Tonka Imperiale Guerlain pro ženy a muže

Tonka Imperiale Guerlain pro ženy a muže

mandle
tabák
ořechový

Tonka Imperiale podle Guerlain je Orientální vůně pro ženy a muže. Tonka Imperiale byl/a uveden/a v roce 2010. "Nosem" za touto vůní je Thierry Wasser. Vrchní tóny jsou Hořká mandle, Rozmarýn a Bergamot; střední tóny jsouFazole tonka, Tabák a Jasmín ; základní tóny jsou Kadidlo, Cedr a Borovice.

Hořká mandle

Dopřejte si kouzlo Tonky

od Sandra Raičević Petrović

12/27/23 05:00

Lmuradian

Znám dívku, která si tímto sprejem stříká na krajkové kalhotky.A já jsem typ muže, který to rozhodně respektuje. Ale tohle je rozhodně unisex. Rozhodně výjimečná vůně a naštěstí pro mě tuto vůni také vlastním. . Velmi velmi zvláštní.

Vůně :10/10
Výkon:8/10
Vůně :7/10
Komplimentační faktor : 9/10

CarlaB79

To je lahůdka!

Otevírá se za studena extrahovanými sladkými mandlemi jako čistý olivový olej. Je štiplavý a léčivý (skoro jako pocit, který máte, když ochutnáte mandle ve vintage Hypnotic Poison), v kouřové atmosféře kadidla a sladkého zeleného tabáku, bez hoření. Skoro jako byste se ocitli v rustikální dřevěné galanterii, kde jsou esence ve skleničkách a hořící kadidlo.

Tonka, ta krásná.
Postupně se objevuje melancholické objetí královny parfémů: fazole tonky, toho krásného, hustého a velmi brazilského vrásčitého semínka známého jako cumaru.

Přítomné v parfémech dodává krémovou, mandlově sladkou chuť, a proto mě parfémy s ní jako hlavní aktérkou tolik lákají.

Jemně vidíme lůžko z cedru pokryté oroseným jasmínem, který nese hlavní tóny. Ty jsou velmi jemné, pouze dodávají tělo a strukturu, protože duo tonka+sladké mandle krásně tančí v celé pyramidě a někdy působí dojmem, že v souznění s těmito tóny je med.

Krásná prohlídka parfému, který naznačuje "gurmánství", ale není....sugeruje kůži, dřevo a tabák... ale ještě to není úplně ono. Je to parfém "jemností". Víte, co myslím tím čtením mezi řádky?

Tonka Imperiale je jako hostitelský parfém pro svět složitých nik. Vlastně to není niche, ale "skoro niche", ah-ham. Perfektní umístění.
Zamilujete se do ní a zavede vás do tohoto bohatého a téměř nepřístupného podsvětí niche parfémů.

Jen vás varujeme: není cesty zpět! Ale stojí to za to!!!!!

thaisheitor

Vynikající!!!
Dámské parfémy Guerlain mě zklamaly, ale právě jsem objevila jeden, který miluji! logicky je to velmi drahý špičkový parfém, který nemá nic společného s řídkou vodou vyrobenou pro lidový vkus. tento parfém vyjadřuje osobnost. vyzařuje z něj hodně.
Sladká a hřejivá na nose. pozor, dospělá sladká a velmi dobře konstruovaná, zapomeňte na hloupé sladké parfémy jako dort, tohle je dospělá sladká, plná, jemná a sexy. evoluce na mé kůži velmi chutná, která mi připomíná TV Toma Forda (NEŽE JSOU PODOBNÉ), ale není tak těžká, není tak špinavá. Mandlový dryják s nádechem kadidla, který dodává tajemný a smyslný nádech!
Pro mě ideální. ideální pro ženy, které na sebe rády upozorňují svým dobrým vkusem a které hledají podpis. kdybych nebyla tak zvědavá parfémářka a netoužila poznat všechno, co v tomto světě vůní existuje, mohla bych tady své hledání klidně ukončit! Zamilovala jsem se!

hab

Wow, jak zajímavou rovnováhu Wasser vytvořil kolem komplexních tónů, jako jsou fazole tonka, mandle a tabák. Připomíná mi zdánlivě jednoduchá jídla dobrých šéfkuchařů. Když už jste tolikrát v životě jedli konvenční zeleninu, která pak na talíři vypadá povědomě, ale její chuť je úžasná, opravdu to s ní dokážete?

Tonka Imperiale je právě takový skvostný pokrm. Filigránské dávkování, žádná vtíravá sladkost, žádné prudké přechody. Měkké likérové vlny se tříští o mandlové hory posypané sladkými tabákovými listy. Přesně ten list. Žádný tabákový kouř, jen tabákový list, a to ne silný, ale spíše aromatický. A parfumér vás do této nádhery nepíchne švihem, ale jako by vás míjel, vnímejte vůni z dálky, nemusíte do ní zabořit nos, je vulgární. Žádná přehnaná sladkost, tohle je haute cuisine, pardon, parfumerie.

Z vůně je samozřejmě slyšet, že byla zřejmě sestavena z dobrých ingrediencí, a je to vidět i z cenovky. Těžko bych potřebovala plnou lahvičku, ale jako ochutnávku pro nadcházející skupinu vůní postavených na vanilce bych lahvičku brala. Budu o ní muset přemýšlet.

Ještě jedna věc. Ano, vůně je dost unisexová, hned po jejím začátku mě napadlo, že Wasser zřejmě vytvořil svůj L'Homme Ideal na základě této vůně. Jen základ je mužnější, sušší, s tóny kůže a vetiveru. Ale kéž by, kéž by vzal stejně dobré ingredience, které znějí bez syntetických tónů. Páni, jaký by to byl likér-tonka nářez na trhu. Ostatní konkurenční luxusní značky nemají v této nice žádné nové produkty. Eh, zatracená ekonomika. Tato vůně rozhodně není prodejním hitem. A takhle může vonět i dokonalý muž)))

gatoburi

Konečně Guerlain hodný svého jména. Stačilo jedno stříknutí a moje hlava byla v oblacích. To je nádhera! Naprosto gurmánská, ale bohatá, obklopující, smyslná, elegantní gurmánská...
Vychází s obláčkem lahodných mandlí a něčím jako kořeněným rozmarýnem, dobře ochuceným, luxusem, a pak se rozvíjí a zespodu vychází jemná tonka a tabák, něco jako dobrá dýmka v knihovně, poskytuje smyslný a jemný požitek, úžasný, a pak přichází kadidlo. Doma to bude dobré!
A podívejte, promítá se a vydrží, hodně lidí se mě ptalo, co to mám na sobě. Na chladnější večer a zvláštní příležitost je bezkonkurenční. Vřele doporučuji!

Kamicha

Jedná se o krásnou, decentní orientální gurmánskou vůni malovanou jemnými akvarelovými tahy.

Sladká - rozhodně, ale jemné kousnutí zelených bylin a hořkost mandlí ji krásně vyvažují. Je v ní cítit jakási vlhkost - ale neříkám, že je to vodní *shudders*. Tabák se do ní hladce vmísí. Spíše lineární, ale čas odhalí hřejivý ambrový základ a sametové tóny červeného dřeva. Působí naprosto přirozeně a uklidňujícím dojmem, ale nositele zrovna neobklopí. Průzračná, rozhodně průzračná.

Vynikající výdrž - ale velmi zdvořilá siláž. Gurmánská vůně do práce - ano, zkuste ji.

LiLi35

Podzim. Večer. Otevřená terasa kavárny. Zatím tu nejsou žádní návštěvníci, jen u rohového stolu se usadil pár. Muž si v klidu pokuřuje doutník, žena si utrhává lístky z větvičky kvetoucího rozmarýnu, tře si je prsty, okvětní lístky jí padají na kabát, ale ona si toho nevšímá. Číšník nese v malých porcelánových šálcích horkou čokoládu v páře. Z kuchyně se line vůně pražených mandlí - jako vždy se v tuto dobu připravuje charakteristický dezert kavárny. Pár mlčí. Nepotřebují slova. Dialog je postaven na výměně pohledů, jemných gestech. Jsou tu v tuto dobu rádi, mají si o čem povídat. Po několika minutách muž ženu políbí a odchází. Ona tam ještě chvíli sedí, dojídá čokoládu a dotýká se jeho polibku na rtech. Soumrak houstne. Žena, jako by se probudila, se rychle sbalí a odejde. Tabulka čokolády zůstává na stole nedotčená......

dianabuj

Parfuméři se domnívají, že vůně tonkových bobů může být samostatným parfémem. Obecně je vůně tonky oblíbená u domu Guerlain. Záměrem vůně Tonka Imperial bylo zvýraznit přirozené aspekty fazole tonka, a proto se ve vůni objevují dřevité tóny, med, tabák a cukrářské tóny (něco mezi perníkem a čokoládou), které jsou pro mnoho lidí oblíbené.
Zpočátku se zdála být spíše jednoduchou vůní s gurmánskými podtóny. Ale po několika hodinách roztírání na kůži jsem se přesvědčila, že v Imperial Tonka není žádná jednoduchost. Vůně je mnohotvárná a opalizující. Voní něčím až bolestně povědomým, útulným, z dětství, a zároveň si uvědomíte, že nic podobného tu předtím nebylo. Je to bezchybná hra na čichové receptory, kde hlavním hráčem je rozhodně fazole tonka. S precizně rozehranými tahy citrusů a vanilky, rumu a medu, pražených oříšků. Směrem k základu se Tonka Imperial zahřívá, karamelizuje a objevuje se úžasná čokoládová stopa, podbarvená kořenitě hořkým tabákovým listem s jemným balzamickým nádechem indického kadidla.
S tímto parfémem nevypadám jako prodavačka v potravinách nasáklých vůní čerstvě upečeného pečiva a sladkostí. Je to velmi elegantní, vyvážená luxusní vůně na pomezí pařížského šiku a elegantního lesku.

Doc Elly

Moje první reakce po otevření lahvičky se vzorkem byla: Ooooh ... To se mi líbí! Je to bohatá, kořeněná, kadidlová vůně s nádechem opečených mandlových sušenek. Rozmarýn ani koření moc necítím, ale k celkové kompozici přispívají decentně. Zjistila jsem, že zůstává poměrně lineární, s přiměřeným množstvím siláže, a dobře vydrží, asi 6-8 hodin.

Charakterizovala bych ji jako gurmánské kadidlo, a to je skutečně vynikající. Krásně namíchaná, s mírným siláží a výdrží, je to vůně, kterou bych mohla nosit pravidelně. Opravdový vítěz!