Roses Greedy podle Mancera je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Roses Greedy byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Broskev, Černý rybíz, Mandarinka, Růžový pepř a Kokos; střední tóny jsouRůže, Květiny a Jasmín ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Cukr, Vanilka, Jantar (ambra) a Benzoin.

Arthurmiller9
Řeknu jen jednu věc... Nikdy jsem nepochopila, proč většina lidí říká, že tento parfém je "ženský nebo dívčí". Je to jedna z mých nejoblíbenějších vůní a na rozdíl od subjektivně internalizovaných recenzí mi nikdy nikdo neřekl, že působí žensky, dokonce i kolegyním v práci se tato vůně tak líbila, že se mě ptaly, co je to za vůni, protože jim připadá nádherná na každodenní nošení. Přijde mi neutrální, a pokud máte rádi růže, směle do toho, květiny i ovoce jsou univerzální, proto se mi zdá, že Pierre Montale má v mnoha svých parfémech pravdu, nebo alespoň v těch, které jsem měla možnost vyzkoušet.

Luana Rolim
Tento parfém jsem si koupila na slepo. Nelituji toho, ale také z něj nejsem nadšená. Je to čistě růžový parfém!
Ze začátku na své kůži (a to je velmi důležité, protože parfémy se opravdu chovají různě kůži od kůže) cítím růžový pepř hned na začátku a dokonce kýchám hned, jak si ho nasadím. Pak jednoduše zrůžoví. Cukrová růže s vanilkovým základem. Je to velmi ženský parfém a na mé pleti vydrží 1 až 1,5 hodiny, ale vydrží působit mnoho a mnoho hodin. Pokud máte rádi květinové parfémy s vůní růží a sladší vůní, je to parfém pro vás. Na závěr musím říct, že ačkoli nemá v tónech nic živočišného, na kůži to cítím a vadilo mi to hned při prvním nošení... Nedokážu si to vysvětlit. Je to jako vůně mokrého brouka! kkk Zní to šíleně, ale přesně to jsem cítila, když jsem ji měla poprvé na sobě. Ale pak jsem ji použila znovu a opravdu jsem cítila jen růže, růže a ještě jednou růže!

Heilung
Mýdlová, lehce kořeněná růže, elegantní, čistá vůně: pro každou příležitost, pro každé roční období, na hranici ne pro spalující horko pod palčivým sluncem. Není přeplácaná, není to mancerovský sprej, tady to můžete i přehnat. Velmi ženská, podle mého názoru se hodí ke všem druhům oblečení. Můj partner se do něj zamiloval a já mu hned dala 120 ml. Průměrná výdrž a stopa, ale i tak stojí za to.

giorgialbressan
Je to sladká květinová vůně, velmi osvěžující, svěží a pižmová. Mám ráda petrklíče a nemám ani pocit, že by byla gurmánská. Nevnímám kokos ani jiné ovoce, tady je to růže, pepř a základní tóny.
Je to velmi příjemné, má to tu atmosféru parfémů Mancera, kterou znají ti, kteří ji znají, mám pocit, že většina z nich je "ledová" a svěží, ne vlezlá nebo hutná. V závěru, ale opravdu až na konci, kdy je na kůži jen to šumění parfému, mi připomíná Miss Dior Rose N Roses.
Fenomenální výdrž, střední až nízká projekce. Mám tu pár ml na testování, a i když se mi moc líbila, až skončí, nehodlám si ji kupovat.

dunya66
Jsem velmi, velmi začínající maniak a s největší pravděpodobností nebudu schopna o této vůni napsat nic krásného. Povím jen svůj příběh nákupu - když jsem totiž stála před problémem její koupě, psala jsem mnoha majitelům. Všem moc děkuji za každou odpověď. Musím říct, že jsou zde velmi milí lidé. Takže můj příběh. Miluji růže v parfémech, nutně jsem měla každý rok nějaký luxus s růží. V určitém období růže nebyla a já toužila po její vůni. Po Covidě se mi obnovil nos a šla jsem pro růži. Koupila jsem si pěknou luxusní růži a sáhla po regálech s manserou. Četla jsem růže lačně postříkané. První pocit: no, růže tam vůbec není, jasně rybíz a citrusy na růžovém nektaru. Vyšla jsem ven a tady to začalo..... růže pýr na 3 metry. Šli jsme s růží domů a já si uvědomila, že to je ta růže, kterou jsem chtěla. Do základu je medová, vůně je až neskutečně medově sladká růže. Na mé horké pokožce vydrží vůně asi 8 hodin. Vyprchání dává dobré tóny vanilky a jantaru, ale růže se nenechá odradit a zoufale bojuje o sílu. Celé je to podle mě prostě kouzelné. V zya vůně není opravdu drahá, začalo hledání levnější. Tady na tomto místě jsem objevila náš zdroj (vůně) i další zdroj, kde nabízejí odlitky. Koupila jsem vůni z rukou, ale zřejmě neúspěšně. Nezměnila se a byla hořká. Blbá růže a žádné další tóny. A z toho smradu jsem dostala otravu..... Byla jsem zoufalá. Ale nevzdala jsem to a koupila si v Imagu dobrý originál.
Ano, to je ono. Na začátku je jasně mandarinka a rybíz a pak se dějí zázraky. Růže samozřejmě není čerstvě nařezaná, je neskutečná. Ale je živá. Ne jako součást hostitelčina obrazu, ale jako samostatná postava, jako společník a přítel. Jako bojovník za krásu. Pro mě je to v tuto chvíli nejlepší růže.
Žárlivá Rosa Grigorjevna, řekněme to takhle:)

saramurvi
Roses Greedy je jemná vůně, nejprve čerstvě nařezané růže, která se postupně mění v růže s jemným cukrovým mrazem na povrchu, pižmem a broskví. Je hodna pohádkové princezny, s jejími šaty ve větru, svěžesti a něhy. Přesně to ve mně tento parfém evokuje. Nemyslím si, že je to složitá vůně, která by se někomu nelíbila. Je svěží, čistá a ženská a její stopa a délka jsou velmi dobré. Má sice lehký sladký nádech, ale stále je to čistá svěžest (vůbec ne citrusová). Nepřipomíná mi žádný parfém Narciso, má svou vlastní osobnost.
Ještě před časem bych si jí nevšimla, nikdy jsem nebyla velkou fanynkou růží (ani nejsem) a spíš mě přitahovaly sladké parfémy, ale tady se mi Roses Greedy líbí. Vřele ji doporučuji, je znamenitá👌.
Vůně: 8'5/10
Doba trvání: 9/10
Stela: 8/10

Priscila Bizzotto
Tento parfém používám už téměř měsíc a čím víc ho nosím, tím víc se mi líbí! Lehce sladce květinová, lehce pižmová... vůbec jsem necítila tu gurmánskou vůni! A jako by to byly v podstatě růže, vanilka a pižmo....něco jantarového v pozadí....připomínala mi Delinu edp od Parfum de Marli... je to neobyčejná fixace, zůstává mi na kůži ze dne na den... projekce jen první hodinu... myslím, že je to parfém, který tolik nevydechuje... ale ti, co jsou u něj blízko, ho určitě cítí! Úžasná!

Thanaquil
Ale co je to za růži?
Vtipná, neuctivá, barevná jako mladá a talentovaná popová diva s melodickým ptačím hlasem.
ale oděná do flitrů a fuchsiového peří!!!
Její naivní a bujaré vystupování nás možná svádí k podceňování jejího šarmu a elegance, ale pozor, je tu na co se těšit!
Kulatá, bohatá, až bujná kompozice: jakýsi vlhký ráj, květnatý a růžový, v němž kvetou růže a jasmín šplhající se po sladkém
zralých plodů... kokos, broskev, závan citrusů... 😄
Květinovou královnu zde vzpružuje přepychový balzamický, pižmový a něžně sladký, až mazlivý základ.
Nesmírně veselá, radostná, mladistvá, ale ne dívčí vůně, zprostředkovává okamžitou dobrou náladu, jako nepříjemné objetí někoho, koho máte rádi,
jako píseň, kterou zpíváte nahlas a napodobujete ji.
mikrofon ve vaší ruce.
Chemické složení? Jistě, a myslím, že si nedává práci s tím, aby to nevypadalo.
Dobrý? Na umření, nečekaně příjemný, intrikující, uhrančivý, ženský a "hezký".
Trvání dobré, ne tak vynikající, jak bych od Mancera čekal, libozvučné... vynikající.
Miluji ji.

Gaby Pedroza
Je velmi podobná vůni Roses Vanille, ale bez tónu lékořice, takže mi připadá mnohem univerzálnější a méně ohromující.
Svrchní tóny jsou výbušně ovocné, nějaké růže a broskvová šťáva se zelenkavým nádechem, i bez jejich deklarování cítím ve svrchních tónech nádech zelených tónů, které brání tomu, aby cukr úplně explodoval.
Po několika minutách už cítím jen okvětní lístky růží zmrzlé v cukru a poměrně jemné pižmo, čas od času ucítím jasmín, který přichází a odchází s pohybem, ale nikdy se nezdržuje.
Přijde mi, že je to příjemná vůně na nošení a je ideální na každodenní nošení do kanceláře, má elegantní nádech s tím pižmem a mám pocit, že je docela ženská díky těm sladkým květinám v ní.
Myslím, že bych ji mohla nosit po celý rok, kromě velmi horkých dnů, protože je dost sladká.
Vydrží více než 8 hodin a má středně silnou vůni.

Proxima
Žádný akát, je to ovocná růže! Ze všech se nejvíce chytla Manserova, která si ji hodně pochvaluje! Obecně je to u mě nejčastěji chválená vůně, zejména v létě. Na rozdíl od Roses vanille a Montale roses musk v ní není žádná svěží vanilka a zubaté kyselé pižmo. Vše v ní je harmonické, všechny tóny plynou jako píseň. Jsem z ní nadšená!

Ирина_ht
Budu psát o vytrvalosti, protože se mi to nikdy předtím nestalo, celá rodina se účastnila experimentu se mnou..... večer v 19 hodin jsem si ho přiložila na ohyb lokte a ráno v 9 hodin je slyšet vůně, jako bych ho právě aplikovala.... a je to kůže!!!! O oblečení a kožešině nemůže být vůbec řeč ... zakázáno!!!! Milovníkům růží

suskind66
Chamtivá růže.
Která se objevuje uprostřed citrusových a ovocných tónů, ale s jistou sebejistotou.
Není povýšená, není jemná, není romantická, je drzá.
Po úvodní facce se objeví bílé květiny, které se o hostinu podělí, krásný jasmín. Tady však mluvíme o obžerství a v usazování se brzy skládají účty: sladká nóta, pižmo, vanilka, která není vlezlá.
Gurmánská vůně nikoli z cukrářství, ani z dekadence, řekl bych spíše z vodnatosti.
Tolik mi připomíná jinou růži, která podobně není dámská: Gaultierovu Ma Dame.
Naučila jsem se ji pomalu milovat, přátelit se s ní doma, odhazovat cihly nedůvěry, až jsem se vzdala.
Nejenže ji mám ráda, ale cítím, že je neuvěřitelně moje, i když nesnáším gurmánské růže.
Je to přebarvená falešná tvářička, její duše je noblesní.
Velmi dobrá stopa a trvání, to první dokonce až příliš.
Dobrý dobrý!

DulciusExAsperis
Sladká, džemovitá růže na steroidech... a já ji miluju. Byla to vzácná láska na první přičichnutí, a to po přečtení všech zdejších recenzí.
Nenazvala bych tuto vůni nijak zvlášť složitou, ale taková krása ani být nemusí. Slovo, které mě napadá, když si ji nasadím, je "bujará". Hvězdou je samozřejmě růže, a to ta nejkrásnější růže v nejrůžovější den, ukotvená pižmem a jantarem a nádechem vanilky. V této vůni také cítím černý rybíz.... Myslím, že právě on dodává té sladké džemovitosti trochu víc. Základní tóny nikdy nepřebírají vládu, jen drží šňůru balónků v pozadí. Nějak je tu také ostrý alkoholový okraj (ne nepříjemným způsobem), který mi připomíná Not a Perfume od Juliette Has a Gun. Musí to být ambrox... ISO E Super? Dodává tomuto jinak velmi sladkému a kulatému parfému trochu kousavosti. Zejména tato nota však reaguje s chemií každého člověka jinak, takže by mě zajímalo, jak voní na ostatních.
V neděli jsem si ji vzala na brunch a jeden můj známý vykřikoval, jak krásně voním, a vlastně se vrátil, aby mě objal a mohl si ke mně znovu přivonět. "Přivoňte si k ní!" nasměroval všechny u stolu. Rozesmálo mě to a připomnělo mi to, jaká je to radost nosit vůni, kterou upřímně milujete a která se líbí i ostatním, protože opravdu funguje s vaší chemií. Tohle je pro mě taková vůně. Vidím, že se z ní stane podpisová vůně - už teď je hvězdou v mé sbírce.
*editováno pro doplnění: tato vůně je nesmírně podobná vůni Roses Musk od Montale. Dává to smysl, protože Pierre Montale je obě nosil v nose. Je to úplně stejná růže, ale RM je - překvapivě - o něco pižmovější.

Mellyhelly
Páni! Tohle mě opravdu zasáhlo, když jsem byla na Exsence 2013, takže si spočítejte, kolik skvělých parfémů jsem měla po ruce. Nevadí, Roses Greedy si získala mnohé!
Nečekala jsem tak bohatý seznam not, protože voní velmi vyváženě a velmi dobře namíchaně. Samozřejmě, že nejvíc voní po růži, ale je to taková božská svěže řezaná smyslná a dokonce duchovní růže!
Nic jako typická zatuchlá růžová vůně nebo příliš svěží letní růže, tohle je RŮŽE pro moderní náročnou a zároveň romantickou dobu.
Celou dobu jsem si k ní čichala a tetelila se blahem. Také dlouho vydrží, je docela zářivá, ale nikdy ne vtíravá.

iam2sexy4uris
Nejdřív k tomu, že láhev je úžasná! Velmi kvalitní balení, to se mi líbí.
Vůně je velmi květinově ovocně gurmánská, ale ne jako obvyklá levně vonící květinově ovocná masová produkce ( Prada Candy, nejnovější verze od Gucciho, jakýkoliv typ parfémů celebrit, které jsou skvělými osvěžovači vzduchu, nebo parfémy Victoria Secrete, které jsou ještě levnějším typem osvěžovačů vzduchu atd.) Ne, tohle je velmi sofistikovaná květinově-ovocná gurmánská vůně. Není v ní cítit moc růže, ale spíš jasmín smíchaný s vanilkou, jantarem a pižmem. Vydrží docela dlouho, a to i na mě, protože moje pleť sežere parfém během pár minut, jakýkoliv, ale tenhle mi vydrží na zápěstí tak 2-3 hodiny ( ostatní parfémy vydrží méně než hodinu, i ty nikové ).
Můj první dojem z tohoto parfému je, že mi trochu připomínal první parfém Juicy Couture, ale více ovocný a smyslný, ne tak drsný jako Juicy. Ale toho jsem si všimla i u jiných parfémů Mancera, ze začátku vám něco připomínají, ale po několika dnech používání zjistíte, že jsou to naprosto neuvěřitelné parfémy a nic se jejich vůním nepodobá. Takový dojem jsem měla ze začátku i u Roses Vanille ( od Mancery ), pak jsem se do ní prostě bezhlavě ZAMILOVALA a stala se mým podpisem, prostě nádherná vůně.
Žiju v USA, takže se těžko shánějí, našla jsem pár internetových stránek a objednávám z nich ( které jsou mnohem dražší než obvykle ) . Mám v úmyslu nasbírat většinu z řady Mancera, už mám od nich tři parfémy a objednala jsem si je naslepo, všechny tři jsem si zamilovala a teď si objednávám druhý flakon Roses Vanille.
Mancera je rozhodně velmi silný dům, mám pocit, že až tuto značku objeví více lidí, bude mnohem populárnější a dražší.
Manceru mám raději než Montale, vyzkoušela jsem několik vůní Montale a prostě se mnou nic nedělaly a u Montale jsem neměla žádnou výdrž. Ale Mancera, to je prostě WOW!