Guerlain 2 items for 445.00 - 645.00 USD
Neiman Marcus 1 product for 645.00 USD
Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Parfumér
Značka Guerlain
Oud Nude Zprávy
Kolekce L'Art & La Matière
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Gatorsrules 06/24/23 19:42
IMO je to skvělý "úvod do Oud". Je to docela západní styl Oud s nádechem ovoce a pudrových akordů. Malina se chová spíše jako třešeň s trochu sirupovitou/trpkou atmosférou. Mandle a dřeva vyvažují Oud. Pro mě to není živočišný Oud. Může být hodný FB a také se chová s teplem.
La-Landia 11/10/22 02:56
Nemohu ji nazvat měkkou, nadýchanou nebo jemnou. Možná se tak zdá milovníkům oudu, ale ostatním nosům zde žádnou něhu nepřidali. Značkový vzorek jsem nosila několik dní a musím říct toto: samotná kompozice je krásná, je v ní jasně slyšet mandlovost, ne-li třešňovost, a dřevitost a vanilka a růže. Ale tón oudu osobně cítím jako pronikavý a ostrý, na začátku vůně tak vůbec "v goitru nedýchá". Vůně nedusí, nekřičí, je dostatečně zaoblená a vyvážená, ale zároveň má ostré, až řezavé ostří, vyvolávající vzdálené asociace s něčím ocelovým a lékařským. A byl tu impuls koupit si lahvičku naslepo. Je dobře, že jsem nejprve počkal na vzorek. Mimochodem, u Cherry Oud takovou řezavou ostrost necítím, má pro mě jiný, měkčí oud.
Výdrž na kůži 4-6 hodin, od začátku do konce zní zhruba stejně, mírně ustupuje, ale nezměkčuje. Doporučuji před koupí dobře otestovat.
Astral_Angel 09/28/22 03:58
Je to moc krásné! Jemný oud s lahodnými mandlemi a malinami, ochucený jemnou neslazenou vanilkou. Takový oud jsem ještě neslyšela, bude vyhovovat i těm, kteří ho nemohou vystát, je tak kouzelný, v pozadí a beztížný. Mandle a maliny vytvářejí velmi rafinovaný zvuk, vrcholem vůně je lehký sladký a ovocný tón. Je hodně vzdušná, stopa je prostě krásná.
Jsem okouzlená. Na dlouhou dobu se stala mou oblíbenou, nadpozemsky krásnou vůní, jako když voní vánoční jarmark, vždy povznášející.
andrewatic 09/21/22 10:59
Nejsem příznivcem oudu, nikdy jsem nebyl. Nicméně tato vůně je naprosto skvělá nabídka pro všechny nefanoušky vůní Oud, jako jsem já, protože není cítit Oudem v přehnané míře a nepříjemným způsobem. Právě naopak: je nečekaně jemná, hřejivá, květinová, sladce balzamická a velmi návyková.
Je v ní právě tolik Oudu, aby byla zajímavá a živá, aniž by byla příliš přeplácaná. Tohle je prostě dokonalé!
joov84 09/21/22 07:12
Guerlain Ouds První dojmy
- Třešňový oud : otevírá se třešněmi a příjemným kardamonem . Brzy se objeví růže a třešeň zůstává v pozadí. V základu se objevuje příjemná kůže s trochou cypriolu/oudu. Líbí se mi sušení. Má lehce rtěnkový/malířský kožený pocit. velmi dobrý výkon. Potřebuji s ní více času. nejsem velkým fanouškem kombinace třešeň/růže.
- Oud khol: Incensy leathery soap. otevírá se výbuchem mýdla z aldehydů. kouřová téměř zuhelnatělá forma incensy, ostrý cypriol/ oud a kůže. Dlouho zůstává mýdlový . Nechápu pralinku . velmi dobrý výkon. Nejsem její fanoušek .
- Oud Nude: je z rodiny vůní 24 gold / kalemat / Raghba, ale je jemnější a kvalitnější. Opravdu pěkná malina, mandle, vanilka a dřevo . Gurmánská, lahodná sladká vůně . Nádech kouře . Je to moje nejoblíbenější ze všech tří . vynikající provedení.
victoriavandaag 09/20/22 12:11
Oud pro začátečníky.
Tato vůně je podle mého názoru vytvořena tak, aby se líbila všem najednou. Okouzlí doslova od prvních vteřin a vy ji chcete držet u sebe jako kuřátko a běžet s ní k pokladně)))).
Nebýt slova Oud v názvu, začala bych o něm přemýšlet až po pár hodinách, protože zřejmě není v této kompozici tím hlavním. Tím hlavním jsou zde mandle. Sladká a kyanidová, připomínající třešňovou pecku (název CherryOud by se k ní hodil víc, možná to tak bylo původně a pak jen popletli trubičky? )))).
OodNude zní sladce a svůdně. Těžko uvěřit, že by se někomu mohl nelíbit. Prodává se a zamilovává se do sebe od prvních okamžiků. Pokud si ji nechcete koupit ani tady a teď, alespoň si každý řekne: jé, to je ale pěkná vůně. Příjemná, prostě příjemná.
Její výdrž je ze všech tří oudů nejslabší. A mění se na základ, takže nespěchejte, je lepší s ní přespat přes noc.
A tak opravdu hezká a příjemná sladká mandlovo-vanilková s dřevy zalitými likérem (lehké pozadí) v základu. Na každý den je skvělá pro milovníky gurmánských a lehkých sladkých oudů.
Maison Francis Kurkdjian
Lalique
Lalique White
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem