Maison Alhambra Ladies Baroque Rouge... (19.99 USD)
FragranceNet.com 2 items for 9.09 - 19.59 USD
FragranceX.com 1 product for 19.21 USD
Jomashop.com 1 product for 19.99 USD
Baroque Rouge 540 podle Maison Alhambra je Orientální vůně pro ženy a muže. Baroque Rouge 540 byl/a uveden/a v roce 2021. Vrchní tóny jsou Šafrán, Hruška a Mandarinka; střední tóny jsouJasmín, Ylang-Ylang a Lilie ; základní tóny jsou Jantar (ambra), Kašmírové dřevo a Pižmo.

Amkessarin
BR 540 se mi opravdu líbí. Mám mnoho podobných vůní jako BR 540 a tato je nejblíže originálu, který jsem vyzkoušela. A hlavně je cena mnohem levnější než u BR 540. Mohu této vůně nastříkat hodně. aniž bych se musela obávat plýtvání. Díky tomu mám tuto vůni tak ráda.

Raine
Myslím, že spousta lidí bude mít na tuto vůni nos, podobně jako na vůni Baccarat Rouge 540. Mně se to stalo s BR540, ale recenzentka na její stránce zde měla na tento problém trik. Zdálo se mi to příliš jednoduché, ale u mě to fungovalo a od té doby jsem nikdy neměla problém s vůní žádné verze 540...
1. Nastříkejte ho na něco, tričko nebo nějakou látku v jiné místnosti se zavřenými dveřmi ...& snažte se ho při tom necítit (zadržte dech).
2. Nechte předmět v této místnosti.
3. Vraťte se o 5 minut později a očichejte vzduch v místnosti & předmět.
Nemusí to fungovat u každého, ale za pokus to imo stojí.

Dudinha
No... koupila jsem si více než deset dekantérů arabských parfémů, které jsem chtěla poznat (tentokrát jsem nechtěla riskovat naslepo)... a jak je fajn, že dekanty existují!
Je to velká zodpovědnost být prvním člověkem, který recenzuje parfém, ale no tak!
Tohle je vůně připomínající Baccarat Rouge, jen velice jemným způsobem!
Nejvýraznější tóny jsou hruška, jasmín, ylang ylang a lilie! Pižmo se zde téměř neobjevuje!
Je to parfém, který na mé kůži působí velmi žensky, i když se dá sdílet... Je velmi příjemný, jeden z těch, které cítíte pořád, a do jehož pořízení bych investovala, nebýt nízké projekce (zůstává velmi blízko kůže) a necelé tříhodinové výdrže!
Každopádně... když si představím arabský parfém, i když je "podobný jinému", alespoň v mém případě, očekávám "arabský nádech" odlišující parfém (větší síla, absurdní výdrž...) a to se zde, alespoň pro mě, neděje!
Takže pokud vám nevadí nanášet parfém několikrát denně, stojí za vyzkoušení! Parfém je opravdu vynikající! Jeho jedinou nevýhodou je toto!
Upraveno: Po několikadenním používání dekantérů jsem konečně ucítila kovovou, zubařskou vůni! A to jak v této verzi, tak v Ghale (červené gradientní sklo, další arabské inspirované BR540, které zde není registrováno)! Jediná podobná vůně, kterou jsem necítila, byla Thurath Al Wataniah (červené gradientní sklo, které zde také není registrováno!), což je také jemnější, sladší verze BR!
Bohužel to není můj styl parfémů... žádný z nich, ani ten nejdražší, samotný Baccarat!

allofthisjoy
Souhlasím se spoustou toho, co řekl @coffeebean83. Je velmi jednoduchý a ve srovnání s BR540 mu sice chybí určitá hloubka, ale ve vzduchu jsou podle mě téměř k nerozeznání. Taky mám svoje už 6-7 měsíců v klidu a mám skvělý výkon, 8h+ výdrž s 2-3h dobrou projekcí, ale VYLEZOU NOSEBLIND! Na tuhle věc jdu tak anosmicky rychle, stejně jako na BR540 (a většinu ambroxanových těžkých vůní), ale pořád tam je a sem tam ji ve vzduchu zachytíte.
Pěkná alternativa, brala bych ji místo Any Abiyedh Rouge a dalších klonů už jen kvůli nízké ceně a silnému výkonu. 4/5, dělá to, co by měl dobře.
Potěšilo mě, že to přidali už jen proto, že tu chci mít celou svou sbírku. Přála bych si, aby přidali i Baroque Satin Oud, protože ten mi teď chybí a jsem zvědavá, co si o tom myslí ostatní.