Pierre MontaleHodnocení parfému 3.63 z 5 s 1,308 hlasy
Wild Cherry podle Mancera je Aromatic Fruity vůně pro ženy a muže. Wild Cherry byl/a uveden/a v roce 2016. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Třešeň, Bergamot a Citrón; střední tóny jsouOrris, Otočník, Pačuli a Jasmín ; základní tóny jsou Madagaskarská vanilka a Bílé pižmo.
lupoirpino
Hravý a lehký parfém, velmi příjemný na vnímání v zápětí. Je převážně ovocná, s citronově květinovou vzdušností, která není ani vtíravá, ani přehnaně trpká.
Třešeň, kterou najdeme v úvodu, je ve skutečnosti jemně citrusová, se zelenými a vzdušnými, téměř mentolovými konturami, heliotropin dává o sobě vědět. Není to gurmánská a šťavnatá třešeň, je to květinová a lehká, heliotropinová třešeň, podpořená v sušení pačuli a jemným, sladkým pižmem. Pačuli dodává strukturu, a přestože není zcela "vyčištěné", podílí se jako podpůrný prvek přispívající k dřevitému a bylinnému účinku. Ucítíte také malý zemitý nádech a jistou vibraci podobnou Muglerově Alien (ta je pouze na muillette), "ale nic vážného" (semicit.). Přísahala bych, že cítím i tóny santalového dřeva, ale asi je to obvyklý klam, který se mi u některých vůní této značky často stává, způsobený určitou kombinací pižma a polodomácího pačuli. Má docela dobrou výdrž a velmi dobrou projekci; v létě ji můžete pohodlně nosit odpoledne nebo večer (heliotropin by podle mého nosu udělal éteričtější a svěžejší i silniční dehet).
Plná cena je výborná: 1,25 za mililitr, levnější než u mnoha ovocně-květinových designérů s rozpačitým výkonem. Jakákoli narážka na předraženou osmnáctku Carolina Herrera je silně míněna.
P.S.: Na Iris jsem velmi talibánská (stejně jako na Oud a Sandalwood), takže jen zdvořile řeknu, že ho nevnímám jednoznačně.
Slickchick81
Z téhle třešně jsem úplně vedle, je úžasná. Je téměř gurmánská, ale přesto parfémová. Když ji nosím, otáčejí se za mnou muži i ženy a ptají se, co to mám na sobě. Žádné problémy s výdrží, vydržela celý pracovní den bez nutnosti doplnění, také siláž, řekněme, že za sebou zanecháte stopu. 10/10 Líbí se mi víc než Lost Cherry, řekla jsem, co jsem řekla.
Марисабелька
Mám takovou historii se všemi mancery, že alespoň první půlhodina by se měla prožít bez komentářů a hodnocení, a pak, jak se říká, čichání. Tato třešeň je velmi krásná, svůdná, jemná. Myslím, že slovo "divoká" neznamená dravost parfémové kompozice, ale spíše původ samotných bobulí. Víte, divoké bobule, ne šťavnatě-rozpustilá odrůda. Proto zde převládá hořkost třešňové pecky, zejména v prvních akordech. A překvapivě cítím také lakované dřevo ). Tato kombinace se mi kupodivu líbila. Dále se třešeň stává jakýmsi likérem, a to je také velmi chutné, až okouzlující ). Kámen je nadále cítit jako pikantní hořkost a aktivní je i vanilka. Někdy je to jako semiš. Sem tam je semiš, pak zase není semiš ) Je tu hloubka a přirozenost. Přírodní sherry likér ) To vše zní neobyčejně příjemně, celistvě, krásně. Velmi chytlavé ) Nemluvím o vytrvalosti, slévavosti. Manserki se v tomto ohledu již dávno osvědčila.
Ohledně podobnosti s Dress od Guerlaina. Ne, není!
Existential rouge
Myslím, že byste se museli zbláznit, kdybyste se snažili posoudit vůni podle toho, jak zní v prvních 10-15 minutách od okamžiku, kdy ji nanesete. Zvlášť Mansera a Montal! Soudruzi ani nevoní po alkoholu (alkohol nechme "levnému luxusu"), ale po nějakém výfukovém plynu kvůli základu a koncentraci. Ale právě díky tomu parfémy trvají na svém a žijí na +40, kdy dobrá polovina nik dělá "adios". Nastříkejte ji na blotter, kapesník a kožený výrobek a přijďte za 2 dny, budete ahhh.
K samotné vůni: nejsem její fanynka, vzorek ani nedopiju, ale je perfektně střižená! Je to vůně třešně (sladké a hořké malé divoké třešně) se zmrzlou pryskyřicí, zároveň nasládlý kouř vyvolává asociaci s vodní dýmkou nebo doutníčky Captain Black Cherry. Můžete si představit i kožený akord. Bez syntetických kalhot, lepší je být bez kalhot než v syntetických kalhotách.
pisbri
Další kolo, další třešeň. Tahle od Mancera je neuvěřitelně dlouhotrvající, nevýslovně silná, kluzká, mocná, jako parfémové lepidlo. S lehce mastkovým nádechem a mandlovými podtóny, se sladkostí, která rozhodně není naznačena, s tím, že je drzá a sirupovitá, se základem z pačuli, pěkně silným, s mírnou, ale ne drsnou a zemitou texturou, a s neskrývanou vanilkou. Miluji ji. Nepřipadá mi až tak moc podobná La petit, podobná možná kvůli mánii vyzdvihování třešní, ale pak bychom měli z plagiátorství obvinit i parfémy jako Nefertiti a tak trochu všechny třešňové a višňové na trhu. je jasné, že některé podobné tóny jsou použity, a pak by se dalo říct, že tato Divoká třešeň nevyhrává ceny za originalitu, ale rozdíly tu jsou a jsou patrné. Není tu žádná růže, lékořice ani anýz, ale především žádné kyselé červené ovoce, heliotrop je snadno patrný, jasmín je jen letmá stopa a těžko se dohledává. Tmavá a velmi silná ovocnost, sirupovitá a hutná, která skutečně nasytí prostor, v rovnováze spíše facka než pohlazení, třešně musíte mít opravdu rádi. A mně se líbí. Na mně nevypadá, že by vyprchala po mnoho a mnoho hodin, a skutečně, když jsem si ji vzala večer na vycházku, druhý den večer ještě intenzivně voněla, když jsem odpočívala na židli. Pravděpodobně nejintenzivnější parfém, který vlastním, používat během dne v práci je prakticky nemožné, pokud tedy silně nepohrdáte narušováním cizího prostoru.
Skvělý, ale opravdu by se měl stříkat bez přehánění
msajoy
mancera je čistá láska, vlastní 5 dosud, láska 5 z nich...aoud citronová máta, cedrat boise, červený tabák, citronová linka a nyní tato divoká třešeň, dostávám autentickou třešeň stejně jako guerlain lhomme ideální edp...ale toto dítě trvá celý den...třešňová bomba...je to unisex pro jistotu, ale obě pohlaví mohou pohodlně nosit, brzy přezkoumá můj kanál Joy Amin,
výdrž: 10/10
Projekce: 10/10
vůně: 10/10
všestrannost: 8/10
pochvala: 10/10
Celkově: 10/10
Bezchybné vítězství.
Za tyto ceny lepší nikový dům neseženete :)
AveParfum
Wild Cherry je nádherný, nádherný, smyslný, temný parfém, po kterém mám chuť nosit třešně jako nikdy předtím. Kdyby mi bylo znovu 21 let, tohle je něco, co bych si rozhodně chtěla vzít na sebe do klubu. Vůbec se nepodobá Le Petite Robe Noir ani žádnému jinému třešňovému parfému, který znám (pokud vím, moc jich není). Voní přesně jako tmavé, šťavnaté třešně. Řekla bych, že třešňový tón je zdaleka největším tónem, není jemný, je vám přímo do tváře. Parfém voní jako bohatý jantarový sirup, takže působí orientálně. Všichni kolem mě jasně cítili třešně, nikdo neměl pocit, že je to nedospělé, a všichni do jednoho říkali, že voní nádherně a chtějí čichat znovu a znovu. Zbožňuji sexy lahvičku se zvířecím potiskem. Dokonale se k vůni hodí! Sakra, tyhle témata se objevují na fórech o striptýzových vůních, a tolik lidí se kvůli nim vzteká a uráží, ale promiňte, já bych řekla, že tohle by byla moje volba č. 1 pro striptýz. Je sexy!" - Ovocná, sladká, temná, smyslná a erotická. Žádné hodné holky tady nejsou!
Sukusi
Třešňový bonbón s brandy Sherry a třešněmi v čokoládě na skus!...! Celkově vzato - Cherry Cherry v kostce: spalující sladkost a omamně kouřové. Wow! Třešeň s mrchou -- dráždivá a drzá, jako patnácticentimetrové jehlové podpatky.
Vůně je provokativní, tryská z flakonu jako přírodní katastrofa. Při prvním vyzkoušení jsem byla pobouřena a zároveň zaháčkována. Aplikace je srovnatelná s explozí; třešňový a pačuliový začátek omráčí, vyřadí všechny receptory. V této fázi otevření mi připomínala Fordův Tabacovanil na dámské pokožce: třešňový tabák a velmi přirozený. Občas v třešňovém kouři vykouknou kožené tóny.
O hodinu později se kouřovost rozplyne, objeví se šťavnaté citrusy a chuť se osvěží. Za dalších pár -- na scénu vstupuje vanilka a dusná mrcha se mění v roztomilou nevinnost, která vyfukuje přehnané bublinky třešňové gum.....
Výdrž se mi navzdory očekávání nezdála nijak závratná - na mě působila asi 4 hodiny. Je to tak dobře: kdyby vůně vydržela déle, byla by nesnesitelná.
Můj vztah k Wild Cherry se vyvíjel podle stejně divokého scénáře: od "Jak to může slušná žena nosit?!" až po "Jak bez toho můžu žít?!". A to všechno včera večer; dnes už je lahvička koupená.
Jsem si jistá, že bude divoce populární.