Dioriviera Dior pro ženy a muže

Dioriviera Dior pro ženy a muže

zelený
růže

Dioriviera podle Dior je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Dioriviera byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Francis Kurkdjian.

Vonné složky

Dior DIORIVIERA od Francise Kurkdjiana

od Sandra Raičević Petrović

05/13/23 12:10

laraffinee

Negativní recenze této vůně, zejména ty obzvláště přezíravé a odmítavé, mi připadají úsměvné a objevné. Jedna věc je, když se vám nelíbí určité tóny ve vůni, ale takhle dětinsky ji shazovat - to prozrazuje hodně o zdroji.
Myslím, že tato vůně je umělecké dílo, které se rozvíjí krásnými vrstvami rozkoše. Začíná jako svěží procházka borovicovým lesem za svěžího rána... pak začne prostor naplňovat teplo vycházejícího Slunce. Rostoucí teplo Slunce otevírá květy přilehlých keřů divokých růží. Utrhnete si ze stromu zralý fík a zakousnete se do jeho šťavnaté sladkosti, zatímco vás do tváře ošlehá vánek slaného mořského vzduchu. Přesně to zažívám s touto nádherně, umně vytvořenou vůní. Ať už se vám líbí, nebo ne.....tato vůně byla vytvořena mistrovsky. Sublime od Jeana Patoua se mi nelíbí, ale dokážu ocenit, jak krásný výtvor to je.....nebo bohužel byl.

Nessers

Jsem nadšený, že mám možnost pošlapat absolutní odpad, který někteří lidé nazývají recenzemi.

Ať už je dobrá, nebo špatná, je potřeba zvláštní vůně, aby mě motivovala až na hranici... Na pokraj extáze nebo agónie. V případě Dioriviery mohu s radostí říct, že je to absolutní extáze.

Stejně jako níže zmíněná inteligentní žena mohu téměř zaručit, že lidé, kteří si myslí, že se tato vůně minula účinkem nebo je prostě špatná, si ji nenastříkali na kůži a nenechali ji rozkvést a rozvinout se. Kdyby to udělali, zažili by radost, kterou je u vůně nesmírně těžké vyrobit. Tato radost pramení z toho, že jste svědky mistra, který zdokonaluje své řemeslo. Neberu to jako náhodu, že si Francis vybral tuto vůni jako svou inauguraci do funkce ředitele značky Dior. Dioriviera je podle mého názoru autoportrétem. Je to dichotomie. Svěží, ale sladká. Ženská, ale mužná. Lehká, ale komplexní. V jejím středu je však odraz. Francis vytvořil něco moderního, co však v sobě odráží minulost.

Takový úkol dokáže splnit jen mistr.

Londonaftermidnight

Krásná, neotřelá vůně. Všechny parfémy, v nichž se vyskytuje název riviera, jsou jako jeden, stejně jako mnoho vůní na téma léto, slunce atd.. Tento kousek je jiný. Stejně jako se liší od ostatních výtvorů v butikové řadě. Velmi jemná, jedním slovem aristokratická. Je v něm cítit zelený tón - vetiver!, růže a něco sladkého... ale ne lepkavého, velmi příjemný, ředící tón, který nenechá parfém přejít na mužskou stranu. Jsem příjemně překvapená a dokonce zvažuji, že si koupím malou. Rozhodně není jen na léto, jsem si jistá, že vůně se rozezní i v zimě a hlavně na jaře.

IrinaRass

Zásadně nesouhlasím s předchozím komentářem. Tato vůně je spíše pro muže nebo ženy, které mají rády mužné vůně. Velmi mě tato vůně zklamala. Je to jen kolínská voda, nikdy bych neutratila tolik peněz za takovou letní svěžest. Velmi zvonivá, vytváří pocit svěžesti, čistého oholení, chcete-li))). Takový čerstvě oholený muž v prosluněném lese na pobřeží))), protože jsou tam určitě zelené tóny a člověk si skoro představí nějakou vegetaci riviéry, už jen podle asociací s názvem, zřejmě. Růže tam opravdu není.

Mariia_MissChanel

Nakonec jsem ji vyzkoušel v obchodním centru Dubai Mall. Stručně řečeno - je to velmi gurmánský fík, vůbec ne listy, které dávají pro mnoho lidí slanou okurku, ale ovoce, a to s tónem sladké marmelády a s tónem zelené kyselosti. Krásný fík, vodní, sladký květinovým způsobem. Opravdový letní zázrak. Neumím si ji představit na muži ), když už jste unaveni citrusovými letními vůněmi - je nejlepší! Lehká, ženská, lahodná!

Necítila jsem žádnou růži, pokud, tak jen velmi jemnou ozvěnu něčeho květinového.

Liz-frag

Tato vůně je vynikající!

Nečekejte minerální dřevitou vůni jako Balade Sauvage, ale spíše lahodnou explozi fíků a růží à la Philosykos.

Dioriviera se otevírá zralým šťavnatým fíkem a na každém zasychá jinak. Můžete mít bohatou plyšovou sladkou růži jako já, nebo fíkově svěží vůni čistého prádla jako moje kolegyně. A František nám už dříve ukázal, že dobrou čistou vůni ovládá. Po celou dobu vývoje přetrvává dřevitá vůně z fíkového listu.

To je esence jižní Francie. Pole Grasse se svou růží Centifolia a fíkovníky na pobřeží Středozemního moře.

Celkově směřuje k ovocné straně, řekla bych, že se tato vůně silně přiklání k ženskosti. Ale pohlaví moc neznamená, takhle ji vnímám já.