Miss Dior (2012) podle Dior je Chypre Floral vůně pro ženy. Miss Dior (2012) byl/a uveden/a v roce 2012. "Nosem" za touto vůní je François Demachy. Vrchní tón je Italská mandarinka ; střední tóny jsouRůže a Egyptský jasmín ; základní tóny jsou Pačuli a Pižmo.

Miss Dior Le Parfum (2012): Jeden z mnoha ztracených záznamů v mytologii Miss Dior
od Eddie Bulliqi

lusionok
Miluji všechny značky Dior, pokud je můžete vystřihnout.
Nic mi nesedí tak jako norkový kožich na první dámě. Je to jako kouzlo
V roce 2012 mi ho dala moje tehdy sedmdesátiletá babička. Bylo mi tehdy dvacet let. Byla jsem vyděšená. Dospělý název "Christian Dior", dospělý flakon, dospělá barva tekutiny v něm (abyste rozuměli, v té době byl mým favoritem a limitem snů Moschino Funny).
Nebylo možné urazit babičku, a tak jsem lahvičku otevřela, přičemž jsem počítala, za kolik ji prodám neotevřenou a kolik mil Moschino za tu částku dostanu.
Při prvním potáhnutí jsem si nic neuvědomil. Drahý standardní parfém, růže a pačuli. Ale jak božsky mi seděl na kůži! Dlouho jsem si myslela, že veškerý luxus má takové kouzlo, schopnost dokonale sednout na jakoukoli pleť (a pak se v mém životě objevily šaty Guerlain, ale to je jiný příběh).
Takže jsem zaujatá, i mnou nenáviděná lékořice v Poison Girl se na mé pleti promění v něco nositelného, kouzelného, jinak to nejde.
Dior snesu bez zkoušení, jistě mi dáte za pravdu, je to skvělá volba) Samozřejmě, že právě tato vůně mi zůstala v paměti jako legendární průkopnice.

Arichie
Vůně, která se stala mou první láskou v každém smyslu. Mé drahé slečně je téměř sedm let - šarže z března 2012. A čím je starší, tím je ušlechtilejší. Nic na ní nekřičí. Pomeranč je klidný, jen kapku hořký. Pižmo a pačuli v základu se stávají jako druhá kůže nositele. Příjemná až do morku kostí.
Je to lichotivá vůně?
Šli jsme domů ze školy. Kolem svištěla auta a slunce se téměř schovávalo za obzor. Jaro, duben a já si teď vzpomínám, že vzduch je už trochu chladný, ani jantarové paprsky ho nedokážou zahřát.
Nějaké plané povídání plynule vystřídaly dohady o vůních. Zvedla jsem hlavu (s naším výškovým rozdílem) a podívala se mu do oříškových očí.
- Jak ti voním?
Blondýn se lehce usmál a přitáhl si mě k sobě, zabořil mi tvář do svých mahagonových vlasů.
- Je chladné ráno, vyjdu na balkon a tam stojí váza s květinami. Ta vůně patří tobě.
Čas plyne. Zůstaly mi jen vzpomínky a deset mililitrů slečny. Mám ji použít? Ne. Minulost musí zůstat minulostí. Kromě toho. Už nebude žádný takový problém. Šetřím si ji.
Někdy otevřu láhev a zdá se mi, že cítím chladný jarní vzduch, a na zápěstí mám stále rukáv jeho košile, kterou mi ten večer daroval, kterému byla vždycky zima.

Maggi VC
MiSS DiOR
Umělecké dílo. Za touto vůní stojí talentovaný Francois Demachy, kterého k vytvoření této vůně inspirovala intenzivní a hravá láska. Květinová chypre, která se rozvíjí krok za krokem, otevírá se ovocně s ostrým kouzlem svěžího citrusového preludia italské mandarinky. Její srdce je květinové, které spojuje krásu růže z Grasse s odvahou damašské růže, obojí zabalené do stuhy ze svěžího kalábrijského bergamotu a egyptského jasmínového absolutna. Její vynikající suchý spodek tvoří elegantní pačuli a nakonec pižmo. tento ručně vyráběný výtvor je protkán růžovým pepřem z ostrova,který mu dodává charakter spolu s růžovým dřevem z Guyany.
Někdy v průběhu roku 2012 dům Dior přejmenoval svou nyní přeformulovanou řadu parfémů Miss Dior Cherie (původní Miss Dior Cherie byla uvedena na trh v roce 2005, nová verze vyšla v roce 2011, (verzi z toho roku mám stále nedotčenou!)a existují i další verze a všechny jsou skvělé a žádná z nich nevypadá jako původní edice Miss Dior z roku 1947) Ve všech jejích edicích jsou varianty je to výrazná vůně, cítím se v ní velmi žensky, a jemně vydrží na mé kůži 12 hodin a na oblečení dny ,má velmi dobrou stopu .mám ji ráda na večery kdykoliv během roku, nosila jsem ji na svatby výročí a promoce .MiSS DiOR vyniká, je určena pro dnešní romantickou ženu ,která se cítí svobodně a spontánně se projevuje,
elegantní, svůdná a sofistikovaná, s okamžitým a podmanivým šarmem!
V mé sbírce zůstane navždy.

Rozovoe_ushko
Právě teď jsem si všiml zvláštní náhody).
Mnozí si všimli podobnosti mezi Mademoiselle a Miss, tvářemi těchto vůní jsou Keira Knightley a Natalie Portman. Hrály sestry-dvojčata ve Hvězdných válkách. A kromě toho mnozí novináři, kteří si všimli jejich zjevné podobnosti, vážně prohledali jejich rodokmeny a hledali křížence, ale nic nenašli).

dfoamaral
...R.I.P...
Tento parfém odstartoval mou vášeň pro parfémy, koupila jsem si ho potmě, protože jsem o něm četla a slyšela tolik dobrého a když jsem ho ucítila, přenesla jsem se do kouzelného světa parfémů...lol, bylo to návykové, dokonce mi bylo divné, že parfém tohle všechno způsobuje (pro někoho, kdo do té doby nebyl parfémář), takže jsem nikdy nepřestala. Jediné, čeho lituji, je, že jsem se o něm dozvěděla pozdě, až letos v únoru, a že se v září přestal prodávat. Chyprový par excellence! Báječný parfém! Úplný a dokonalý! Je jiná, liší se od dnešní módy, je jedinečná. Parfém elegantní, odhodlané, ale velmi ženské mladé ženy. Je romantická, jemná, ale zároveň má silnou osobnost, je neúplatná a svůdná. Když vyšla nová verze, spěchala jsem si ji koupit v naději, že neztratila podstatu té předchozí, ale ne, byl to jiný parfém, méně elegantní, dokonce méně silný, méně originální, "více téhož", což je vše, co má dnes. Pro ty, kteří parfémy nemilují, to může být hloupé nebo těžko pochopitelné, ale tato ztráta opravdu bolela. Každopádně pro mě navždy zůstane milníkem, protože mě uvedl do tohoto fantastického světa parfémů a od té doby se můj vztah k parfémům navždy změnil. Mám zálohu, které si budu navždy vážit, jen jsem smutná, protože všechny podobné uvedení na trh jsou nudné! Věčná láska k tomuto mistrovskému dílu Miss Dior edp 2012! ♥

gingervixen
Tohle bude spíš recenze toho, jak Dior jako značka klame a nerespektuje své zákazníky a jak podle mě ztrácí hodnotu skutečné luxusní značky...
Miss Dior je parfém, který byl mnohokrát přeformulován. Chápu, proč přeformulovali verzi z roku 1947 a z Miss Dior Chérie udělali novou Miss Dior (což se stalo v roce 2012), protože verze z roku 1947 byla pro moderní dobu skutečně trochu "stará" (ale přesto krásná). A tak se v roce 2012 objevila nová Miss Dior. Pokud se vám však líbila žlutavě-ambrová vůně se skvělým pačuli a karamelovým popcornovým dry-downem, zapomeňte na ni, nyní ji nahradila mdlá, nudná, slabá květinová vůně bez silného základního tónu, který by ji učinil pozoruhodnou nebo trvalou.
Nevím, proč Dior nahradil verzi z roku 2012, která je KRÁSNÝM A POZORUHODNÝM parfémem, touhle sračkou, která se teď prodává. Vždyť Miss Dior je skutečně klasický parfém, už jednou byl přeformulován, PROČ TO DĚLAT ZNOVU? Jak mají mít věrné zákazníky, když na oplátku nejsou věrní svým zákazníkům? Pokud chtěli vydat novou verzi Miss Dior, proč ji nevydali s novým názvem, například "Blooming Bouquet" a "Absolutely Blooming" (což jsou krásné verze, btw), a přitom ponechali na trhu původní verzi z roku 2012?
Pokud chcete být vnímáni jako skutečná luxusní značka, říkáte světu, že vaše výrobky jsou esencí elegance a nadčasovosti, což znamená, že vaše parfémy, oblečení atd. nebude třeba nikdy měnit, protože budou vždy moderní a žádané. Pokud neustále měníte své vlastní výrobky (a Dior to dělá i se svou řadou make-upu), vysíláte tím zprávu, že vaše výrobky jsou neustále zastaralé a je třeba je neustále aktualizovat. Také vysíláte zprávu, že vám záleží na PENĚZÍCH zákazníků, nikoli na jejich spokojenosti. Všechny značky chtějí peníze zákazníků, ale své kapitalistické záměry skrývají alespoň tím, že jsou loajální ke svým zákazníkům a nemění své klasické parfémy.
Například Chanel má svůj Chanel No. 5 z roku 1986 přeformulovaný, ale pokud si chcete koupit ten původní, stále ho najdete. Chanel také vydal Eau Première a L'Eau, což jsou další moderní verze parfému Chanel No. 5, ale nikdy nepřestal prodávat původní, pravý parfém Chanel No. 5. To je věrnost svým zákazníkům a odkazu značky. Dior naproti tomu vyhazuje každý parfém, který podle jejich hloupých kritérií "nedosáhne dobrých výsledků", i kdyby to byl krásný, úžasný parfém jako Miss Dior z roku 2012 nebo nádherný Midnight Poison, což je olfaktorický skvost, který už nikdy neuvidíme.
Měla jsem to štěstí, že jsem si na internetu koupila lahvičku verze z roku 2012, vyrobené v roce 2016. Takže pokud hledáte verzi z roku 2012, hledejte ji v malých parfumeriích a na internetu u důvěryhodných prodejců a možná ji najdete. A vždy si na Checkfresh.com ověřte, zda byl parfém skutečně vyroben před rokem 2017. Pokud byl vyroben v roce 2017 a parfém je růžový, je to mizerná nová verze, neztrácejte s ní čas.
Také doporučuji koupit si další lahvičku "Miss Dior Absolutely Blooming", pokud tento parfém milujete jako já, protože se zdá, že je "nedotažený" a pravděpodobně ho také přestanou vyrábět. Přestanou jednou vyrábět nebo změní složení i "J'Adore"? Nevím. Upřímně už značce Dior jako takové nevěřím. Škoda, že to dělají s krásnou značkou, protože Christian Dior byl génius, který si vážil tradice, odkazu a řemeslného zpracování.
Dior, vaše nová Miss Dior rozhodně není to, co bych udělala z lásky.

Andreza.Arias
Tento parfém už popsalo tolik lidí, že mi nezbývá než souhlasit s naprostou většinou názorů...
Novou Miss Dior považuji za mistrovské dílo parfumérství, spolehlivou klasiku pro každého, kdo se chce cítit elegantně a mocně kdykoli a v jakékoli situaci.
Při nošení MD se cítím jako milionářka.
Zvyšuje mi sebevědomí. Hahaha.

Ale.garcia
Tato vůně nemá absolutně nic společného s Coco Mademoiselle, tato vůně je sladká a chanelská vůbec ne, jsou to velmi odlišné vůně. Miluju je obě. Misa Dior je květinová, ale s tím sladkým nádechem, díky kterému je ideální do chladného podnebí,
Tóny spolu velmi dobře ladí a tento parfém je důkazem, že méně je více, nepotřebujete tisíc různých tónů, abyste dosáhli něčeho sofistikovaného, sexy a krásného zároveň. Všechny tóny můžete dokonale cítit, všechny mají svůj moment vyniknutí, což z ní dělá zajímavou vůni a vůbec ne nudnou.
Flakon je krásný, minimalistický, což ji činí sofistikovanou a krásnou.
Poznámka: pokud si někdo dovolí nazvat tuto vůni "malým bastardem", pak ten člověk není dostatečně zralý na to, aby byl na těchto stránkách a dělal "recenze" vůní. Pokud se vám nelíbí, fajn, vyjádřete svůj názor, ale neurážejte.

angel has a problem
Všechno podržte. Na vteřinu vše podržte. KDE JSEM TO BYL??? Jak je možné, že tento zázrak existuje od roku 2012... a nebyl můj?! Kvůli HATERŮM. Opravdu bych si přála, aby více lidí hodnotilo tuto vůni podle jejích vlastních zásluh, a ne vždy ve srovnání s tím, tím nebo oním. Kvůli všem těm srovnáním s Coco Mad jsem nad tímto skvostem ohrnovala nos, přitom je to ve skutečnosti úplně jiné zvíře.
Lidé od Diora by se teď měli dát dohromady a zjistit, co chtějí s touto řadou/kolekcí/fiaskem "Miss Dior (Cherie)" dělat, a STICK.TO, ale proboha, jestli tohle není opravdu nádherný parfém, pak se jmenuji Bob! (Není.)
Vzala jsem si ji v obchodě z regálu, připravená ji očichávat a posmívat se jí z vrcholu své Fragrantica-Perfumista vysoké kobyly, ale Miss Dior mě přímo srazila ze sedla. Jsem z ní na větvi. Ta věc se třpytí. Ne jako třpytky, ale jako diamanty! Nevěděla jsem, že pačuli může být tak okouzlující a rafinované! A ten egyptský jasmín? Ten by měli používat všichni parfuméři. Bohatý, dekadentní a opulentní... ale vůbec ne těžký! Co je to za kouzlo?! Jasmín vyzvedne pačuli ze špíny, očistí ji, oblékne ji do (krémově pižmových) šatů, do vlasů jí zapíchne diamantový špendlík a dá jí do ruky flétnu na šampaňské s vytaženým malíčkem. Takhle jsem pačuli ještě nezažila, KDE JSEM BYLA? Myslím, že pyramida vůní je neúplná. Je třeba ji rozšířit o vanilku, drogy a čarodějnictví. Je tam vanilkově-citrusové cosi a mihne se mi tam růžová růže, ale ten jasmín.... Hvězdičky moje, ten jasmín je kouzlo, díky kterému je pačuli krásná.
Jak už někdo řekl níže, srovnání s Coco Mad je poklona Coco Mad - Miss Dior (nová) je mnohem lepší bytost. Dobře, dobře, v původní Miss Dior Cherie (2005) jsme přišli o krásnou věc, ale některé z vás by si měly nasadit velké dívčí kalhotky a smířit se s tím, než přijdou o tento skvost. Bravissimo, Dior. (A teď si s námi přestaňte zahrávat.)

Jeri1510
Voní jako kytice sladkých bílých květů.
Nepochybně velmi ženský, hřejivý, jemný a elegantní parfém.
Považuji ji za ideální pro každodenní nošení, zejména pro slavnostní příležitosti, do práce, na schůzky. Vůně není urážlivá ani vtíravá.
S nákupem jsem velmi spokojená :)
Edit: Tento parfém miluji! Kdykoliv potřebuji něco na zlepšení nálady, tak si ho vezmu a..... Jako nová, naprosté blaho. Je prostě kouzelný.

Ivanete
Miss Dior je příjemným překvapením pro ty, kteří trpí přehnanými květinami a nemají je rádi.
Přiznám se, že jsem ji chtěla už dlouho, ale děsila jsem se egyptského jasmínu.
Je jemná, květinová, lehce svěží a ne příliš sladká, s vyváženou směsí, kde žádný z tónů "nezabíjí" ten druhý, velmi ženská, vyvážená a elegantní.
Nemá velkou projekci, není to femme fatale parfém, ale má potenciál potěšit všechny věkové kategorie žen. A neexistují žádná omezení, jak ji nosit, hodí se kdykoli a v jakémkoli ročním období, ale preferuje jaro a podzim.
Pokud hledáte výrazný, značkový parfém, nehledejte nic jiného než Dior. Je to romantický parfém pro "princezny", které se jistě stanou "královnami".

Juliana6
Byla chladná prosincová noc. Čekala na něj, aby se s ním rozloučila na autobusovém nádraží před odjezdem (bydleli každý v jiném městě), zbývalo jí ještě asi 1,5 hodiny, a tak vstoupila do "Douglasu", jen aby zabila čas. Dostala malinký vzorek této vůně. Nic si nekoupila, chtěla se vrátit na nádraží, aby se podívala, jestli tam je. Předtím si nastříkala jeden střik na kožešinový límec kabátu a vzorek zapomněla v kapse.
Nepřišel. Žádný telefonát, žádná sms. Byla zklamaná a smutná. Slzy pod hvězdami.
Autobus přijel, ona zaujala své místo, oči měla mokré, ale něco ji hřejivě objímalo, uklidňovalo a zvalo - ta vůně z límce. Podívala se z okna autobusu a tam stál on. Přišel příliš pozdě, autobus se chystal odjet. Ale byl tam, přišel jí zamávat na rozloučenou. Začala plakat. Vdechla jeho vůni a v myšlenkách ho objala.
Našla v kapse vzorek a věděla- dostane víc než 1,2 ml.
Vzpomínky, sliby, eleganci, lásku, něhu a především naději.
Je to krásná moderní chypre s trochou sladkých bobulí a citrusů. Nazvala bych ji také trochu dřevitou. Jiskřivá, okouzlující a plná života. Pozvedne vašeho ducha vysoko, i když jste tak moc smutní. Když k ní přivoním, vracím se do té noci. Hřejivá parfémovaná náruč. Miluji ji!