Jardin Exclusif Mancera pro ženy a muže

Jardin Exclusif Mancera pro ženy a muže

svěží
živočišný

Jardin Exclusif podle Mancera je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Jardin Exclusif byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Hruška, Bílá broskev, Citrón, Zelené jablko, Karamel, Černý rybíz a Sicilský pomeranč; střední tóny jsouJasmín, Ambra, Fialka a Bulharská růže ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Madagaskarská vanilka a Santalové dřevo.

Hruška

Bílé pižmo
Madagaskarská vanilka
Santalové dřevo

amandaccabral94

Tento parfém je absurdně silný. Zanechává úžasnou stopu. Nejsem člověk, který miluje citrusové parfémy, takže jsem si tuto vůni zpočátku nezamilovala. Čekala jsem sladké, karamelizované ovoce, ale je to jinak. Květinovou cítím docela dost, ale v souladu s no me "jardin" je to sladké ovoce, které opravdu vynikne. Jsou to sladké citrusové plody, jako kandované citrony, kyselá zelená jablka s karamelem. Je to sladkokyselé, až se z toho kouří ústa. Postupně si mě získalo a teď ho prostě miluju.

Li77

Možná je to nějaká zvláštnost chemie a mých čichových receptorů, ale cítím jen jakousi chemickou hrušku doprovázenou všudypřítomnou vůní syntetického pižma nebo něčeho podobného. Opravdu jsem se musela umýt, protože bohužel jeden nástřik měl účinek chemické zbraně a způsobil nevolnost mně i mému okolí. Nemám ve zvyku dělat destruktivní recenze, ale jen bych chtěla upozornit, že nákup naslepo je v tomto případě opravdu riskantní. Nejsem schopná vnímat podobnost s jinými vůněmi, protože můj nos vnímá pouze tento zničující pocit 😵💫

LadyIsabel

Vyzkoušel jsem ho na kartonu (nebo řekněme dokonce na muletách... což je víc cool), zaujat recenzemi, které ho přirovnávaly k Pax Lorenza Pazzaglii. Podobnost potvrzuji, i když mi tento výtvor Mancery připadá plošší a sušší než kapající šťavnatost Paxe. Účinek prvotního dopadu je proto mnohem štíhlejší, i když příjemnější, méně opulentní a velkorysý v nabízených emocích. Dalo by se považovat za "mladšího bratra" jak výkonem, tak cenou. Po jednom dni stále zřetelně přetrvává na našem kartonu a v tomto bodě se velmi podobá Extreme Passion. Pro ty, kteří ocení obě vůně Pazzaglia, by mohla být Jardin Exclusif dobrou satisfakcí, i když podle mého názoru olfaktoricky "chudší" a méně vtahující.
Hodí se pro všechna roční období, řekla bych, že je spíše ženská než unisex.

Karen Campos

Ovocně-citrusově-pižmová. Tak bych to shrnul.
Momentálně se chystáme přejít do jara a tyto dny byly teplejší a slunečnější... samozřejmě jsem se uchýlila k této vůni a nechala své sladké a teplé zimní vůně za sebou.
Je jiskřivá, energická a ženská.
Její sladké ovocné tóny se mísí s trpkostí jablka, citronu a pomeranče. Karamel necítím, ale myslím, že prořezává citrusy (na citrusy moc nejsem) a dodává jí velmi, velmi příjemnou sladkost. Pak se začne objevovat to bohaté mancerovské pižmo. Pižmo a květinové tóny nejsou intenzivní, ale je to příjemná sladká směs ovoce a čerstvých pižmových květin.
Dobře drží na kůži a výborně se promítá po dobu 6-7 hodin (mám magnetizovaný uzávěr) Musím říct, že rozprašovač je úžasný!
Vřele doporučuji pro jarní dny.

Sputnikan

Pižmově-ovocný parfém, který je pro nositele velmi příjemný.
Právě jsem recenzovala Velvet Vanilla, která mě svou silou zničila a rozdrtila na padrť, ale Jardin Exclusif je ve srovnání s ní jemný vánek a jsem za něj velmi vděčná. A pozor: tím nechci říct, že není silná, protože je.
Jardin Exclusif se otevírá ovocným koktejlem a velmi výrazným pižmovým nádechem: na kůži cítím jablko, broskev, mango a kapku něčeho citrusového. Vzápětí se ozve sladkost karamelu a vanilky a poněkud vodní akord, jako ranní rosa. Myslím, že voní jako šampon, ale ne přímo z lahvičky, ale jako to, co voní, když si ho vtíráte do vlasů a on pění. Je velmi svěží, ideální na jaro a léto, na denní akce. Myslím, že je to ideální parfém pro družičku na svatbu nebo na zahradní party.
Ačkoli je to nyní poměrně obecná vůně s velmi neškodnými tóny, musím přiznat, že parfémy Mancera jdou mimo mě.
Nejsou stvořeny pro mě jako spotřebitele, a to je v pořádku. Vím, že tyto typy parfémů jsou ideální pro lidi, kteří mají pocit, že jim parfémy nevydrží nebo se nepromítají, protože (pro mě) Mancera vyrábí brutální parfémy, které nesnesu.
Pokud hledáte ovocný, čistě vonící parfém na každý den, který je vonnou bombou, tady je skvělá volba. Nemyslím si, že je nutné mít vzorek, protože je to velmi bohatá vůně, která se může líbit každému. Co je třeba vzít v úvahu, je jako vždy cena.

gianfy70

Hledala jsem dobrý ovocný parfém, po velmi dobré zkušenosti s jinou značkou (Lorenzo Pazzaglia - PAX) a po čtení a zkoumání na internetu jsem chtěla vyzkoušet tento Mancera Jardin Exclusif, v praxi je to dokonalá kopie PAX Lorenzo Pazzaglia, rozdíl je v ceně a množství... Tato od Mancery působí mnohem vytrvaleji a s lepší stopou než PAX, přestože ten je parfémovým extraktem... Jardin Exclusif je nádherná ovocná, kde převládá hruška, sicilský pomeranč atd. atd..... Řekla bych, že na léto, ale podle mého názoru celoročně, je to parfém, který se dá nosit pořád, protože je opravdu dobrý, ba vynikající...
Hodnocení: 10/10

$¢enta$ti¢

Woah to má DNA Erba Pura.

Dnes jsem se vypravila do archivu Mancera a po roce v newyorském počasí, které je dnes kolem 59°, jsem vytáhla tohoto zlobivého chlapce a siláž byla šílená. Mnoho lidí se mě ptalo, co to mám na sobě. Řekla jsem jim Mancera Jardin Exclusif a oni museli vytáhnout telefony a vygooglit si tuhle vůni. Pro vaši informaci, lidé mě očichávali, když měli nasazené masky. Byla jsem v bance, kde jsem čekala na vklad šeků, a za mnou bylo asi 10 lidí.

Každopádně sillage je bestie, šla jsem se 4 střiky 2 za uši 1 za krk a 1 na oblast klíční kosti.

Tato vůně se může přiklonit unisex, ale jasmín v této vůni dělá to nádech více ženské v prvních dvou hodinách, ale vůbec mi to nevadí, a to je od jasmínu poznámka nenávidí je to velmi jemné ve skutečnosti.

Tato vůně je dlouhotrvající a ovocná, ne nechutně sladká ovocná, ale velké množství. Pižmo a ambra v této vůni jí dodávají spíše svěží a čistou atmosféru sprchového gelu. Jardin Exclusif není plíživá, stačí jen lehce přitlačit na spoušť a zaměřit se na pulzní body. Jelikož tato vůně sedí na vašich pulzních bodech rozhodně se hlasitě promítá bez ohledu na počasí.

Někteří lidé se s ní v komentářích trefili do černého. Jardin exclusif voní jako ovocný šampon, například Pantene Pro V nebo Garnier Fructis.

Také pyramidové tóny jsou mírně mimo na oficiálních stránkách Mancera mají sladké bonbóny uvedené pro vrchní tóny a ne karamelové žvýkačky nebo karamel. Také mnoho lidí, kteří by mohli být zmateni šedá Amber je jiný způsob, jak říci ambra, která je uvedena pro srdce tóny.

****Update**** tato vůně zůstává na oblečení je to tak 5. den a stále ji cítím na své mikině Nike i když jsem ji nastříkala na kůži možná se vetřela do oblasti límce mikiny.

Silně se mi líbí: 10/10
Pochvala: Vůně se mi líbí, ale je velmi příjemná a příjemná na dotek: 10/10

psergio.p

Kdo říká, že si musíte koupit superdrahý nikl, abyste měli skvělý parfém? Tato Mancera má vše, co parfém potřebuje:
Fantastická vůně (v duchu XJ Erba Pura) - 10
Nekonečná projekce - 10
Nekonečná výdrž - 10
Cena: Vynikající, poměr ceny a kvality tohoto parfému je nevídaný.

olga.stratienko

Další Mancera, která potřebuje více lásky a pozornosti.
Jen nevím, proč to nedělá?? Taková škoda: jaká je to krásná vůně! Když jsem ji měla na sobě, dostala jsem spoustu komplimentů. Také od spousty mužů, že chtějí vědět, co mám na sobě. je to 100% unisex a velmi dobrá. Neurazí, potěší davy

Vůně je úžasná, slaný košík ovoce v čerstvé zahradě. Je tak dobře namíchaná. Vůně mi připomíná jižní Francii v letním horku, procházíte ulicemi v pitoreskním místě a cítíte svěžest a slanost Středozemního moře.

Tolik doporučuji, rozhodně potřebuje více lásky!!!

9,5/10

Aktualizovat;
Používám ji několik měsíců, mně voní trochu po jahodách. Stačí pár stříknutí, nepřehánět, jinak se vám i okolí udělá nevolno.

MarinaV

Namaz, mikronamaz a budete šťastní. Tak komplexně sladká a nesladká zároveň, obrovsky ovocná a cukrkandlová, s tónem čerstvých bylinek - bohovsky krásná a stejně tak jedovatá. Můj s láskou milovaný Kirke relative Jardin je skromný jako jeptiška! Jaký má tento parfém koneckonců burcující zvuk, je jako budík, ať už se aplikuje v noci, nebo ne. Z jedné aplikace na zápěstí kolem obláčku marshmallow, pak hruška, pak broskev, pak obecně bílé květiny. Bude vám slušet, pokud máte na sobě dobré pižmo, jinak vás bude dusit. Na mně je opravdu božská - pokud v nebi hraje velký symfonický orchestr. Celkově je to bomba, doslova i obrazně.

piyux

Mancera Jardin Exclusif EDP se otevírá silnou projekcí sladkých, citrusových, ovocných, gurmánských a květinových tónů. Úvod je intenzivní, ostrý, lákavý, lahodný, přirozený a všestranný. Ovoce, karamel, citrusy a jasmín jsou úvodními nejvýraznějšími tóny. Hruška a broskev vytvářejí lahodně ovocný, sladký a šťavnatý akord; velmi blízko je karamel s cukrově sladkým, krémovým, máslovým a mléčně lahodným nádechem. Výrazné jsou také citrusy a černý rybíz, které působí zvýrazňujícím, zintenzivňujícím a zostřujícím dojmem ovocných tónů. Jasmín, ambra, bílé pižmo a vanilka jsou další skupinou tónů, jemný bílý květinový, pižmový a sladký nádech, který podporuje představené tóny. Rozvinutí bílého pižma vytváří pudrový akord, který zjemňuje všechny citrusové a ovocné tóny. Fialka, růže a santalové dřevo jsou podpůrné tóny, slabý dotek v zadní části vůně. Fialka se rozvíjí a připojuje se k podpoře pudrové povahy bílého pižma. Vůně je poměrně lineární, citrusy a ovoce jsou během úvodu intenzivní, vystupují jako jasné, čisté a ostré. Jak vůně přechází do svého schnutí, pudrová fialka a bílé pižmo rostou a pohlcují všechny charakteristické tóny. Jakmile Mancera Jardin Exclusif EDP dosáhne úplného zaschnutí, lze ji shrnout jako středně vystouplou, jemně pudrovou, sladkou, karamelovou, ovocnou, hruškovou, broskvovou, pudrovou, s bílým pižmem a jasmínem. Vůně působí sladce cukrkandlově, nenuceně, uklidňujícím, krémovým, jemným, lahodným, suchým, elegantním, exotickým, drahým, lehce květinovým, svěžím, ovocným, intimním, lákavým, moderním, přírodním, příjemně namíchaným, rafinovaným, bohatým, svůdným, romantickým, kyselým, sladkým, jedinečným, unisexovým, bílým, pikantním a příjemným dojmem.

RECENZOVANÁ ŠARŽE: 2020.
WOW RATING: 10/10. Lahodná, pudrová, sladká, karamelová, ovocná a citrusová vůně.
HODNOCENÍ NELÍBÍ: 1/10. Vůně je sladká, ale neškodná.
JEDINEČNOST: 10/10. Tato vůně a kvalita jejích tónů je jedinečná.
MASOVÁ PŘITAŽLIVOST: 10/10. Květinové, ovocné a davové tóny.
PROJEKCE: 5/10. Dobrá, asi 5 metrů kolem nositele.
SÍLA: VŮNĚ JE VELMI JEMNÁ, ALE PŘESTO SE DOBŘE ROZVONÍ: 6/10. Velmi dobrý, asi 6 stop a více za nositelem.
APLIKACE: 4 rozprašování.
DLOUHODOBÁ VÝDRŽ: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 hodin, dobře promítá asi 4 hodiny.
ROČNÍ OBDOBÍ: Zima, jaro, léto, podzim, chladnější dny, ve dne, v noci a v klimatizovaném prostředí.
PŘÍLEŽITOSTI: Vhodné pro slavnostní události, venkovní setkání, posilovnu, sport, kancelář, obchod, neformální události, dovolenou, prázdniny, romantiku, randění, kluby. Jedná se o vůni vhodnou do kanceláře.
VŠESTRANNOST: 10/10. Vysoce univerzální vůně, ideální pro každou příležitost.
DÁMSKÁ VŮNĚ: Unisex, ale s mírným příklonem na ženskou stranu díky bílým květinám, které se skrývají za pudrovými, ovocnými, citrusovými a karamelovými tóny.
VĚK: Věk: jakýkoli.
DOPORUČENÍ: Mancera Jardin Exclusif seženete přibližně za 100 dolarů. Má značnou podobnost s ostatními vůněmi Mancera, přesto se jedná o jedinečnou, lahodnou, kvalitní a všestrannou vůni. Jedná se o skvělou koupi.
BLIND-BUY: Ano, ale pouze pokud znáte její hlavní tóny.
PODOBNÉ: Toto jsou příklady vůní stejného žánru.
Cloud Ariana Grande EDP Women je skvělá, intenzivní, lahodná, velmi sladká, gurmánská, šlehačková, pralinková, kokosová, květinová a hrušková vůně.
Creed Jardin D'Amalfi EDP je fantastická, mírně sladká, citrusová vůně bergamotu, mandarinky, zeleného petitgrainu, vetiveru a ovocného jablka.
Creed Original Santal EDP je jedinečná, jemně sladká vůně tonky, dřevitého santalového dřeva, jalovce, pikantní skořice a zázvoru.
Escada Miami Blossom EDT je fantastická, ovocně sladká, ananasová, pomerančová, melounová, bílá květinová, tiaré květinová, tuberózová a ambroxanová vůně.
Gris Dior je skvělá, jemně sladká, růžová, pačuli, mechová a pryskyřičná pudrová vůně.
Mancera Aoud Orchid je skvělá, jemná, velmi sladká, kokosová, broskvová a orchidejová vůně.
Mancera Sicily EDP je fantastická, pudrová, sladká, citrusová, mandarinkově pomerančová, grapefruitová, ananasová, broskvová, jablečná a jasmínová vůně.
Mancera Wild Cherry je skvělá, intenzivní, ovocná, třešňová, květinová, vanilková a sladká vůně.
Montale Chypre Fruite je dobrá, jemná, svěží, pudrová, ovocná, citrusová a bílá květinová vůně.
Montale Intense Tiare je skvělá, intenzivní, sladká vanilková, bílá květinově-ovocná, květinová vůně Tiare, kokosu a ylang-ylang.
Montale Tropical Wood EDP je skvělá, intenzivní, sladká, velmi pudrová, bílá pižmová, mučenková, oudová, růžová a fialková vůně.
Nishane Hundred Silent Ways je velmi dobrá, jemná, bílá květinová, vanilková a broskvová vůně.
Mancera Jardin Exclusif EDP je skvělá, lahodná, jemně pudrová, sladká, karamelová, ovocná, hrušková, broskvová, pudrová, bílá pižmová a jasmínová vůně.
Shrnutí: Středně vystouplá, jemně pudrová, sladká, karamelová, ovocná, hrušková, broskvová, pudrová, bílá pižmová a jasmínová vůně. Vůně působí sladce cukrkandlově, nenuceně, uklidňujícím, krémovým, jemným, lahodným, suchým, elegantním, exotickým, drahým, lehce květinovým, svěžím, ovocným, intimním, přívětivým, moderním, přírodním, příjemně namíchaným, rafinovaným, bohatým, svůdným, romantickým, kyselým, sladkým, jedinečným, unisexovým, bílým, pikantním a příjemným dojmem.

Arenita

Milovníci Erba Pura od xerjoff, pokud považujete jeho cenu za příliš vysokou, zde máte mnohem levnější variantu a mohu vás ujistit, že vydrží mnohem déle.
Parfém vychází s velmi sladkých citrusů má notu karamelu velmi přítomnou, pak přichází ovoce a květiny, nedokážu říct, která nota vyniká více, protože ji nevnímám, tipuji hrušku, broskev a růži, je to sladká ovocně květinová směs velmi dobře vyladěná.v zasychání jsou ovoce se santalovým dřevem a vanilkou v celé své nádheře.
Docela se mi líbila, má mimořádnou výdrž a střední stopu, Mancera má sladší verzi Erba Pura, která vás nenechá lhostejnými.
Je docela krémová, nepovažujte ji za ovocný parfém, to vůbec ne, je to spíš sladká ovocně-květinová vůně s karamelem a krémovou vanilkou. Vřele doporučuji.

Yakutochka

Dneska jsem se rozjel! Použil jsem čtyři! Stříknutí tohoto parfému a... "Všichni v metru v okruhu dvou metrů zemřeli. Obvykle je mi jedno, co si o mém parfému myslí, protože na mé studené kůži všechno rychle vyprchá, ale tady jsem se poprvé styděla a bylo mi lidí líto(((.
Pižmo a ovoce, všeho je moc, svůj parfém cítím celý den, konečně. Miluju ji!!! Buď mě chválí nebo ohrnují nos, ale nikomu to není lhostejné).

ElenaAG

Kde je Domestos a Dichlofos?! O čem to mluvíte?! Co je s vaším čichem?
Nóbl, drahé, dlouhotrvající, dlouhotrvající, dlouhotrvající, dlouhotrvající. Tvrdý pomeranč na začátku, žádné broskve a jiné sladké věci, žádný kompot, žádná marmeláda. Brzy dokonce unisex.
Používejte s mírou, stačí jeden šluk, aby se kolem vás vytvořil oblak vůně.
Když procházím kolem svého oblečení a cítím vůni, říkám si - wow, jak draze to voní zvenčí.

Versace
Blue Jeans