Black Opium Intense podle Yves Saint Laurent je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Black Opium Intense byl/a uveden/a v roce 2019. Black Opium Intense byl/a vytvořen/a Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne a Honorine Blanc. Vrchní tóny jsou Absint a Malinoostružina; střední tóny jsouKáva, Jasmín Sambac a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Lékořice a Santalové dřevo.

brendakathellen
Omamný alkoholový nádech, přesně takový, jaký mám rád. Má střízlivou kávovou příchuť doprovázenou bílými květy. Je sladká, aniž by byla mazlavá, a má velmi útulné pozadí. Je to sladký parfém pro ty, kteří nemají sladké tolik rádi. Je to vyvážený, jiný, tajemný a noční parfém. Působí také intimním dojmem, ale není slabá, jen se nepromítá na dálku. Flakon je černý s třpytkami a proti světlu je vidět jeho modrá průhlednost. Krabička je také krásná s modrými třpytkami po stranách, na víčku krabičky a na předním logu.

Sandragomes0210
Jsem fanynkou řady Black Opium od YSL, kdybych mohla mít všechny. Zamilovala jsem si EDP Black Opium a Intense není jiná. Mají stejnou intimní nabídku káva + vanilka + jasmín, ale Intense má výrazný alkoholový nádech Absintu. Je mi líto všech, kteří tuto vůni neocení a očekávají, že se bude promítat na 5 metrů nebo ji budou srovnávat s úplně jinými parfémy jako Fantasy nebo La Vie Est Belle. Absurdní srovnání, Intense je intimnější, ale zároveň má eleganci a svůdnost, která nezůstane bez povšimnutí. Když si to nejméně uvědomíte, ozve se vánek a ta nádherná vůně kávy a pak zjistíte, že ještě vydechuje!

Elleonora
Pro Isabeau a spol.: proč psát tato pojednání? Co je to za idiocii přepisovat sem básně a úryvky z básní? To nemáte nic lepšího na práci? Tady se dělíme o své dojmy o chutích, ne o cvičení v psaní esejů o ruské literatuře. Tohle je spam, ne komentáře.
Omlouvám se za offtopic.
Černé opium Intense - docela dobrý flanďák se ukázal být, co se mého nosu týče. Proč to nazvali Intense - nechápu. Z hlediska perzistence a stopy je to stejné jako "Pops", žádnou intenzitu zde neslyším. Mírný a klidný zvuk. Tóny absintu cítím na začátku, pak rychle odezní, trochu kávy, cukrářská sladkost vanilky a dokonce vanilin, ale docela příjemné. Dřevo a koření... Líbilo se mi to, jednoznačně!

ManfrediGaetano14
Luca Turin tvrdí, že celá řada Black Opium se skládá z lineárních vůní, které od sebe nelze odlišit. To se mi nezdá zcela správné. Black Opium Intense je rozhodně zajímavá, i když si ji můj nos plete s Brin de Reglisse od Hermessence (parfém, který jsem šíleně milovala a stále miluji). Zde však máme drobné rozdíly, které přidal Olivier Cresp: alkoholovou auru, jako v Akro's Haze, a tmavý kávový základ, který ochucuje lékořici, zřejmě předávkovanou, ale která je vrcholem tohoto složení. Skvělá, moc se mi líbí a díky tomu zatracenému géniovi Ellenovi bych ji také nosila, ale jen kvůli Brin de Reglisse. Nosila jsem ji tak často, že mi utkvěla v hlavě. Každopádně velmi dobrá vůně, velmi dobrá výdrž, průměrná stopa a i když je komerční, moc žen ji nemá rádo. Takže se možná i odlišíte, v době těchto stop, - ano, říkám to! - "květinové, citrusové vanilinové stopy" jako hodná holčička, která si hraje s mýdlovými bublinami. Black Opium Intense se vším všudy!

alvazuffi
Otevírá se velmi výrazným absintem, velmi likérovým a poněkud svěžím. Na suchu se stává velmi podobnou klasickému edp s tou velmi výraznou kávou, ale vždy s nádechem likéru.
Irská káva...
Zpočátku je silná, ale pak se naštěstí docela uvolní.
Lahvička je příjemná a není drsná jako původní edp.
Pro mě má večerní charakter.
Ještě bych chtěla dodat, že kombinace káva+absint dodává této vůni výrazně mužný nádech.

tinaelisa
WOOAAH! Zamilovala jsem se do toho až po uši! Původní Black Opium EDP se mi nelíbí, je na mě příliš sladká. Také nemám ráda Poison Girl EDP, o které spousta lidí říká, že voní jako tato. Obě jsou na mě příliš sladké, takovým způsobem, že to nesnesu.
Ale tahle Black Opium Intense, ta je úžasná! Jsem z ní unešená. Okamžitě jsem si objednala lahvičku.
Jsem také velkou fanynkou Petite Robe Noire EDP, Dior Hypnotic Poison EDT & EDP. Miluji lékořici, mandle a tmavé ovoce... Takže pro mě je tohle přesně to pravé. Doufám, že ji dlouho nepřestanou vyrábět. Jinak si budu muset udělat zásoby.

Yana Gorbenko
Nikdy jsem si nemyslela, že dělení na "sváteční" a "domácí" parfémy je pravdivé, dokud jsem se nesetkala s touto vůní.
Zamotala mi hlavu, vyvolala vzpomínky na silvestrovské noci, zimní noční procházky, ochucené lahodným aromatickým alkoholem. Black Opium Intense je sváteční, lesklé náušnice, hvězdy na chladné obloze a horká, opařená káva zároveň.
Zatím mám jen lahvičku, ale byl by hřích si takovou krásnou láhev nekoupit.
Samozřejmě u každého alkoholu, sladkostí, pokušení je důležité dávkování.
Sestry mi nechutnají - jsou květinové, libozvučné, nevýrazné.

Dellago
"Intenzivní, jiskřivá modř je svůdná, tajemná a neodolatelná jako žena tančící pod hvězdnou oblohou."
Úvodní tóny jsou modrý pelyněk. Srdci vůně dominuje jasmín sambac, doplněný pomerančovým květem a lékořicí; společně spojují smyslný a exotický akord. V pozadí se objevuje také legendární kávová nóta, společná celé kolekci Black Opium, stejně jako santalové dřevo a velmi krémová vanilka.
Tato vůně Black Opium dostojí svému intenzivnímu názvu! Je to hřejivý, noční parfém, méně sladký než tradiční, ale plnější; obě vůně jsou si podobné, ale v té intenzivní vyniká nóta pelyňku, která vůni ovládá od začátku do konce, spolu s lékořicí a vanilkou. Zde je pelyněk lehce alkoholický, ale hořký, s počátečním nástupem, který mě téměř vyděsil, protože nemám ráda alkoholické nápoje, ale toto vyděšení trvalo jen pár vteřin a netrvalo dlouho, než jsem byla uchvácena krásou a smyslností této vůně.
Přestože má DNA bratrů, tato Black Opium vyčnívá z davu a neznám žádnou jinou podobnou vůni. Co se týče projekce a výdrže, nemám si na co stěžovat; mám ji na kůži přes osm hodin a vůně je stále velmi zřetelná. Myslím, že je to spíše noční parfém, na večírky nebo slavnostnější příležitosti a nejlépe do mírnějšího podnebí.

TheRomanLady
Dnes jsem tuto vůni vyzkoušela na své pleti. Jakmile jsem ji nastříkala, necítila jsem žádný rozdíl oproti edp black opium. (Stříkněte každý na jednu ruku). Po několika minutách se silně objevila velmi sladká likérová vůně, představuji si, že je to absint, a tato vůně je ta, která vynikla po několik dalších hodin.
Původní edp se naopak rozvoněla do útulné a lahodné café au lait.
Tato intenzivní se od původní edp velmi liší, alespoň na mé kůži je nemožné tyto dvě vůně zaměnit. A něco, co mě hodně překvapilo, po hodině a půl mi začala být vůně povědomá, až jsem si vzpomněla, co to vlastně voním, a zjistila jsem, že je to lei (nebo ona) od emporio armani, což mě zmátlo, protože mají společný jen santalový nádech. Nevím o nikom jiném, kdo by tuto podobnost také cítil, možná je to chemií mé pleti.
Zkrátka sladká likérová vůně především a téměř výhradně. Ani mně se nelíbí, doporučuji si k ní přivonět, ale nekoupím si ji kvůli tomu, co se mi děje s pletí, že se mění v ten jiný parfém, který už mám.

Dario40
Černé opium, ať si říkají, co chtějí, líbí se mi, je příjemné, jeden z nejlepších nových trendů.
U této verze Intense bych čekal něco lepšího a ne úplně to samé jako u předchozí verze, ne-li horší.
Geniální marketingový trik, řekla bych, krásné balení a spousta podivných názvů mezi deklarovanými Notami, ale to jen Absint se prodírá všemi, každopádně ne tak divoce...
...a ta cena, ta cena je pak opravdu neatraktivní...
TOTÁLNÍ ZKLAMÁNÍ

Edu Lezana
Dnes jsem to zkoušel na kůži. Černé opium s ostrými tóny a nočním charakterem.
Co k tomu říct? No, je to lineární parfém. Lineární a připomínající domácí osvěžovač vzduchu. Takový ten vanilkový, který se zapojí do zásuvky.
Má syntetický, pudrový, pudrový a chemický charakter. Bude to nový trend v parfumerii?
Je to spíše noční (ale ne svůdné) černé opium. Vanilka je umělá, pogumovaná s kávovým nádechem, který nepředstavuje ani novinku, ani strukturu.
Mimochodem, to, že tento parfém vytvořili čtyři prestižní parfuméři se skvělými výtvory, je vtip. Nepochybně se jedná o mistrovské dílo. Ale ne kvůli kvalitě, nýbrž kvůli marketingu.

Ellenisia
Včera jsem ji náhodou viděla a vyzkoušela v italské Sephoře - a právě tato verze mě okouzlila, není sladká/lepivá, je tam tón kávy trochu ostřejší, pikantnější, a hlavně náplň v příchuti je ledová sypká vanilková pěna, která je jako cukrová sněhová koule, zachovává dokonalou rovnováhu sladkosti a krémovosti příchuti. Krásný flanel!

Wyded
Opravdu se mi to líbí ! Lahvička je nádherná, díky modré barvě je jako hvězdná noc. Nejdříve mi absint voní po mátě a vydrží 15min po ní zmizí, nejvíce vynikne káva a vanilka s nádechem florale. Ano, je to intenzivní verze, protože pro mě je káva ostřejší, ale není intenzivní v terme sillage. Závěrem chci říct, že se mi vůně moc líbí a myslím, že bude mít úspěch mezi milovníky černého opia.

EmHamburg
Před 6 hodinami jsem ho vyzkoušela na své pleti. První přičichnutí je hodně absintové, po 30 vteřinách už cítím jen lékořici, pak mojito s bublinkami. Mně voní jako mix mezi Midnight Poison a la petite robe noire s cukrovým základem White Flowers, velmi Candy sweet (představte si, že nesete halloweenskou tašku se sladkostmi a máte na sobě koženou bundu). Líbí se mi, ale v budoucnu si ji nekoupím. Navíc mi The drydown přijde lehce mužný. Lepší než původní BO? více narkotický a dřevitý, takže za mě ano. Dobrá výdrž a střední siláž (teď už skinscent), ale nic inovativního a převratně nového, jak jsme se dočkali, to není...

Laila
To není moje věc, ne! Nicméně.....!!!
Je to krásný bratr toho druhého! Mnohem rafinovanější! V úvodu si troufám říct, že se mi dokonce líbil. Necítila jsem tu syntetickou kaši, kvůli které ničím tu druhou, jasně, dna je stejná, ale "luxusnější". Nejvýraznějším prvkem je káva, spousta kávy, neuvěřitelné, kolik jí tentokrát můžete cítit. Není to špatné, tato káva. Škoda jen, že s postupem času se aroma vrací do řad, které nemám moc rád, do řad ošklivého bratra: dno mi prostě nesedí, škoda.
V žádném případě není intenzivnější, naopak je o chlup éteričtější.
Lahvička je BOŽSKÁ!