Paco Rabanne Ladies Fame Intense EDP... (49.99 USD)
Fame Intense podle Rabanne je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Fame Intense byl/a uveden/a v roce 2024. Fame Intense byl/a vytvořen/a Dora Baghriche, Alberto Morillas, Fabrice Pellegrin a Marie Salamagne. Vrchní tóny jsou Kokosová voda, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouJasmín, Kadidlo a Ylang-Ylang ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Pižmo a Virginský cedr.

Tamy Izidorio
Není zde uveden, ale obsahuje mango.
Je podobná tradiční slávě, ale zde je uzavřenější, bílé květiny jsou bohatší a santalové dřevo je velmi přítomné.
Kdybych si dnes měla vybrat svého favorita, byla by to právě tato vůně.
Podle mého názoru se velmi dobře promítá, lépe než ostatní.

vargadorkaluca
Tento flanďák konečně dorazil do mé místní Sephory.
Nedávno jsem ho testovala na papírovém proužku a také na své pleti.
Musím říct, že je to nedotažené vydání. Mám ráda původní Fame a líbí se mi i flanker Parfum, ale myslím, že jediné, co dělá tuto řadu vůní zajímavou, je mangový tón. S tou si ji spojuji, to je nejsilnější část její identity. Takže když vytvoří takový flanker, jako je tato verze Intense, stává se nepoznatelnou a zapomenutelnou.
Je to příjemný dřevitý jasmín s kokosovým podtónem ze santalového dřeva. Je jemná a má nádech kadidla.
Osobně mi připomíná Good Fortune a Good Fortune Elixir od Viktor and Rolf. Tato vůně se nachází uprostřed mezi těmito dvěma.
Je to příjemné, ale zbytečné uvolnění. V podstatě si ušetřete peníze.
Doufám, že opět vytvoří nové flakóny s mangovým nádechem, těch bych ráda viděla více!

Sophia Caroline
Bez rukávů? Jaký bude? Už ho chci
Poslední dobou mě Fragantica zklamala, změnilo se nastavení stránek, už se nedají číst recenze, jedna recenze překrývá druhou a nakonec si nemůžete přečíst ani jednu, ani druhou, když nechcete, chcete si přečíst recenzi a z ničeho nic vám ji zkrátí na polovinu, stránky jsou celé rozhozené, všechno je na stránce rozházené, když kliknete na parfém, na který někdo napsal novou recenzi, stránka vás odkáže na konec stránky a vy musíte jít nahoru a projít všechny recenze, které už byly napsány. Jak může někdo změnit stránku k horšímu?
Nemluvě o tom, že už nejsou rychlé. Je tam několik novinek, například nová 212 VIP Rosé extra exilir, tahle a několik dalších, na které už na blogu nemáme recenze, a někdy dokonce není ani žádný parfém v katalogu fragrantica. Opravdu doufám, že se stránky zlepší, nebo se alespoň vrátí do stavu, v jakém byly předtím🥲.

Melody Valentine
Pro lidi, kteří se o parfémy nezajímají tak jako my, to musí být matoucí, protože když uvidí Fame Intense, budou si myslet, že je to jen intenzivní verze původní vůně. Sama jsem si to kdysi myslela. Dřív jsem si myslela, že EDT a EDP jsou jen různé koncentrace téže vůně, a vždycky jsem si vybrala EDP v domnění, že bude silnější. Ještě víc, když existoval extrait. Tohle zní, jako by to byl úplný odklon od původní DNA.
Přesto jsem zvědavá, jestli si k ní přivoním. Měla jsem několik kartičkových vzorků Fame a Fame Parfum, takže doufám, že se to někdy objeví na mém Facebooku.

SniffNWhiff
@Vergil Sparda Jedná se o jiný profil vůně než u obou předchůdců. Je lepší nepovažovat "Intense" flakóny peefume za nutně intenzivnější verze originálu. Často je profil vůně zcela odlišný od originálu. "Intense" často znamená, že jde o intenzivní vůni samu o sobě, nikoli o intenzivnější verzi profilu OG.