Lattafa Mens Najdia Gift Set Fragran... (18.99 USD)
FragranceNet.com 1 product for 14.29 USD
FragranceX.com 1 product for 16.99 USD
Jomashop.com 1 product for 18.99 USD
Najdia podle Lattafa Perfumes je Aromatic Aquatic vůně pro ženy a muže. Najdia byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Citrón, Skořice, Jablko, Citronová tráva a Bergamot; střední tóny jsouVodnaté tóny, Levandule, Kardamom a Rozmarýn ; základní tóny jsou Pižmo, Jantar (ambra), Santalové dřevo, Cedr a Tabák.
Alien War
Chlapci, buďte opatrní, na tržištích se objevila "falešná" Najdia ve verzi 100 ml, která je dodávána v krabici deodorantu! Fakomity ze Sadovodů nespí! 😖
Bohužel není možné sem dát ani samotné fotky, ani odkaz na fotku, takže to popíšu slovy:
- v krabičce s palyu vlastně žádný dezik není, jen lahvička s pafémem, i když krabička je přesně tak široká, jako pod variantou s dezikem;
- na přední straně originální krabičky shora uprostřed je černá destička, na které jsou dva řádky bílým písmem - Parfémovaný sprej uvnitř, na druhém řádku arabské písmo - takže na krabičce s palyu je pouze černá destička BEZ jakýchkoli nápisů;
- uzávěry lahviček se liší - uzávěr Paliyu je větší (delší) a NENÍ na něm logo Lattafa;
- na krabici od palyu není hologram Lattafa.
Padělek se odpařuje za cenu něco málo přes 1000 rublů, což je o několik stovek levnější než originál, nesnažte se ušetřit, nakupujte pouze u vám dlouhodobě známých osvědčených prodejců!
armachatre
Velmi bohatý a jemný parfém, který nikdy nedusí, a přestože má svěží profil, je vynikající volbou pro celoroční použití. Na kůži jsem ji po většinu její životnosti cítila lehkou, ale i po 14 hodinách vnímám občasné výbuchy její vůně. Za tu cenu je to skvělá koupě a rozhodně další velký úspěch z orientální parfumerie, které začínám čím dál víc fandit.....
TwilightEc1ipse
Rozhodla jsem se koupit tento parfém naslepo jako sadu s deodorantem. Hledala jsem něco, co by obsahovalo tón citronové trávy, který je bohužel téměř neslyšitelný. Pyramida mě rozhodně zaujala. Ve skutečnosti se ukázalo, že je to výborná na svou cenu čistá na mechová unisex vůně. Příjemná, nikoliv odpudivá a komplimenty od kolegů už v práci dostala =). Velmi vytrvalá.
DamsBams
Koupila jsem si tento zázrak v sadě s deodorantem, je to prostě exploze svěžesti, mořské vlny a suchého listí, ne nadarmo je na flakonku nakreslen právě list, je to velmi koncentrovaná směs, která vydrží velmi dlouho, v základu je velmi podobná Invictus aqua na steroidech, mimochodem koukala jsem na spoustu recenzí, v zahraničí je tato vůně velmi oblíbená, za cenu, kterou za ni chtějí, je to prostě dar z nebes,
Vikkinca
Po Tomu Fordovi je Lattafa mým nejoblíbenějším parfumérským domem. V Najdii vytvořili dalšího vítěze. Je to vůně hodná podpisu, která se dá nosit po celý rok. Najdia je jasná, sladká, svěží, povznášející a mužná. Není prostě dobrá, je to špičková záležitost. A za pouhých 20 dolarů⭐
Pyramida parfémů podle katalogu Lattafa, který mám k dispozici, je následující:
Vrchní tóny: Vůně: grapefruit, mandarinka.
Srdcové tóny: Mandarín, mandarinka: Vůně: kořeněné tóny, růže, skořice.
Základní tóny: Jantar, kůže, pačuli, dřevité tóny.
Stejně jako recenzentka níže si pořídím záložní lahvičku nebo dvě😉😎

goninjagoninjago
Nikdy jsem neměl/nezkoušel Invictus / Hawas, ale tohle je pravděpodobně jedna z nejlepších vůní, které mám ve své sbírce, a to je slabé slovo.
7 stříknutí: 3 na zátylek, 2 na ramena (1R 1L) a 2 na vnitřní stranu lokte (1R 1L).
Dostala jsem za ni víc komplimentů než za skutečný originální Creed Aventus. Bez legrace.
Vůně je dobrá na 3-4 hodiny a snadno vydrží 8 hodin. Zrovna minulý týden jsem se nastříkal v 8 ráno před odchodem do práce, v 18 hodin jsem skončil v práci, kolem 20. hodiny jsem šel s klientem do hospody na pár drinků a tamní servírka mě pochválila, že krásně voním. Během toho dne jsem se znovu nenastříkal a byl jsem v šoku, sám jsem nic necítil, ale servírka ano, a to 12 hodin po původním nastříkání.
Tato Najdia, kterou jsem si koupila, byla dodávána s lahvičkou deodorantu ve spreji, který občas používám doma.
Určitě si ho koupím víc. Už jsem dostala nejméně 6 komplimentů, a to ho používám teprve necelý měsíc. Ze dvou let používání Creed Aventus jsem dostala kompliment pouze dvakrát. Tohle je směšně dobré.

Nicolaspy86
Po dlouhém čekání jsem ho právě dostal! Používám ho už týden.... Vydrží věčnost v oblečení a vynikající výkon v jednoduché kůži 8 hs... Promítá jako zvíře! Lituji, že jsem si koupila 2 lahvičky Rasasi Hawas..... To mám za to, že jsem netrpělivá 😄 každopádně už mám zálohu 2 lahviček s deo zdarma v každé, koupila jsem ji na amazonu z The oud store.... Viděla jsem na něj špatné recenze a trochu jsem se toho bála.... Zvíře!
bayern04
Nesmírně podobný Invictusu, ale s naprosto výjimečnou stopou a projekcí. Dávejte pozor, abyste ho nenanesli příliš mnoho, protože zůstává na oblečení a pokožce příliš dlouho. Za tu cenu a trvanlivost se milovníkům Invictusu vyplatí mnohem víc než Invictus. Problém: není to originální vůně, je to víc toho samého (i když nelze popřít, že se vám líbí, a to hodně). Pro milovnice Invictusu naprosto doporučuji. Pro ty, kteří hledají originálnější vůni, nekupujte.
Laurentiu20
List z flakonu skutečně odráží vůni parfému. Je svěží, příjemná listově-vodní jemně kořeněná. Také docela univerzální a cena je 10/10.
Úvod je citrusový, citron, citronová tráva, to vše se mísí s kořeněnými tóny, jeden z nich dodává skořice, jemná skořicová vůně.
Po několika minutách se do ní dostanou květiny, cítím poměrně silnou vůni jasmínu.
Vůně se stává trochu sladší, cítím trochu jantaru, pižma. V dry-downu je pižmo docela silné. Vůně je každopádně poměrně lineární, žádné velké změny. Celkově je listově-akvatická, citrusově-květinová s jemnými kořeněnými tóny. Docela syntetická, ale pořád dobrá. edit: pižmo je tu cítit živočišně, pravděpodobně v základních tónech je i nějaký ambroxan
Výkon na mé kůži je úžasný, lehká 10H s poměrně silnou projekcí v prvních 3H. Pokud si ji nastříkáte na oblečení, lidé na vás vůni poznají i po 12H.
Můj otec se s ní nastříkal v ≈21:00 a odešel do práce (nastříkal si ji na bundu), druhý den ráno v ~10:00 jsem šel kolem stojanu z domu a přičichl si k Najdii na vzdálenost asi 50 cm. Tenhle parfém je skvost, věřte mi :) dostává i komplimenty
+ deostick (50ml) vše za 12€??
Opravdu mi připomíná Invictus :).