Poison Girl Eau De Toilette Dior pro ženy

Poison Girl Eau De Toilette Dior pro ženy

karamel

Poison Girl Eau De Toilette podle Dior je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Poison Girl Eau De Toilette byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je François Demachy. Vrchní tóny jsou Ojíněný pomeranč, Hořký pomeranč a Citrón; střední tóny jsouPomerančový květ, Neroli, Travní růže a Damašská růže ; základní tóny jsou Vanilka, Karamel, Fazole tonka, Otočník a Kašmír.

Ojíněný pomeranč

Fazole tonka
Otočník
Kašmír

Cosmicgirl

Méně kořeněná než tradiční, což je pro mě velká úleva, ale bohužel také ztrácí 30% až 40% krémovosti, pokud mohu uvést příklad, je to jako originál, ale poněkud snížena a zejména snížena koření, ale v této úlevě jako ostatní flanelky ztrácí hodně krémovosti, jsem ponechán rozhodování mezi tradiční, že jsem měl a eliminován koření, ale chybí mi to a tento edt. Těžké. Stopa je jemná, ale krásná, to musím říct.

Edit: tohle je moje, bože můj, je to ohromné, tahle nezanechává oblečení kořeněné a stopa není špatná, stačí a díky vůni a tomu, že nezanechává oblečení kořeněné jako ta tradiční, jí odpouštím úplně všechno. Je to vůně, která vám nedělá zle, i když si myslíte, že si ji jen užíváte, je prostě TAK lahodná, že si ji užíváte jako vychutnávání čokolády jen pro sebe, nakonec je to jedno, ale pro mě je ta vůně super.
Pro mě, když cítím tento parfém, když se usadí na povrchu, myslím na barevné krystalické bublinky, na motýly, na to, že tento vzduch je ten, který na vás hází křídla, když se třepotá hahaha něco průhledného ve vzduchu, ale zároveň s aureolami duhového světla jako hranol, pak je to něco osvěžujícího, pisklavého, co mi připomíná čistou vodu..... to jako nápady, protože ty tóny už jsou řečené... otevírá se citrusově a pak se usadí do krémové vanilky nejlahodnější v parfumerii, krémové a moderní, která kontrastuje s tím, jak málo je v ní cítit koření, ty svěží zázraky ovoce a čisté vůně přistávají v té vanilce a karamelu, který není plíživý, není přeplácaný, je taky krémový.
Stopa přetrvává, vyhání kombinaci všech těch tónů, které se objevovaly jeden po druhém, a zanechává velkolepě ženskou a hlavu otáčející vůni, ale ne proto, že je silná, protože je bohatá.
Je báječná, pokud máte pocit, že vás koření tradiční vůně obtěžuje nebo vám připadá příliš těžká, ale vůně vás přesto přitahuje, neváhejte se rozhodnout pro toaletní vodu.
Ty nečekané jsou příliš odlišné a ztrácejí linii.
A konečně pokud hledáte něco podobného, ale ještě méně sladkého a kořeněného, doporučuji prerrogative od britney.
Trvanlivost: Opravdu nevím, proč se říká, že nic nevydrží, mě vydržela 6 hodin a od té doby se vůně začala rozmazávat, je stále přítomná, ale mění se, pro mě je 6 hodin toaletní vody super, stopa je tak akorát, chtěla bych, aby byla delší, ale možná by byla vlezlá, je to stejná stopa, jakou jsem měla u parfémové vody, ale v té byla sladší, ale vůně nedosáhla dál, zůstala mi blízká. Dokonce mám občas pocit, že edt má delší stopu.
Omlouvám se za dlouhou recenzi, snažím se vyjadřovat dostatečně, zvlášť když jde o vůně s vysokou hodnotou, v mém případě tato pro mě stojí za každé peso.

Gypsy98617

Tato vůně se pro mě velmi rychle změnila z oblíbené na naprosto zamilovanou. Je úžasná a lahodná. Podle mého názoru zdaleka nejpodceňovanější vůně z řady Dior. Mám pocit, že spousta lidí ji v době, kdy vyšla, smetla ze stolu jako další ovocně-květinovou, a nejednou jsem slyšela, že do řady Poison nepatří. Já s tím naprosto nesouhlasím a pokusím se vysvětlit proč. Když jsem k ní poprvé přivoněla, připadala mi hezká, ale nebyla to láska. Objednala jsem si přes internet malý flakonek a párkrát jsem si ji vzala na sebe. Pak ještě párkrát. Než jsem se nadála, byla jsem závislá. Měla ve mně drápky až do té míry, že jsem si koupila 2 záložní lahvičky pro případ, že by se tento nádherný výtvor přeformuloval. Tato vůně má na sobě mlhavý, téměř narkotický pocit. Jako když něco vidíte koutkem oka, když usínáte nebo jen tak relaxujete. Není to úplně zaostřené. Tato vůně vás svým způsobem ukolébá do falešného pocitu bezpečí. To je důvod, proč tato vůně naprosto patří do řady Poison. Doufám, že jsem jí učinila zadost. Jedna z mých nejoblíbenějších vůní.

malugabriele

První tón je opravdu pomerančový, což mi připomíná mladistvý parfém a část "Girl".
Pak se pomeranč zpomalí a objeví se krémová, ale hřejivá sladkost, což mě vede k domněnce, že tato část odkazuje na "Poison", po kterém je parfém pojmenován.
Na mé kůži vydrží 6-7 hodin, přičemž poslední 2 hodiny jsou velmi těsné.
Není to žádná bomba. Není ale ani nijak úžasná.
Dá se nosit, ale pokud chcete způsobit rozruch, poohlédněte se jinde.

Bohužel jsem při jeho nošení nikdy nedostala žádný kompliment.

vcavagni

Zajímalo by mě, JAK to Dior dělá, je to jedna z nejsladších vůní, které jsem kdy cítila, ale nedělá se mi z ní špatně ani nevyvolává bolest hlavy. Prostě se jí nemůžu nabažit, čím víc čichám, tím víc chci, tak návyková. A taky, jak mohli zmrazit pomeranč a přeměnit ho na parfém? Vážně. Tohle je mistrovské dílo. Takhle si představuji, že by měla vonět okouzlující žena v chladnějších dnech.

Naty_sinfoniaagridoce

Líbila se mi EDP, ale tuhle miluju!!! Vrchní nóta je šílená a ta svěžest udělala vše. Stále je to hutný, likérový parfém, který vyžaduje nízké teploty, ale od HP EDT se liší více. Vlastně mi připomněla Ma Dame JPG, bez dráždivého tónu, který cítím v té druhé. Nádhera!!!

Co se týče výdrže, drží se až na kost. A taky hodně vydechuje.

Eirine

Manžel přišel z práce a šel do kuchyně hledat bábovku, kterou jsem upekla (to mi řekl později). Našel jen kuřecí maso a salát, a zatímco jedl, zapomněl. Šel do sprchy, vyšel ven, šel do kuchyně, něco tam hledal a něco hledal. "Poslouchej, co nám to tak voní, kde je ten koláč, kde je ta bábovka, kde jsou ty koláče?" A jeho oči jsou tak hladové, tak hladové.
Málem se z toho ten chlap zbláznil.")) Přiznala jsem se, v očích zklamání. "A zítra upeč nějaký dortík, co?" "No jo. )))

Sama jsem se zamilovala. Vybrala jsem si ho, ne PV, protože chci nosit do práce a sedím vedle 3 mužů) Zdálo se, že PV je zabije. i když je určitě zajímavější. Víc táhlé, teskné, hutné...
A ta holka je taková útulná, sladká, aleoooo...koláče jsou jen stopa, ten dojem, ten je takový klamavý) stojí za to narazit na krk, vdechnout vůni vlasů a muž pochopí, že ta holka není tak jednoduchá a sladká) Velmi sexy vůně.
Můj muž má obecně rád svěží, pro něj nejlepší vůně pro ženy je Le Par Kenzo a tahle jako ona... Light Blue) Moje bobule, cukroví a Orient nepozná) A ty se mu moc líbí) A je silná.

P.S. Dokončení recenze. Chodila jsem do práce) S příjemným kašmírovým svetrem se snoubí jen mmm ... Takový lahodný sladký pomeranč ve vanilkovém oparu. první tóny vůbec potěší. Nikoho jsem neudusila, jen pochvala. How you smell delicious, you are so takaaayaya today cheto straight eat hunting (from men), what a perfume, what a beauty (from women).
Zákazníci mlčeli, ale oči se jim leskly).
A já jsem v tom taková hodnější, útulnější, chci obejmout celý svět).
Vytrvalost je průměrná... 4 hodiny.
Ach, jak se mi ta holka líbí).

Jessemay

Tahle vůně, panebože!
Dostala jsem vzorek této krásné vůně a během několika dní byl pryč. Nemohla jsem přestat cítit ruku,oblečení nebo cokoliv, na čem zanechala náznak vůně. Byla to láska na první přivonění hledala jsem parfém, který v těle mě a to, kdo jsem, a tady je v celé své kráse Dior poison girl EDT. zní to jako klišé, ale měla jsem motýly a stále je mám, kdykoli se postříkám. Během týdne jsem si koupila plnou velikost lahvičky a nelitovala jsem.
Tato vůně je kořeněná, ale sladká a samotný flakon je nádherný miluji růžovou šťávu uvnitř.
Rozhodně bych řekla, že tato vůně není jen pro mladé dívky, jak cílí reklama Je mi kolem dvaceti a hrdě ji budu nazývat svou charakteristickou vůní.
Projekce: Vůně se mi líbí, ale je to tak, že se mi líbí: 7/10
Dlouhá výdrž: 8/10
Cena: 10,90 Kč Není levná, ale stojí za to.

NatTheCat

Je tak příjemné stisknout kýžené tlačítko "Mám to" zde..... Otevřít krabičku a vychutnat si hořkou sladkost pomeranče. Ponořte se do lehkého mandlově-cukrového obláčku a vdechujte, vdechujte vůni znovu a znovu, dokud se vám nezamotá hlava.

Je jemná, vanilková, zahalující.
Je svěží jako mentolový bonbon.
Stéká ze rtů jako sladký jed.

Poison Girl mi dala ochutnat, co je to skutečný parfém. Zvedne vám náladu, dodá vám super sebedůvěru ve vaši neodolatelnost, ozdobí vás - je to kouzlo! Je to kouzlo. Je to, jako byste poslouchali svou vlastní speciální hudbu a neustále na sobě cítili vůni. A ti, kdo ji také cítí, jako by tuto vlnu chytali - kdo vědomě, a kdo ne.

Neuvědomovala jsem si, že můj nos je schopen takové čichové jemnosti, ale opravdu cítím změny vůně i z teploty, z promíchání s jiným vzduchem. Celý den v dusné místnosti hrála oranžovo-sladkou, ale teď jsem doma a okno je otevřené: mícháním s nočním čerstvým vzduchem se Poison mění v jakousi lahodnou mátu. Samozřejmě to není v pyramidě, jsou to jen moje osobní závady, ale jinak nedokážu popsat, co cítím nosem, nebo dokonce celým nosohltanem.

Takovou čokoládu jsem měla ve Finsku: karamelovou a mátovou. Teď je Poison Girl zhruba stejná, až na to, že po EDT se netloustne.

Každopádně je to Love a je to vzájemné. Moje já. EDT jsem si vybrala kvůli citrusové svěžesti a nemýlila jsem se. Persistence je prostě výborná, snila jsem o parfému se stopou a dostala jsem ho.

yulashka

Nemám ráda moderní kompotové vůně, ale včera jsem se psychicky zhroutila, přišla jsem si pro Chanel 5 Le, byl tam stánek s parfémy Dior, nastříkala jsem si na ruku tuhle TV Girl, vzala si ji k pokladně a šla se projít po nákupním centru, celou tu dobu na mě přicházela velmi příjemná, sladká, jemná stopa, prostě jsem si ji užívala, a nevím, jak mě nohy donesly zpátky na Rive Gauche, a tady už jsem šťastná, že jdu ven s Dior Girl. Vůně je sladká, ale tato sladkost není lepkavá, není vlezlá, jako v PV, velmi vlezlá, vytrvalost pro TV na 5+. Tato verze se mi líbí mnohem víc.
Ano, možná nevybočuje z davu, ale jaký je to požitek cítit její jemnou, sladkou, zvlněnou stopu.

Tady je vidět, jaký je rituál některých obyvatel Fragrantiky, srát na všechny novinky, a to s takovým poddekstem, že jejich názor je jediný správný a všichni ostatní trpí patologickou nevkusností. Inu, máte rádi těžké nebo sladké vůně, po kterých se vám bolestivě boří zuby, proboha používejte, proč nadáváte na vůně, ne na svůj směr. Už dávno jsem pochopila, že vybírat vůni na základě recenzí na Fraga je nevděčná práce.

Dívka v televizi příjemná, celoroční vůně, velmi se líbí okolí, to říkám z vlastní zkušenosti, líbila se mému manželovi, který zásadně nikdy nekomentuje můj parfém. Ve stopě je prostě krásná. Myslím, že nosům, které neláká Shalimar, se bude líbit víc než SP.

Celina DTTP

Poprvé jsem ho vyzkoušel v obchodě a zjistil jsem, že je velmi silný. Byla cítit po zkažených pomerančích, trochu kovová. Chvíli trvalo, než se rozvinula, protože byla zima, takže jsem ji nenosila. Když se rozvoněla, asi proto, že vyšla z klimatizace v obchodě, prostě jsem si ji zamilovala. Následující týden jsem se vrátila a koupila si ji. Byla ve slevě, protože se právě uváděla na trh v Brazílii a byla ještě exkluzivní pro obchod s kosmetickými krabičkami. Tak jsem toho využila. Miluju ji. Příchuť je výrazná, hořkosladká, pomerančová. Už necítím tu umělou vůni, kterou jsem cítila dřív. Teď ji miluji. Je svěží a originální. Připomněla mi starý parfém alquimie da rochas. Pak se stává spíše edp, tedy mandlovou (i když v ní mandle nejsou, voní tak). Pomeranč zůstává až do konce, ale pak se vytrácí. Je v ní cítit umělá sladkost, ale je dobrá. V jednu chvíli mi také hodně připomínala amor amor kvůli vanilkové růži. Poison je rozhodně méně ovocná a více gurmánská. Cítím v ní vanilku, fazole tonka, mandle a hořký pomeranč. Fazole tonka dodává vůni čokoládový nádech. Růže je jiná než v typických květinových parfémech. Je sladká jako v gurmánských květinách. A neroli se mísí s pomerančem, aby byla vůně silnější. Hodně se vyvíjí, zpočátku přechází z citrusové do gurmánské. Je mnohem méně nápadná než edt. Má větší osobitost a je nositelnější, protože je lehčí. Je však sladká. Pokud máte rádi střídmé gurmánské vůně, můžete ji nosit v horku i přes den, ale nesmíte to přehánět s rozprašováním, jinak vám bude nepříjemná. Těžko se mi z ní dělá špatně, protože není dusivá, ale v horku se může stát nevhodnou do interiéru kvůli svému gurmánskému charakteru, takže to není svěží letní parfém. Skvěle drží a v prvních dvou hodinách se také dobře vydechuje. S nákupem jsem velmi spokojená, protože od té doby, co jsem objevila la petite dressing gown noir eau fresh, jsem nemohla najít parfém s mandlovou vůní, který by byl lehce sladký (nejsou si podobné). Bude to moje podzimní lahůdka...

La DameDeNoir

O parfémové vodě jsem se už několikrát strašně rozepsala... ale dnes odpoledne jsem vyzkoušela toaletní vodu a musím říct, že mi nepřipadá špatná...

Ale Poison Girl na mě nepůsobí ani jako dívka, ani jako jedovatá. Když už, tak je to dáma středního věku (i když s mladým a poněkud neuctivým duchem) s mírnou chutí na sladké. Je jako ty zákusky, o kterých se ví, že jsou velmi škodlivé pro vaše zdraví... ale vy je nemůžete přestat jíst.

Začátek je velmi syntetický a alkoholický. Postupně se objevuje lékořicová růže s akcenty fluorescenčního pomerančového sorbetu a lehce gurmánský základ s tóny mandlí. Připomíná mi francouzský nugát à la rose zapíjený panákem Cointreau.

Stále je to ovocná parfémová vůně, ale tahle je alespoň hravá a koketní a nevyklube se z ní glykosové opojení jako z její starší sestry. Velmi dobrá délka a siláž.

Montblanc
Individuel