Versace Woman podle Versace je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Versace Woman byl/a uveden/a v roce 2000. "Nosem" za touto vůní je Christine Nagel. Vrchní tóny jsou Růže, Jasmínový list a Bergamot; střední tóny jsouMaliny, Švestka, Lotus a Cedr ; základní tóny jsou Pižmo a Jantar (ambra).

vic
Jaká lahodná vůně. Zaoblené. Žádný tón nevyčnívá a výsledek je dokonalý.
Ženská a mladistvá. Je svěží a průzračná, ale s velmi jemnou dřevitostí, která přináší hloubku.
Dostala jsem ji jako dárek a přiznám se, že by mě nikdy nezaujala (možná kvůli flakonku), ale příjemně mě překvapila. Moc se mi líbila.
Bohužel se na mé pleti příliš neosvědčila.

Kaoutora
Neřiďte se negativními recenzemi, byla jsem v parfumerii a testovala jsem tam většinu parfémů, tento mě zaujal, přivoněla jsem si k papíru a jediné, co jsem si dokázala představit, byla krásná žena ve fialových šatech, koupila jsem si ji a teď ji nosím otevření je jako čistý fialový déšť ve fialové atmosféře, zaschnutí je jako elegantní žena v černém obleku při důležité události, velmi čistá a voní draze.

ElizabethFM
Pěkná květinová, dobře provedená a velmi ženská, jedna z těch vůní, které nejsou tak složité, ale zůstávají v paměti. Připomíná mi vůně z devadesátých let a začátku roku 2000. Zpočátku je květinová, ale s nezaměnitelným nádechem toho bergamotovo-malinového spojení, které ji dělá výjimečně lahodnou! Po několika hodinách se krásně rozkládá. Měla jsem ji před mnoha lety, ale už ji nikde nemůžu najít.

Anna Zimerer
To je parfém! To je parfém!
Klamá tím "téměř pubertálním" flakonem s malými růžovými kamínky na vrcholu, které mě ještě nikdy neuchvátily.
Čistá přetvářka!
Nedokázala bych si představit, že uvnitř najdu tolik nekonečné krásy!
Ve skutečnosti jsem chtěla, aby tato vzácná tekutina, po které toužím navždy, byla nekonečná.
Na kůži cítím jen růži, cedr, pižmo a lahodně jantarový základ.
A to je vše, co potřebuji k tomu, abych se cítila šťastná a voněla takooo krásně!
Není cítit sladce, ovocně ani sladce.
Je jemná.
Je čistá.
Je jemná, ale nikdy nevybledne.
Je velmi elegantní, zejména když ji nastříkáte na oblečení.
Voní jako dobře ošetřená pokožka, jako to voňavé objetí, které bychom si všichni chtěli dát znovu!
To je Versace Woman.
Pokud máte rádi dřevité/pižmové květiny, pak je to vůně pro vás.
Klidně by se mohla stát podpisovým parfémem, do každého počasí, pro každou příležitost.
Připomíná mi některé nuance v pozadí vůně Crystal Noir ze stejného domu, další, kterou mám ráda.
Trvalo mi jen 21 let, než jsem se s vámi seznámila Versace Woman (uvedena na trh v roce 2000), ale nedám na ni dopustit.
@perfuma.i

Belle Epoque
Omlouvám se, pokud vás nudím příběhem, ale pokud si ho přečtete, pochopíte, proč je zde.
Když jsem byl malý, bydlela u nás na hřišti manželka fotbalisty (30 ). Manžel tam byl samozřejmě taky, ale mezi soustředěním, zápasy a restauracemi.
Netřeba dodávat, že naše "fotbalistova manželka" byla nejen dobrá - vždy elegantní, vždy s módním stylingem, šmrncovně oblečená a vždy - VŽDY - neobyčejně znamenitě voněla směsí francouzského parfému (pravého!! - 70.-80. léta) a cigaret. Když u nás na schodišti myla podlahy - a neváhala umýt podlahy před všemi třemi byty - byt udržovala ve vzorném pořádku) v hedvábném kimonovém županu (samozřejmě z Japonska - tam se také hraje fotbal) - muži na patře padali do zdi se zavázanýma očima vzadu na hlavě a snažili se dostat do klíčové dírky s klíči z pátého čas.....
Jemnou vůni cigaret a parfému mám navždy spojenou s touto výjimečnou bytostí - manželkou fotbalisty - šarmantní, elegantní, veselou, paní domu a svého života. Žena Versace je pro skutečnou ženu.

Belle Epoque
Před mnoha lety jsem vyzkoušela kolovou verzi Woman in Duty Free a užila si celý let. Neúspěšně jsem hledala "kolečko", ale nakonec jsem vypila stovku edp v podobě siluety. Neomdlela jsem štěstím, ale v nultých letech byl výběr mnohem menší a v práci to bylo prostě hodně do tématu - příjemná, jemná, nedusila, neděsila komíny - no a dobře, pracovní kůň.
Ale párkrát v posledních letech, když jsem hledala dárek v Duty Free, vyzkoušela pár desítek parfémů, jsem najednou valila oči v extázi - ach, jaká jarní svěžest, květinový buket okouzluje, wow, to je tabák, ale jak je všechno dohromady elegantní...... A ano, je to Woman od Versaceho.
Nemohla jsem odolat. Teď jsem ve věku, kdy se vůně Woman stává svěží a kořeněnou, romantika opouští mé myšlenky, mezi zdravou pletí a cigaretou si vyberu to první, proto je tak příjemné najednou cítit tu cigaretovou kořenitost, nastilgi o zašlém mládí spolu s malinami a lotosem, ale radovat se z hloubky a ďábelskosti jantaru a pižma....
Podívat se na sebe do zrcadla po západu slunce a zády k oknu - no, ještě není všechno ztraceno!!!!
Ano, teď jsem ve Woman Versace!

KittyDeBeauvoir
Lehké, sladké, romantické, sofistikované, květinové pižmo - božské!
Tento parfém je součástí mé sbírky od samého počátku. VELMI brzy. Řekla bych, že dobrých deset let.
Nikdy jsem ho nelitovala - ani se mi neomrzel! Nikdy nebyla přeplácaná ani jsem neměla pocit nedotaženosti. Nechápu úplně, jak někdo může říct, že je přeplácaná. Je tak lehká a jemně opojná. Není to žádné plácnutí do nosu/hlavy a je to skvělý kancelářský parfém.
Naopak je to báječný romantický večerní parfém!
Romantická, smyslná, ženská a sofistikovaná, tak působí. V tomto popisu se podobá vůni "5th Avenue" od Elizabeth Arden (ne však její vůni). Je mnohem méně opojná než "5th Avenue"... a univerzálnější, protože může být denní i noční vůní.
Není to typický parfém Versace. Značka Versace na mě působí jako ta, která se chce prezentovat jako uber-sexy, okouzlující, inovativní, dokonce trochu přehnaně. Tato je příliš jemná a sofistikovaná - ale tato a "Crystal Noir" (mnohem vhodnější pro marketing této značky) jsou mé nejoblíbenější parfémy Versace!
Když se podívám na všechny tóny, je těžké vybrat nějakého favorita - je to prostě tak dobře namíchaná kompozice, že tam není žádná hlavní hvězda. Kdybych měla vybrat nejpravděpodobnější tóny, řekla bych frangipani, maliny a pižmo.
*Šťastný povzdech*
Je to taková nedoceněná radost, a přitom ji ZBOŽŇUJU.
***
Hodnocení Kitty: 10/10!

Moniperfume
Tento parfém jsem si koupila v duty-free na lodi cestou do Ceuty, je velmi sladký, velmi 90. léta. Hodně mi připomíná parfém Natura, myslím, že mi připomíná Krisku, kterou jsem měla v pubertě. Prvních 30 minut se dobře vydechuje, ale pak vyprchá a asi po dvou hodinách už ji necítím. Je velmi příjemná a snadno si ji oblíbíte.

leeenalooo
To je krása! Noční klub, mladí lidé, blondýnky v růžových tričkách a světle modrých umělecky potrhaných džínách. Léto, noc, parfémy, alkohol a cigarety. Bezstarostné, lehké a lehce provokativní. Skvělý parfém, který se nepodobá ničemu jinému. Nejsem blondýnka, ale moc se mi líbil.
Miluji parfémy 90. let a 2000, protože jsou odvážné a divoké v dobrém slova smyslu.

Espartaco
V roce 2000 byla vidět a nebyla vidět, pamatuji si, že na rozdíl od Ultraviolet a Rush, které zaplavily stránky časopisů, nebyla v tisku téměř inzerována; Versace Woman, stejně jako mnoho dámských vůní značky až do příchodu crystals, byla nepovedeným parfémem, a to jak složením, tak komunikací.
Tehdy jsem ji kvůli špatné distribuci nestihla vyzkoušet, ale před několika měsíci se nečekaně objevila a já se zbavila trnu v oku. Naslepo jsem vytáhla pižmo, lotos a něco, o čem jsem si myslela, a vsadila bych na to i prst, že je to jablko. Když jsem viděla, že to kyselé a octové ovoce je kombinace malin a švestek, vyděsila jsem se, protože vůbec nevoní jako maliny nebo švestky, ačkoli si zachovává kyselost těchto plodů před dozráním, což vám může připomenout jedno z těch zelených jablek, která jsou, ehm, ještě zelená, a pokud uděláte tu chybu, že si do nich párkrát kousnete, půjdete s omluvou přítomným do háje.
Abych to zkrátila, je VELMI podobná Boss Bottled od Hugo Bosse, ale s něčím syrovým (pižmo, lotos), co se potápí velmi nízko. Růže se propadnu, jestli ji dokážu vyzvednout, nicméně cítím připomínku frézie, která není uvedena.
Velmi ošklivý a kyselý parfém připomínající nezralé ovoce, kyselé a octové.

Fragrance Lover 30
Páni! Tohle je super sexy malinovo-pižmově-pudrový parfém, který je opravdu fascinující. Díky pižmu a jemnému jantaru nepropadá do "ovocně-květinové" propasti a zároveň si zachovává smyslný pocit. Maliny dodávají vůni lehkost a zajímavost a kombinace krátkého, ale chytře vybraného seznamu tónů nabízí výsledný produkt, který je tak akorát sladký, a vůni, která je lahůdkou pro vaše smysly.
Vážně nádherná. Rozhodně doporučuji.