Bare Vanilla Candied Victoria's Secret pro ženy

Bare Vanilla Candied Victoria's Secret pro ženy

balsamico

Bare Vanilla Candied podle Victoria's Secret je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Bare Vanilla Candied byl/a uveden/a v roce 2023.

Vonné složky

Marshamallow
Jahoda
Květiny

$ortabroke

Musím najít parfém, který bude vonět přesně takhle. Je to ta nejkrásnější vůně. Nadýchaná, krémová a marshmallová. Nadýchaná teplá vanilka a jahodový posyp. Nosím ji samotnou i smíchanou s jakoukoli vůní, kterou chci osladit. Na tělovou mlhu navíc velmi dobře vydrží! Koupila jsem si spoustu záložních balení, ale rychle je vyčerpám.

dv_67

To je poprvé, kdy jsem si musel koupit 10 záloh, a to z dobrých i špatných důvodů. Dobrý důvod je, že je to ABSOLUTNĚ DELIKANTNÍ!! Tohle musí být ta nejlepší varianta Bare Vanilla, kterou jsem kdy cítila. Mám Bare Vanilla OG, Cashmere, Luxe a pár dalších a tahle je 10x lepší než kterákoli z nich. Přála bych si, aby existovala i její parfémová verze, bez legrace bych za ni zaplatila 100 dolarů. Nicméně špatný důvod, proč mám tolik záloh, je ten, že samotná mlha je jedna z nejhorších, co jsem kdy zkoušela. Nejenže výdrž je pekelně špatná, ale není tam žádná siláž, nulová siláž, jako doslova 1 z 10 siláží. Je to jeden z nejslabších výrobků, které Victoria's Secret kdy vyrobila. Jak už jsem řekla, kéž by existovala i parfémová verze. Za 2 měsíce jsem už spotřebovala 3 lahvičky. Nikdy v životě jsem nedopila flakon mlhy za méně než 6 měsíců. Nemůžu uvěřit, že jsem za pouhé 2 měsíce dopila už 3 lahvičky. Vypadá to, že za jeden rok vyčerpám všech svých 10 záloh. Stále je to ta nejlepší holá vanilka, jaká kdy byla vyrobena! Btw krém nevoní vůbec jako mlha. Doslova voní úplně stejně jako pleťová voda og bare vanilla (mám obě).