Rouge Trafalgar podle Dior je Chypre Fruity vůně pro ženy. Rouge Trafalgar byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tóny jsou Maliny, Jahoda, Třešeň a Mandarinka; střední tóny jsouČerný rybíz a Grapefruit ; základní tóny jsou Pižmo a Pačuli.

Sully92
Zajímalo by mě, jestli lidé, kteří říkají, že je to "slabé a nudné", to skutečně pořádně vyzkoušeli, nebo si jen trochu nastříkali na zápěstí v obchodním domě? Na mně to první 3 hodiny působí jako blázen a bez problémů vydrží 8 hodin.
Nebudu se moc vyjadřovat k tomu, jak voní, protože voní v podstatě přesně tak, jak by se podle tónů dalo usuzovat, ale pačuli moc necítím a třešně taky ne. Ve vůni je cítit zelenost pravděpodobně z černého rybízu, zejména v úvodu. Je sladká, ale ne příliš.
Voní dobře namíchaná, lépe než průměrná ovocná vůně z drogerie. Ideální na jaro a léto.

maybusnello
Parfém jsem obdržela včera, moc jsem se na něj těšila. Přišel a hned jsem si ho nastříkala na pleť. Postupem času se stal ještě lahodnějším. Zkrátka jsem si ho zamilovala! Připomíná mi L'Imperatrice, která je také velmi ovocná, ale nejsou si podobné, jen mají stejnou ovocnou atmosféru.
Na YT jsem viděla recenzi, která ji přirovnávala ke Gucci Guilty Absolute, s tím rozdílem, že je ovocnější, mnohem ovocnější, a já souhlasím, chvílemi mi hodně připomíná GGA, ale není stejná, jen je, Rouge Trafalgar je mnohem ovocnější, což se mi obzvlášť líbí.
Parfém jsem si vzala včera (29. 12.) v 18 hodin a dnes jsem se probudila a stále ho cítím (je 10 hodin dopoledne a stále ho cítím), když pohnu vlasy. Přišlo mi, že velmi dobře drží, neprojevuje se hororově, jen první dvě hodiny, pak se zklidní a zanechá parfémovou auru.

ritamell1
Úžasné!
Elegantní, mladistvá, jemná, veselá.
Nic příliš okázalého, je dobře vyvážená mezi sladkostí a ovocem.
Má své vlastní vlastnosti, které mi nepřipomínaly jiné, a na kůži mi zůstala mnoho hodin se sladkou trpkostí jako šťáva.
Myslím, že se dá snadno použít v každé situaci, ale nečekejte, že bude invazivní.

Leonardo Mendez
Opravdová lahůdka. Voní jako směs červeného ovoce s pevným základem grapefruitu nebo grapefruitové kůry. Pokud si dokážete představit barvu, měla by být taková téměř oranžově růžová a co je nejlepší, se třemi střiky ji zvládnete mírně provonět v malé místnosti. V čem je problém? Cena, protože Angel ou Demon Le Secret pro ženy voní trochu podobně, ale s nádechem čaje místo toho grapefruitu, ale sladké brusinky jsou podobné tomuto parfému Dior. Nejsou stejné, jen mají společný nádech.
Ženský? Ve své sbírce mám sladší "mužské" parfémy, takže bych řekla, že je to spíš unisex. Ideální pro horký den, kdy jako muž nechcete nosit typickou vodní. Doporučuji, jen pokud vás z ní za tu cenu nebolí loket.

GizPop
Tato vůně mě nejprve zaujala svou vůní. Nyní mám tester a mohu říct, že se mi opravdu líbí. Myslím, že většina lidí ji posuzuje pouze podle ovocného úvodu, ale mně tato vůně připadá velmi kumštýřská. Má vlastně určitou prašnost, která ve mně vyvolává představu vůně textilu. Podle mě se tato vůně nachází někde mezi vůní ateliéru módního návrháře a nostalgickým šťastným pocitem vyvolaným starou fotografií. Je velmi tajemná, velmi městská a elegantní. Rozhodně se hodí pro život ve velkém městě.

Taurien
Je možné vyrobit parfém na bázi červených bobulí, který by nebyl vtíravý a sofistikovaný, ale zároveň bezstarostný a veselý? A takový, který je zároveň na hony vzdálen kyselé stránce některých druhů tohoto ovoce? Dům Dior nám tímto parfémem ukazuje, že ano, i když vám mohu říci, že to není parfém, který by se mi líbil natolik, že bych si koupila lahvičku v jeho cenové relaci.
Rouge Trafalgar má velmi příjemnou a vzdušnou vůni červeného ovoce s výrazným citrusovým základem, který ji činí velmi svěží a snesitelnou. Na vrchní notě vnímám i nějaké zelené tóny, které nejsem schopna identifikovat. Je také poněkud mýdlová a s postupujícím sušením se stává docela pižmovou. Zkrátka evokuje čistotu a líbí se mi, že v takto čisté, svěží, lehké a vůbec ne sladké kompozici bylo použito červené ovoce. Co se však týče vůně, přijde mi na můj vkus až příliš jemná.
Na mé pleti vydrží dobře, asi 7 hodin a je naprosto unisex.
Přijde mi jako vůně na den na jaře a možná i v létě, vůně, která evokuje eleganci z jednoduchosti.
Na zimu jsem se na anglických stránkách Fragrantica dočetla, že se dobře vrství s Feve Delicieuse, a tak si konec karafky nechám na tento experiment. Budu vás informovat.
Aktualizace: Vrstvení mezi Feve Delicieuse a Rouge Trafalgar se mi docela líbilo. Feve Delicieuse dodává směsi trochu tepla a váhy, takže je vhodnější pro chladnější dny.
Vůně 7/10
Trvanlivost 7/10
Hvězdná 6/10
Kvalita/cena 5/10
Všestrannost 7,5/10
Balení 7/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

Boyfrag26
Toto nové uvedení Dior se mi zdálo velmi úspěšný pro tyto teplé měsíce, je to neuvěřitelné, kvalita poznámek, které ho impregnují, v několika slovech je to vynikající, připomíná mi, jak dobře řemeslně je to jako parfémy Hermés s charakteristickým nádechem zemitého pomeranče, v tomto případě François Demachy dosáhl to s červeným ovocem a citrusovými tóny, Když jsem k ní přivoněla poprvé, vůbec mě nepřekvapila, trvalo to 2 týdny a při posledním nákupu Colle Noire jsem si pořídila flakónek, abych ji mohla naplno používat a byla jsem velmi spokojená, vřele doporučuji, pokud chcete dát šmrnc své sbírce "těžkých" parfémů a pokud chcete snesitelnější parfém, ležérní, bohatý, šťavnatý a PLEASANT!

Витяно
Panebože, je to vynikající. Chuť je velmi jasná, lahodná a elegantní zároveň. Jsem milovnice rybízu a malin a tohle je pro mě to pravé. Dnes jsem ji vyzkoušela a hned jsem s ní odešla. Sice jsem původně sáhla po jiné vůni, Delině, ale Dior mi přišel mnohem zajímavější než Delina. Je to taková krásná letní vůně, tak dlouho jsem hledala lahodné bobule a našla jsem ji.

katiakaterina
ale ani Delina, ani Meliora! ale BabyDoll YSL!!! anglická vůně je správně poznamenána!
dobře tamponovaná, dobře udělaná vůně ve stylu Gucci II a BabyDoll. jak se říká, nové je dobře zapomenuté staré. Mladší generace o takových potvorách neví, takže jim přijde na mysl Meliora a Delina :)))))).

Henriettа
Gratulujeme všem milovníkům černého rybízu! K jejich svátku na ulici! Velmi chutný a realistický rybíz, který se nehodí do marmelád, cukrovinek a jiných cukrářských radostí. Jsou to prostě bobule. Bez nadměrného slazení a zatěžkávacích tónů. Na začátku otevření je tento rybíz lehce pokropen grapefruitovou šťávou, blíže k základu se objevuje jahodovo-malinový podklad, chutná tak..... Jasné, chutné, pozitivní! Chtělo by to alespoň likér. Výdrž je slušná, mnohem lepší než růžové piony z této řady. Ve zbytku - pižmový základ.

Wyded
Mám ji, voní velmi přirozeně, pižmově, ne tak sladce, voní jako skutečné ovoce, trochu kyselé, ne sladké, pačuli téměř neexistuje. Líbí se mi, voní dobře, výdrž je střední, ale siláž je slabá, je jiná než ostatní parfémy Dior, ale cena je příliš vysoká na to, co je to