nicolas Beaulieu. Vrchní tóny jsou Mandarinka, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouYlang-Ylang, Kosatec, Pomerančový květ a Jasmín ; základní tóny jsou Kokos, Vanilka a Pačuli.

Anna-Natálie
Neměla jsem vůbec ponětí, kolik odpůrců značka Lancôme má. Já se opět řadím mezi příznivce. Miluju kombinaci svěžesti a sladkosti a stejně tak se mi líbí, že tu cítím nádech kokosového ořechu. Parfém voní jako kůže, voní prostě přirozeně. Obláček svěžesti a sladkosti😂

Martï Rosé
Je dítětem své matky La Vie Est Belle a DNA je skutečně stejná, ale s přidáním jiskřivých vrchních tónů mandarinky, hřejivého srdce ylang-ylang a v závěru kokosu a vanilky, které jako by pršely, aby jí dodaly letní, exotický a smyslný nádech. Samozřejmě nevyniká originalitou, ale alespoň kolem sebe nevytváří onen lepkavý, dusivý, radioaktivní oblak typický pro její slavnou předchůdkyni. Dobrá, ale ne dost dobrá na to, abych si koupil láhev.

Momopeach
Wow!!!!! Stejně jako všechny produkty La Vie Est Belle, i tento je třeba nastříkat na pleť. Na testovací cestě je nevýrazný. Procházela jsem se po ultě a nastříkala jsem si ji na ruku a říkala jsem si, že je prostě příjemná, ale nic šíleného...
A pak, jak jsem se procházela kolem, jsem cítila závan něčeho lahodného. Tohle naprosto rozkvete na kůži v suchu. A je velmi silná a dlouho vydrží.
Přijde mi to mnohem podobnější Iveb Intensement než OG. Je to jako kdybyste z Intensementu vyndali malinu a nahradili ji kokosem.
Super sladká, teplá, lahodná, letní vůně s tunou siláže.
Lancome opravdu ví, jak vytvořit skvěle fungující parfém.

nava40a
Prostě wow 🤩 Málokdy píšu recenze po prvním pokusu, ale v tomhle případě nemůžu zadržet emoce! Koupila jsem jako obvykle naslepo, jenže před rokem a půl proběhl v obchodě rychlý test, tehdy mě nenadchl. A hvězdy se nějak sešly: byla příležitost, příznivá cena a slibná pyramida. Je tu Tresor Nude, který mám moc ráda, čekala jsem podobnost, ale jsou to naprosto odlišné chutě. Je to jako hustý krém raffaello. A Crystal je lehčí, vzdušný, téměř nesladký. Kokos je jemný, čerstvý, právě rozlousknutý. Možná s koktejlem uvnitř 😏 Mně se vlajkové lodi podobá jen málo, no, až na to charakteristické pačuli, pro tento dům obecně dost zvláštní. A v základu mi (najednou!) připadá jako Hypnosis. A vytrvale po celou dobu znějící cítím cosi anýzově-lékořicového, a to miluju) a taky mi způsobem sestavení připomíná Poison Girl - ne vůní, ale právě typem sestavení a celkovým vyzněním, - vrzavá a hořkosladká v místě aplikace, a štíhlá, třpytivá ve stopě, na rozdíl od toho, co je přímo na kůži. Dokonce jsem si byla jistá, že mají stejného parfuméra, dokud mě nepřesvědčil o opaku) vytrvalost a stopa - super. Parfém je střízlivý (pro mě osobně), plně odpovídá mému momentálnímu požadavku a náladě, přímo trefa do černého. Ale nepředstavuji si ji do horkého počasí, jak píšou, spíš podzim-jaro-teplá zima. Lahodná, jemná, hřejivá.
Postříkala jsem se jí a sedím, sjíždím se. Nedusí to, není to napjaté, snadno se dýchá. Uklidňuje mě a zároveň mi zlepšuje náladu. Jemné sluníčko v moskevské šedi.

Marcielle
Nikdy v životě by mě nenapadlo, že si LVEB koupím a dokonce si ho zamiluju...😂 Ale je to tak!
Tenhle parfém si mě svým způsobem získal... je nápadný, má přítomnost, ale tak, že neobtěžuje, nedusí. NEMÁM ráda tradiční La vie. Je mi opravdu nepříjemná, nelíbí se mi její vůně a bolí mě z ní hlava. Ale tahle, přestože má DNA La vie (kdo ji zná, ví, že je to LVEB), ve mně nevyvolává žádné negativní pocity jako ta tradiční.
Mám pocit, že je to LVEB s nižším objemem, upravenějšími tóny a lahodným kokosem, který přetrvává po celou dobu. Ale ne sladký, kokosový. Představte si, že otevřete balíček strouhaného kokosu... toho kokosu.
Já kokosovou notu miluji, ale pro ty, kteří ji nemají rádi, by to nemuselo fungovat.
Po otevření musím přiznat, že není nejlepší. Pepř je velmi přítomný, palčivý a pro mě má jakýsi syntetický tón. Ten ale velmi rychle přejde. Za 30 minut se hodně změní. A po 1 až 2 hodinách je podle mě nejlepší.
Myslím, že se dobře snoubí s dny nebo večery (zejména letními večery), ale ve velmi horkých dnech může být trochu nepříjemná. Myslím, že do cca 23C by pro něj mohla být ideální teplota.
Je dobré ho nestříkat příliš silně, protože zůstává, vydechuje a zanechává dobrou stopu. Takže žádné sprchování v parfému lol
Dostávám za něj komplimenty, hlavně od mužů. Celkově ji vnímám jako veselý parfém, velmi ženský, výrazný, ale ne vážný.
Nedoporučovala bych naslepo, zejména kvůli kokosovému nádechu.

Miss_greta_top
Tato vůně rozděluje.... Milujte ji, nebo nenáviďte.
LVEB klasika Vždycky ji miluji. Řekněme, že to byl parfém mého roku 2015... Používala jsem ho na všechno: od nákupů až po večery.
V podstatě je to sladká, květinová, opulentní, někdy až ohromující vůně, ale já ji mám opravdu ráda. Považuji ji za univerzální a vhodnou pro jakýkoli typ ženy: od mladé dívky až po dospělou ženu. V této verzi najdeme základ klasiky, ale v základních tónech je ten kokos a ten extra dotek vanilky, které ji dělají nesmírně jemnou, smyslnou a letní. Považuji ji za mimořádně ženskou vůni. Od té doby, co jsem začala svou čichovou cestu, jsem ji trochu odkládala, ale pak pokaždé, když ji nastříkám, je to láska. Proto jsem si koupila tuto verzi, která mi přijde o něco méně komerční a o něco méně "slyšitelná".
Já osobně jsem se do ní zamilovala ❤️

Liberty
La Vie est Belle byla ponechána bez dozoru v nezakryté láhvi v letním dni u moře.
Její smyslná esence se vypařila, odjela na dovolenou zmatená s mlhou.
Dovnitř vstoupil paprsek poledního slunce a bílá kokosová šťáva z palem, které se shromažďují na pobřeží.
Ještě jedna vůně pro závislé na ovocném slunci s nádechem jasmínu. Koktejl je připraven. Tentokrát ho vyzkouším já.

R.J. Jessy
Další křídlo od LVEB, které nikdo nepotřeboval, zbytečný produkt.
Před recenzí jsem dojedl většinu bezplatného vzorku a mohu potvrdit, že je naprosto bezcenný.
Otevírá se slabou kokosovou, vůbec ne šťavnatou, naprosto chemickou, ale především kovovou a pudrovou vůní.
Tato kovová vůně nikdy nezmizí, pak přijde parfém připomínající první La Vie Est Belle, ale velmi slabý a rozbředlý. A co víc, kupodivu, ale je to pravda, není ani cítit, nulové probuzení a nulová projekce (když jsem poprvé vyzkoušela původní LVEB, zaplavila jsem nejdřív číšníka u baru a pak na hodinu celý balkon s výhledem na moře jeho mrakem).
Po pěti minutách se zdá, že se to trochu zlepší díky vzniku slabé ovocné vůně, která je sotva znatelná, ale pak se vytratí; po půl hodině už není nic. Loffy.
Pokud máte rádi autentičnost, je lepší se vyhnout flanelkám a vzít si prostě La Vie Est Belle.

NATA105
Je to velmi krásná vůně a jaká báječná stopa. Je svůdná. Lidem v mém okolí se líbí, lidé se ptají: co je to za parfém? Došla jsem k závěru, že ne všichni znají La Vie Est Belle Soleil Cristal, a to je v Petrohradě). Pro naše město a počasí je to tak akorát. Dvě tři nadechnutí a je z vás kouzelník. Tato vůně mi zvedne náladu na celý den. Budu ji opakovat.

febxavier
Poté, co jsem vyzkoušela nekonečné množství parfémů s kokosovým nádechem a žádný z nich nebyl podle mých představ, přišel Soleil Cristal, můj vysněný kokosový krém. Zpočátku je spíše "tropická" a plážová, připomíná kokosovou vodu a rafinovaný opalovací krém, ale pak se uklidní a ta nesmělá vanilka promění kokosovou vodu v krémové, sladké kokosové mléko. Květiny jí dodávají jemnost, bergamot a mandarinka ji vyvažují a pačuli na mé kůži téměř není cítit. Miluju ji! Parfém, který mě dělá šťastnou. Včera jsem si ho vzala do postele v jedenáct večer a po více než patnácti hodinách stále cítím ten příjemný vánek, i když jsem si ho ráno vzala znovu.

Lux
No, touha, potřeba, nebo kdo ví co, přinést letní verzi la vie est belle, která nikdy nebyla pro léto. Jak to udělat? Osvěžíte ji, zbavíte sladkosti a intenzity, přidáte citrusové tóny, letní květiny a především COCO. Le voilà: La vie est belle lze nyní používat i v létě.
Voní po ránu na pláži zalité slanou petrolejkou, namazané krémem a "potopené". Je to vůně, která funguje jako doprovod každodenního života během léta, to je vše. Funguje, je hezká a příjemná, mise splněna. Jestli si ji budeme pamatovat... tím si nejsem tak jistá. Co je však křišťálově jasné, je to, že tónem léta 2021 je KOKOS, zatímco převládajícím tónem zimy byla HŘEBÍČEK.
Sezónní tóny, sezónní parfémy.

freu
Ale ne, ať nepřestanou vyrábět křídla. Myslím, že potřebuju ty bez ethylmaltolu. Myslel jsem, že mě žádný z Iveb nikdy nezaujme, dělají je už deset let. Nicméně jednu zalévám, na druhou se podívám, všimnu si třetí..... Dobré květinové vůně, bez gurmanství, mnohotvárné, příjemné na používání, nepříliš oblíbené díky skandální slávě starší sestry. Vyšší kvalita než spousta věcí vedle v letuali. Proč by jich neměla být spousta, pro každou příležitost? Zvlášť když je flanďák jen dočasný příběh. Vydat sérii, vyprodat - to je vše, zapomeňte. Tato vůně je ideální pro letní večer u moře. Svou sytostí připomíná husté okvětní lístky květů magnólie nebo gardénie, zdánlivě takové masy, ale tak křehké a jemné. Při správném dávkování poskytne svému majiteli mnoho potěšení. Koneckonců ne každá vůně dokáže neumlčet receptory úplně, ale ukázat jednu nebo druhou stránku. A kokosový ořech... Kokos i ve městě může dobře vyvolat příjemné vzpomínky na dovolenou na jihu, pokud jste ji ovšem měli. V opačném případě si uvědomuji, že je to otravné.

Mari Mattos
Jsem opravdu tvrdohlavá, co se týče La Vie flankers (miluji tradiční edp), měla jsem jich několik a žádná mi moc nesedla. Jsou to dobré parfémy, to je vše.
Mám pocit, že flankery jsou jako nepovedený recept. Edp je ten dokonalý recept, každá ingredience umístěná ve správné míře a správným způsobem, výsledkem je ten bezchybný "pokrm". Flankery by pak byly tím receptem s nějakou ingrediencí, která se k sobě nehodí, nebo je jí příliš mnoho, nebo příliš málo atd. a výsledkem je nakonec podivný výsledný "pokrm", který opravdu nepotěší, který se doslova vymkl kontrole.
V nich mám vždycky pocit, že la vie edp má ingredience, které se neshodují s původním receptem, a nakonec to na mé pleti vypadá super divně, vždycky je tam něco, co mohlo fungovat (la vie edp), ale nefungovalo, opravdu se to rozpadá.
Soleil Cristal má nejkrásnější flakon La Vie, sladké a jemné barvy a sklo má nádherný furta-barevný zrcadlový efekt, ale vůně je, jak jsem říkala, la vie nepovedená, pozměněná do té míry, že na mé pleti není tak příjemná.
Je v ní HODNĚ kokosu, ve chvíli, kdy ji nastříkám, ucítím palčivou vůni a zpočátku velmi krémový a sladký kokos, skoro jako kokos, pak se změní v kokosovou vodu (kokosovou vodu cítím v Miami Glow od JLo). Vím, že spoustě lidí se tento tón líbí, ale přiznám se, že mně přišel trochu vlezlý, vydechuje a těm, kteří kokos moc nemusí, se z něj nakonec asi udělá špatně, protože je to tón, který v celém vývoji nejvíce vyniká.
Je to spíš tropická, párty la vie (připomíná mi plážové párty, pokožku, která strávila den na slunci, připomíná mi také lidi popíjející kokosové drinky u bazénu za slunečného dne lol), ale to vše se mísí s vůní la vie, jinými slovy, alespoň podle mě, na mé pokožce to všechno dohromady nespojila, bohužel další flakón, na kterém jsem trvala a litovala. Tak to ani náhodou, la vie je pro mě edp (a přerušená intenzivní), dalšímu flankeru se pokusím odolat, protože žádný z nich na mě moc nefunguje.

Whitewaterlily89
Flakon je krásný, ale nenechte se zmást boomem, který mu youtubeři dávají (a budou dávat)... Cítím jen směs růžového pepře - kosatce - kokosu - ylangu... již použitou v mnoha předchozích vůních. Jak říkám, flakonek je skvost, ale zdaleka neospravedlňuje velmi vysokou cenu parfému, letní vůně již okoukaná. A příliš pudrová. Hodně mi připomínala Dolce Garden a hlavně La Nuit Tresor Nude. A za mě NEJ.

MahaS
Konečně jsem to mohl vyzkoušet v obchodě. Budu se snažit být co nejvíce nápomocná těm z vás, kteří se nad tím pozastavují. Parfém je určitě něco, co vydrží dlouho, včera jsem se nastříkala v 17:30 a druhý den ráno je 7:16 a stále ho cítím na zápěstí. To se mi skoro nikdy nestává, většinou moje velmi suchá pleť sežere všechno, co si vezmu na sebe, takže to je plus a nedivím se tomu. Na začátku je cítit jemný kokos s výrazným tónem něčeho, myslím, že je to růžový pepř, protože citrusy mi v nose moc nepřijdou, nebo je to možná směs obojího, přesto kokos přebíjí. Po několika minutách se kokos objeví, líbí se mi, že je cítit kokosové mléko. Jsem z Karibiku a tam je jasný rozdíl mezi kokosovým mlékem a kokosovou dužinou, ale to je jiný příběh, silná pepřová vůně se vytrácí a zůstává krásný kokos a velmi jemné květinové tóny. Projekce je dobrá, s přítelem jsme se dívali na televizi asi metr od sebe a já viděla, jak se dívá na mé svíčky BBW a říká, ty sis koupila kokosovou?
A teď ke srovnání. Přiměla mě přemýšlet o LNT Nude, Dolce Garden a Dolce The only one Intense. Vlastním všechny stromové a včera večer jsem je na sebe všechny nastříkala, abych je porovnala.
LNT Nude: Váš nos vás může oklamat, že jsou úplně stejné, ale jsou velmi odlišné. LNT je spíš sladká vanilka, soleil cristal není tak sladká jako tato. Upřímně řečeno, můj mozek a zdejší recenze mi říkaly, aha. je to to samé. Není to tak. Nejsou si ani podobné. Stejný vibe, ale vůbec ne podobný.
Jediná intenzivní: I když vám to může připomínat kokos z toho, cedr to dělá úplně jiný. Včera večer jsem si po jejich porovnání uvědomila, že to není letní vůně. Je to spíš podzimní parfém, cedr bude na léto moc, alespoň pro mě. Nakonec mi nepřišlo, že jsou si tak podobné.
Dolce Garden: To je ta, která mi byla nejpodobnější. Myslím, že jsou tak trochu stejné, ale s rozdílnými vlastnostmi. Soleil je silnější a převažuje v ní kokosové mléko. Dolce Garden nemá na začátku takový punc a působí spíš jako opalovací krém. Soleil vydrží mnohem déle, Dolce jsem si nastříkala na prasklinu lokte a je tam pořád, ale ne tolik a Soleil, který jsem si nastříkala jen na zápěstí.
Upřímně řečeno, pokud vlastníte některý z těchto.. Pořízení Soleil bude mít více stejný, ale nemohu popřít, že kvalita v Soleil je mnohem lepší než ostatní. Vydrží velmi dlouho, tam, kde jsem, je stále zima a mám 12 hodin. Představte si to v horku. Ještě nevím, jestli si ho pořídím, když mám ostatní, ale budu o něm uvažovat, když je ta výdrž tak dobrá.

Berta15
NEBESKY !
Úvod této nové vůně je opravdu zářivý a citrusový, velmi energizující, a v pozadí už je cítit kokos a lehká vzdušná sladkost.
Po chvíli začne být kokos výraznější a mísí se s květinovým srdcem (absolut sambac jasmínu,absolut pomerančových květů,esence ylang ylang) ,od této části je stále více květinová, ale nikdy nenudí. Musím říct, že je méně sladká než ostatní vydání ,je stále sladká, ale není přehnaná a lepkavá, je to velmi dospělá sladkost a velmi dobře namíchaná. tato sladká citrusovo-kokosovo-sladká květinová zůstává silná až do zaschnutí, kde pačuli dodává suchý a lehce kořeněný nádech, ale pro mě je to spíše pižmová kořenitost.
Celá kompozice mi připomíná Dolce Garden, La Nuit Tresor Nude a ukončenou La vie est Belle L'eau de Toilette ,ale JEN mi to připomíná ! není to totéž ,jen špetka z nich je zde namíchána nádherným a návykovým způsobem. z dálky (když si přivoníte) je to opravdu květinově kokosová ,ne těžká ,spíše plážová a lehká EXOTICKO-TROPICKÁ bohyně.
Výdrž a siláž je jako vždy naprosto úžasná ,vydrží a vydrží a drží se kolem vás celý den.
Vřele doporučuji pokud jste milovníci kokosu a chcete velmi dlouhotrvající nádhernou letní kokosovou vůni s hloubkou a duší a s jasnou a šťastnou aurou.
(Absolutně se nepodobá originálu ani jiným edicím )
Pro mě Lancôme VŽDY odvádí skvělou práci a naprosto zbožňuji jejich výtvory ,a tohle bude parfémový HIT letošního léta to je jisté ,a já naprosto zbožňuji tento .....forever.