Vanilla Nomad Sana Jardin pro ženy a muže

Vanilla Nomad Sana Jardin pro ženy a muže

balsamico
pačuli
jemně pikantní

Vanilla Nomad podle Sana Jardin je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Vanilla Nomad byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Carlos Benaïm. Vrchní tóny jsou Koriandr, Kardamom a Bergamot; střední tóny jsouBenzoin, Olibanum a Jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo, Pačuli a Vetiver.

Koriandr
Kardamom

Benzoin
Olibanum
Jasmín

Pačuli
Vetiver

velvety_sage

Není to typická vanilková vůně. Je to spíše kouřová, zažehnutá vanilka. Velmi jedinečná, trochu připomíná Nag Champa... Nezrušte mě, je to jen můj názor. Vůně ani po hmatu neodpovídá cenovce, ale to neznamená, že bych o koupi neuvažovala. Většina parfémů je předražená, můžeme si to všichni přiznat?

Oceňuji étos značky - využívají všechna ta zvonivá slova, která příznivci současného dění budou hltat: clean, sustainable, women-owned, vegan atd. Ale v konečném důsledku si myslím, že si značka nezasloužila právo prodávat za tuto cenu. Jak řekl jiný recenzent, jejich zákaznický servis neexistuje, pokud jste jen nějaký rando (a ne "influencer"), což není dobrý pohled na nové dítě v bloku.

Jen na okraj, myslím, že by zakladatelka udělala dobře, kdyby ze životopisu odstranila své spojení, byť vzdálené, s Clintonovou nadací, zejména po všem, co se v posledních letech provalilo.

Cherry_Darling

Je přesně tak lahodná, jak naznačují poznámky. Lehce spálená, opečená, jemně kořeněná, hřejivě teplá, bohatá pryskyřičná vanilka. Cítím v ní i nějakou pačuli, která jí dodává skutečnou nomádskou/bohémskou atmosféru. Opravdu dokážu ocenit zdejší nuance, a kdyby to bylo levnější, možná bych se nechal zlákat. Přesto mám tuny úžasných vanilkových a jantarových vůní, takže zatím zůstane na mé poličce lásky, možná dokonce na poličce nejlepších vanilkových vůní. Nastříkala jsem na ni dotek svého oblíbeného vanilkového levného skvostu perle pour elle, (morabito) tahle je rozhodně sofistikovanější než ona, ale obě mají hřejivý pocit opečené spálené vanilky - pokud někdo hledá skvělou vanilku, která nezruinuje banku, vždy doporučuji tuto, mají mnoho společného.

*Drydown ukazuje qutie trochu více koření, zatímco začátek je převážně vanilka a benzoin - koriandr, možná vetiver (ne ten trpký, spíše senný typ) začíná více zářit.

** 200 vzorků na výměnu ve Velké Británii - podívejte se na mou poličku na zakázku, ozvěte se! **

hello_grn_eyes

S uvedenými poznámkami jsem očekával, že to bude zajímavá vanilka, jaké to bylo zklamání. Stejně jako recenzentka níže i já jsem dostala spálený cukr, který se vyvíjí dost sladce. Tohle voní jako spousta věcí, které jsem cítila dříve & naprosto nestojí za tu cenu.

Bohužel od této značky už nikdy nekoupím!

Zákaznický servis je neexistující. Nikdy jsem neobdržel sledovací #, takže jsem čekal několik dní & napsal značce, stále jsem se neozval. Poslala jsem dm na Instagram, zprávu si přečetli, ale neodpověděli. Odpověděla jsem na komentář od zakladatele - nikdo se neozval. Zdá se, že značka odpovídá pouze "influencerům", kterým darovala vůni.

Balení je na "luxusní" značku vtip. Krabička s flakony přišla ve zbytečně velké magnetizované krabici s tunou pomačkaného papíru. Jak je to udržitelné, jak o sobě značka tvrdí? Lahvička působí v ruce lacině, podprůměrné sklo. Uzávěr přišel poškrábaný, působí, jako by se mu nechtělo na láhev & nechtěl "zacvaknout". Zakoupila jsem vzorek & musela jsem se pro něj prohrabat, nebyl ve vlastní krabičce ani zabalený.

Tato značka má zákaz vracení, ale také neobsahovala bezplatné vzorky. Pokud utrácím přes 100 dolarů za lahvičku od "luxusní" značky, vzorky by měly být samozřejmostí. Mám LV, Byredo, TF, MFK... to jsou luxusní značky.

Naprosto zklamávající zkušenost od malé, ženou vlastněné značky.