Hypnotic Poison Eau de Parfum Dior pro ženy

jemně pikantní
mandle
ořechový
balsamico

Hypnotic Poison Eau de Parfum podle Dior je Orientální Vanilla vůně pro ženy. Hypnotic Poison Eau de Parfum byl/a uveden/a v roce 2014. "Nosem" za touto vůní je François Demachy. Vrchní tóny jsou Lékořice a Mandle; střední tóny jsouJasmín Sambac a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka a Fazole tonka.

Lékořice
Mandle

Jasmín Sambac
Pomerančový květ

Fazole tonka

joey.w

Tuto rychlou recenzi píše 24letý muž, který nikdy necítil původní EDT.

Miluju tuhle věc! Je to hořící, sirupovitá lékořice, vanilka a mandle s prachově pudrovou atmosférou. Téměř cítím i třešeň, ale ta není ve výčtu poznámek. Na mé kůži působí docela lineárně.

Provedení je na perfektní úrovni silné. Budete si jí všímat, ale v dobrém slova smyslu. Je silná a jasná po celé hodiny.
Je to můj oblíbený druh vůně. Temná, hutná, hluboká a sladká. Mou vůní číslo 1 je Lolita Lempicka Au Masculin a velmi podobnou atmosféru mám i s Dior HP EDP. Kdybyste mi řekli, že je to výtvor Lolity Lempické od Annick Menardo, bezpochyby bych vám uvěřila.

Podle mého názoru naprosto unisex! Existují mnohem sladší "ženské" vůně prodávané směrem k mužům. Nenechte se vyděsit nápisem "pro ženy", není na ní nic nebezpečně ženského.

A svůj flakon jsem pořídila za 20 dolarů ve spořitelně, nový v krabičce. Nemůžu uvěřit, že se prodává za 200 dolarů. Pokud za tuto vůni nechcete tolik utratit, vřele doporučuji podívat se na Lolitu Lempickou, kde najdete podobné výtvory.

Clarida

Je teplejší a zahalující než EDT, které dávám přednost, a otevírá se tóny anýzu (který není uveden v čichové pyramidě, ale je nepochybně přítomen) a lékořice, doprovázené nádhernou vanilkou, mandlemi a tonkou, díky nimž je vůně mastková a orientální. Tuto nádhernou směs tónů doplňuje jasmín a pomerančový květ.
Smyslná, tajemná, temná vůně.
Nadmíru ženská, zimní, stopa.

Tomia

Jsem osvědčená milovnice jedovatých dívek... tedy až donedávna. Během posledních pár let jsem přešla od super sladkých parfémů, jako jsou poison girl a Black Opium .

A tolik let jsem toužila po EDT Hypnotic Poison, na jiných lidech. Je tak bohatá a svěží a láká vás! Ale já EDT nosit nemůžu. Když je na sobě, je tak ohromující, že cítím jen vanilku, mandle a pižmo a musím ji smýt...

Paní u nás v parfumerii mi doporučila, abych zkusila EDP. Která se mi okamžitě zalíbila, ale pak přišla opravdová EDT chvíle a já cítila zase ty samé ohromující tóny...

Až jsem se o hodinu později vrátila domů... a zamilovala se. Šíleně zamilovaná. To, co mi kdysi na ruce připomínalo nechutně mandlové vanilkové latté, se najednou proměnilo ve svůdnou bohatou vůni. Byla sexy a sofistikovaná a rozhodně dostála svému jménu, kdy prostě nedokážete přesně pojmenovat, co je to hypnotický jed... ale něco na tom rozhodně je.

Možná je to jasmín sambac a fazole tonka. Ať už je to cokoli, tahle vůně vás nechá hádat... jen v tom nejlepším slova smyslu.

Pokud chcete sladkou, nádhernou, krásnou vůni, zkuste Poison Girl. Pokud chcete, aby vaše mandle vyvolávala pozornost a lákala lidi, zvolte EDT Hypnotic Poison, pokud chcete tajemnou, svůdnou, všeobjímající, ale vůbec ne sladkou vůni, EDP Hypnotic Poison je pro vás.

Jen jí dejte čas, aby se usadila (;

pedjalazaro

To se mi líbí.

Hořká lékořicová vrchní nóta zabalená do skvostné vanilky, ve střední fázi jasmín a květy pomerančovníku, které, když odezní, nám zanechají krásný vanilkovo-tonka základ.

Orientální gurmánsko-květinová, intenzivní a lehce temná, docela sexy. Absolutně ženská. Obrovská výtěžnost.

Pro podzim a zimu.

Na večer.

Velmi dlouhá výdrž.

Těžká stopa.

Бешеная Дамочка

Je to jako obvykle. Jednou za měsíc nebo dva se na stránce nějakého parfému objeví osoba, která dělá kulaté oči a pohrdavě funí směrem k mužskému pohlaví. Tvrdohlavě pokračuje v psaní o ženskosti vůně a naznačuje jako BE, že se pro muže nehodí tento lektvar používat. Běž, chlape, a vyber si pánskou kolínskou. Nebuďte ženou. Děkuji, že výběr umožňuje. Prozradím vám tajemství. Pánská (údajně) parfumerie je na tóny a podtóny velmi skoupá. Marketing, nic osobního. A vůně nemůže být z definice ženská. Je to vaše přesvědčení, že se stanete hezčí nebo mužnější. Ale věřte mi, že se nic nezměnilo. Jste stejní, jako jste byli.
Milí muži, používejte, co chcete. Aplikujte ji, kamkoli budete chtít. Tak dlouho, dokud se vám to bude líbit. Všechno ostatní je zlo.

Hypontic je mocný hořký monolit. Mimochodem, ne každá žena ho může organicky nosit. Je to vůně s cyanticky kovovým jádrem v kouři.

FranSeatJones.

Zřejmě má DNA své mladší sestry Edt.
Ale... Pffff jaká opojná, jemná, elegantní, ale suuuuuper sexy vůně.
Jsem chlap a rád ji nosím.
Vnímám ji jako trochu unisexovou.

A i když jsem trochu unavená z vanilkových parfémů,,,, tahle je výjimka.
Co mandlová vůně (trochu hořká) spíše cm v řadě a vyvážená.
Abych uvedla na pravou míru zápory... Možná trochu moc sladkosti (i když to není zápor, jen něco osobního).
Brutální probuzení první 2 nebo 3 hodiny a fixace 8, 10 h, a v oblečení... Dny a dny.
Navždy to bude (doufám, že ji nepřestanou vyrábět) jeden z mých nejoblíbenějších parfémů.

Dario40

Tolik variant tohoto parfému, ale žádná z nich nedokáže zaplnit obrovskou mezeru vzniklou přeformulováním historické verze z roku 1998.
K té jsem již vyjádřila svůj nesouhlas, stejně jako téměř všichni ostatní, pro současnou verzi.
Tady se věci příliš neliší...
Ospravedlněna však tím, že její vznik je starý pouhé tři roky, je tato vůně přesto vyprázdněná a velmi slabá. Ano, mám-li být upřímná, všechny tóny jsou cítit, ale neohromí vás ani si vás nezískají, vše je velmi vykonstruované.
Mladší generace si ji jistě zamiluje, ale já prostě nemůžu, ani při vší dobré vůli. Vzpomínka na Hypnotic z onoho prosince 1999 je ve mně stále živá a nikdo mi ji z nosu a srdce nevymaže, byl to zázrak, hypnotický a narkotický, člověk se mohl jen oddat...

Robespierre

Mladá čarodějka chytí hada za zátylek a nechá z jeho tesáků vytrysknout několik kapek jedu, které spadnou do dřevěné nádoby. Podle receptu ve své báječné knize kouzel přidá do látky okvětní lístky vzácných květin a několik mandlí pečených ve staré peci na dřevo. Vznikne jedinečná esence, která zdaleka nepřipomíná porci lásky. Uvnitř tajemné lahvičky s krví kouzelnice uchovává smyslnou a intenzivní tekutinu, která slouží k tomu, aby oči zíraly a ústa slintala, když narazí na horká těla ozářená panenskou vůní noci.

Blankov

Doslova "kouřová" verze Hypnotic Poison EDT, prostě a jednoduše.

Parfém? Rozhodně! Ve své DNA nese veškerou slávu EDT, ale se spoustou kouře, a tento kouř vás nutí vůni neustále cítit.

Super zahalující, její úvod má temnou zlomyslnost, připomíná ponurost (hrady, napětí, obrovské, těžké mahagonové dveře, "clec-clec" vysokých podpatků, které se ozývají, když jdete po chodbě v absolutním tichu, to vše doprovází rozmazaná vize).

Hned po první hodině tohoto temného úvodu se rozsvítí lustry v pološeru a odhalí intenzivní vanilku doprovázenou mandlí, která se snaží vynořit ze tmy.

S přibývajícími hodinami je mandle stále sladší a sladší a místo, které bylo dříve v naprosté tmě, je nyní osvětleno, takže se není čeho bát. (Maybe....).

I když tu svítí všechna světla, cítím, jak sem ventilací nenápadně proniká tmavá hustá mlha, která mi vrací vzpomínky na tento obskurní kouř. Dotknu se zaprášeného okna a vidím, že venku je stále tma.

Nina.84

Nádherný parfém, který miluji! Když ho nosím, cítím se sama sebou. Je z něj cítit, že patří ke svému bratrovi v EDT, ale je mnohem víc hlubší a v některých ohledech temnější. Cítím hodně krémové vanilky, která se mísí s fazolí tonka a vytváří velmi příjemný kouřový nádech. hluboká vanilka, díky které se cítím sexy a silná. Perfektní na podzim a v zimě. Na mně je výdrž výborná (vydrží klidně celý den a druhý den ráno ještě cítím její stopu), stopa je mírná. Jednoznačně jedna z mých nejoblíbenějších.

Адельхайди

Nesmysl!
Nikoho jsem neurážel a ani jsem nechtěl urážet, jen nevím, jak na to.
Jen jsem vyjádřil svůj názor. Nic víc.
Pokud mi dokážete, že je tam hřebíček, tak já sama budu tuto vůni nazývat "Rudá Moskva":).

Co se týče negativních recenzí. Měly by být všechny druhy. Je nás tolik - tolik názorů.
Těžko mě taky někdo urazí:))) Ale bolelo to. A vůbec ne to, že se někomu nelíbil Hypnotický jed. Ale není to poprvé, co čtu o "Rudé Moskvě", když se někomu něco nelíbí. A já si myslím, i když tu "Moskvu" nepoužívám, že je to historie všech ruských parfémů a chovám se k ní s úctou.
Také si myslím, že je třeba být opatrný při psaní, např:
"Nepředstavuji do 40 let v něm ani jednu ženu .pokud jen brunetku v 50 letech." To je pro mne velmi důležité.
Urazit nebo urazit všechny ženy nad 40 let. Stačí být opatrnější. Jednou nám všem bude padesát.
Pokud jde o mou skromnou osobu, při čtení komentářů vždy dávám plus (téměř), i když je to negativní hodnocení v uznání skutečnosti, že osoba napsala, strávila čas a pocity. A za to mu patří velký dík.

Pokud jsem někoho opět urazil, omlouvám se.

lauranuness

V židovské tradici byl Samael andělem nejbližším Bohu, nositelem světla a tmy, dobra a zla, andělem nesoucím jedno z dober, které bylo lidem na počátku odepřeno: schopnost sebepoznání, sebedestrukce a racionality. Nazývá se také Anděl smrti a představuje chamtivost, hmotné statky a tělesné hříchy. Pro svou odvahu, inteligenci a nespokojenost s nebeskou hierarchií se pokusil vyrovnat Bohu a podle křesťanských kánonů byl v boji zničen archandělem Michaelem a poslán do světa mrtvých, v řecké mytologii se stal Hádem a v římské mytologii Plutem.
Kdyby měl Samael/Hádes/Lucifer/Pluto vůni, byl by to parfém Hypnotic Poison.
Představuje temnou stránku HP EDT; jako by člověk byl Bílá labuť, čistá a nevinná, a toto byla Černá labuť se svou zuřivostí, silou a mocí omámit a svést.
Mandle jsou nahrazeny lékořicí, vůně získává spalující nuance a její hřejivé pozadí dává pocit ohně, věčné hry mezi sladkým (dobrem) a spalujícím hořkým (zlem).
Nakonec si stejně jako při vývoji této vůně uvědomíme, že lidské bytosti nelze redukovat pouze na světlo nebo pouze na temnotu... každý v sobě nosí zdravý rozum i šílenství a schopnost zvolit si vlastní cestu.
Rozhodla jsem se ztratit sama sebe a opustit vše, v co nevěřím, a když potřebuji inspiraci do boje, použiji právě tento parfém.
"Ne každý, kdo se modlí, je svatý;
Ne každý, kdo jde do války, je voják.

Woman

Na zadní straně krabičky tohoto parfému je uvedeno :

"Akordy jasmínu sambac a fazole tonka zvýrazněné smyslnou vanilkou. Opulentní půvab majestátního orientu."

Popravdě řečeno, je to nejpřesnější popis tohoto parfému. Lepší slova mě nenapadla.

Mohu okomentovat, že je suchá a hřejivá, což je u většiny dámských parfémů neobvyklé.
Tato EDP je spíše tajemnější než EDT. V EDT je sice nádherná, ale vanilka mi přišla trochu umělá. V EDP se to nestalo.

Přes den se dá nosit opatrně, ale večer je opravdu čas na rozvonění této vůně.

Mám ji ráda, protože se vymyká běžným zvyklostem, je to parfém, který vůbec není veselý a povrchní. Ale tajemná a s charakterem.

1. Edit: Můj otec si tuto vůni zamiloval a nosí ji! Myslím, že je dost unisexová.

2. Edit: Někdy, když jí dám správný průchod, ucítím trochu vůně, která mi připomíná typický lék nebo sirupovou vůni. Proto se o tomto parfému říká, že má léčivé vlastnosti. Jako lék. Dalo by se říct, že je to návykový jed.

3. Edit: Cítím potřebu říct těm z vás, které uvažují o koupi tohoto parfému, že pokud jste vyzkoušely EDT a líbí se vám, nevěřte EDP. Není to jen stejný parfém, ale intenzivnější... jsou to velmi podobné vůně, ale přinášejí úplně jiné věci. Buďte opatrní! Vyzkoušejte EDP na své kůži, a jakmile si ho koupíte, buďte trpěliví, protože tóny se ve flakonu nějakou dobu vyrovnávají. Zpočátku vám tonkové boby mohou vzít veškerou vůni a chápu, že to není příjemné, ale počkejte pár dní, noste ji a uvidíte .....

Diamar

Láhev je velmi tmavá, skutečnost, že má červené "srdce", je více viditelná ve světle.

Samotná vůně. Nečekaná. Na rozdíl od posledního flakónu Dior Hypnotic Poison Eau Secrete, který vše směřoval ke svému "smyslnému" otci, je tato vůně spíše vzdálenou příbuznou. "Omlazená" je slovo, které ji charakterizuje více než kterékoli jiné. Zvážněla, je v ní méně té hravé vanilkové dřevitosti, která je v Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle, respektive je jen sotva znatelná na začátku a pak přijde vniveč.

Zpočátku jsem si také byla jistá, že nemá tu kokosovo-vanilkovo-mondlicko-limetkovou sladkost, kterou má Dior Poison Hypnotic, ale po 12 hodinách, když se dostala do základu, jsem najednou viděla, že jsem se mýlila. Stále je to Hypnotic a teď už chápu, proč se jmenuje Hypnotic bez Secret a Sensuelle, ale i v základu je cítit její charakteristický rozdíl od EDT.

Ten rozdíl je něco, co jsem od člena rodiny červených jedů vůbec nečekala - lehká hořkost! Podobný charakter jako nenápadná hořkost, která je přítomná v hořké čokoládě nebo kávě. Hraje zde hlavní roli, je to velký charakter této příchuti. Zpočátku jsem ji vyčítala Tonka Bean, protože na testeru jsou deklarovány pouze tři tóny - Jasmín Sambac, Tonka Bean, Vanilka. Ale po pohledu na tuto pyramidu vše zapadlo na své místo - LACRICH! Byl to ten první akord, který mě zaskočil a udeřil do nosu.

Obecně platí, že EDP má svůj vlastní charakter, tato nová Hypnotic se na první pohled zdá být zcela odlišná od ostatních, ale i přes všechny rozdíly je stále příliš podobná svým předchůdkyním, než aby dostala vlastní jméno.

Pokud jde o mě, po dnešním setkání mě trochu zklamala, právě proto, že to není můj typ vůně. Takže jsem si ji do skříňky vůbec nechtěla dát, budu se i nadále spokojovat se svými červenými sladkými "staříky".

P.S.: Mimochodem, pro zájemce je na fóru dokonce samostatné vlákno s fotkami, cenami a dalšími věcmi.

Diamar

Po včerejší zkoušce mohu říci, že se liší od ostatních produktů rodiny Hypnotic. Řekl bych, že ve srovnání se svými sladkými červenými "sourozenci" zní překvapivě dospěle. Působí spíše jako samostatná vůně, a přesto je příliš podobná rodině Hypnotic, než aby nesla vlastní jméno.

Můj prvotní dojem - ztratila část té specifické hravé dřevitě-vanilkové vůně Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle, i když jsem ji na začátku dobře vnímala. Co se týče likérové vanilkovo-kokosovo-almonádové sladkosti, kterou je Dior Hypnotic Poison známá, zpočátku jsem si myslela, že tu vůbec není, ale čím více zasychá do základu, tím více v ní rozpoznáváte původní Hypnotic EDT. Poslední odhalení přišlo po 12 hodinách nošení dnes. První hodiny mi nepřipadala moc podobná té klasické, ale teď, když se dostala až na dno báze, chápu, proč se jmenuje Hypnotic Poison EDP.

Co dělá tuto EDP tak výjimečnou, je její hořkost, ano, to bylo pro mě velké překvapení! Taková, jakou najdete v hořké čokoládě nebo kávě - hřejivá, ale intenzivní. Po zčervenání seznamu 3 poznámek na zadní straně testovacího flakonu jsem si myslela, že je to Tonka Bean, ale teď vidím, že je to Lékořice, aby se neřeklo :). Jasmínu jsem v ní ale moc necítila, vlastně jsem necítila skoro žádné květiny!

Celkově bych řekla, že je to velmi silný charakterní parfém, dlouhotrvající, zatím si nejsem jistá, ale siláž se mi zatím zdá být spíše umírněná. Jeho textura je kouřová, neusazená, jestli víte, co tím myslím. Není to žádná kouřová příchuť, to ne, jen si to tak představuji - hustá koule lékořicově-vanilkového kouře, nutí vás přijít blíž, a zároveň máte pocit, že musíte být připraveni na jakékoli překvapení, které se odtamtud vyvalí.

P.S.: BTW, na fóru je vlákno s fotkami a informacemi pro ty, které to zajímá.