Heavenly Eau de Parfum 2023 Victoria's Secret pro ženy

Heavenly Eau de Parfum 2023 Victoria's Secret pro ženy

Heavenly Eau de Parfum 2023 podle Victoria's Secret je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Heavenly Eau de Parfum 2023 byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Jasmín ; střední tón jePižmo ; základní tóny jsou Vanilka a Santalové dřevo.

Jasmín

Santalové dřevo

supergirl9412

Heavenly jsem na vysoké škole nosila pořád. Pro svou každodenní vůni jsem ji vrstvila (ve formě tělové mlhy) s několika dalšími parfémy. Neměla jsem ji však už několik let, a tak jsem se rozhodla pořídit si rollerball. Celkově je dost podobná tomu, co si pamatuji... lehce mýdlová se zlatavým jantarem a kašmírově hebkým pižmem... plus lehce pikantní zelená v úvodu. (To ale může být mým rollerballem.)

Největší rozdíl mezi tehdejší a dnešní dobou musí být ve výdrži a projekci ... Je to dost špatné. Teď už vím, že rollery neposkytují stejný zážitek jako plný rozprašovač, ale mám spoustu rollerů, které fungují dobře... a tenhle prostě není skvělý.

Sečteno a podtrženo: Mám ráda Heavenly. Svůj rollerball ráda spotřebuji a pravděpodobně si koupím plnou lahvičku, až bude prázdná. Držím palce, aby plná lahvička fungovala lépe.

gourmand_girlie

Jsem fanatik do Heavenly/Dream Angels Heavenly a vyzkoušela jsem téměř všechny verze/reformulace. Porovnávala jsem je s tímto nejnovějším vydáním a s tímto:

- není stejná jako receptura OG Dream Angels Heavenly (ve vysoké, kuželovité, mírně zakřivené lahvičce s bílým srdíčkovým uzávěrem), a dokonce ani jako nedávno vydaná receptura Heavenly (ta v robustním/"obdélníkovém tvaru zlatého drahokamu").
- postrádá spoustu tónů z OG Dream Angels Heavenly + novější Heavenly (viz předchozí recenze Heavenly).
- voní studeně, synteticky a ploše; nemá pižmovou, čistou, "sexy mýdlovou" DNA, kterou všichni léta známe a milujeme, bez ohledu na to, o jakou verzi/vydání se jedná
- nevydrží :(

***TL/DR: Není stejná jako dříve vydané verze :( ***

P.S. Nedávno jsem si koupila OG formuli na přeprodejní platformě a voněla stejně krásně a živě jako předtím - vůbec se nezměnila.