Armani Privé Bleu Turquoise Giorgio Armani pro ženy a muže

slaný
balsamico
kouřový
zemitý

Armani Privé Bleu Turquoise podle Giorgio Armani je Orientální Spicy vůně pro ženy a muže. Armani Privé Bleu Turquoise byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Aurélien Guichard. Vrchní tóny jsou Sůl, Kadidlo a Černý pepř; střední tóny jsouYlang-Ylang, Cypriolový olej a Indický jasmín ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo a Mech.

Sůl

Indický jasmín

Santalové dřevo
Mech

Dashicky

Moje nejchválenější vůně. Jedna žena přeskočila zastávku a ptala se mě, co to je. V kině si muž ze zadní řady schválně přisedl blíž a zašeptal, jak krásně voním. Na dovolené se kluci cizinci zajímali a měli velkou radost, že je parfém unisex a můžu si ho koupit i já. Můj manžel je z něj nadšený a moje maminka je nadšená z té zahalující světlé stopy. Na mně je to především tajemné kadidlo se slanou vanilkou a magickou tajemností a sexualitou nagarmotha kořenů. Je to jediná vůně, kterou jsem si koupila, a to už podruhé, protože se reálně obávám, že přijde chvíle, kdy dojde.

Supermonipower

Toto je NEJUNIKÁTNĚJŠÍ vůně, jakou jsem kdy cítila...

To je dostatečný důvod, proč si toto mistrovské dílo koupit.

Zpočátku voní přímo jako pláž/moře/dovolená... velmi vodní a slaná, ale vanilka ji dělá nádhernou a trochu sladkou. Ylang ylang se v ní nádherně mísí, i když vodní tóny mají navrch.

Poprvé jsem ji vyzkoušela na ruce a cítila jsem ji literárně celý den! Čím déle mi seděla na kůži, tím byla sladší, hřejivější a návykovější, a..

Absolutně nesnáším jakýkoli kouř a podle mě tento vůbec žádný kouř neobsahuje!!!

Krásná vůně na letní noc na dovolené.

TIP: navrstvěte ji na vert malachit a získáte tu nejdokonalejší kombinaci vůbec!!!

Obrovský fanoušek celé kolekce Armani Prive, naprosto stojí za každý cent!

Murkova

Pro mě je to mistrovské dílo a výjimečný tyrkysový klenot v mé parfumerii.
Na začátku je slané moře, něco, co evokuje Jo Malone.
Po půlhodině - ušlechtilá vanilka na vás hodinu chodí sama a cloys (ale jak krásné! suchý vanilkový prášek bez cukru!).
Pak se k ní přidá čerstvá sůl a cosi hutného a pižmového.
Skvostná sbírka asociací, řekla bych.
Po ní už vůbec nemůžete brát masové vůně Armaniho vážně.

Vikkkkssss

V divadle jsem použil půl spreje a celý večer na sebe chytal divné pohledy a žena, která seděla vedle mě, se 10 minut rozčilovala, že je cítit zkaženými mořskými řasami, a nechápala, kde je zdroj zápachu, nakonec si sedla)))). Na veřejnosti se už neodvažuji nosit, ale miluji ji. Je to umělecké dílo, kombinace nesourodých věcí. Drahý, luxusní, nápadný. Ale bohužel mi vůbec nelichotí).

Jbar1

Je zvláštní, jak snadno si u vůní spojujeme modrou, v tomto případě bleu, s vodní barvou. I já jsem si to zavinila. Armani říká, že je to jejich interpretace toho, jak voní kámen v kombinaci se vzpomínkou na Indii. No dobře, tak je to o kameni.

Každopádně je mi to jedno. Většinu dní se přistihnu, že po ní standardně sahám, protože se mi zhruba po jednom dni začne stýskat. Slané kadidlo a vanilka pohodlně ležící na hromadě mechu a jasmínu jsou neuvěřitelné. Je to moje nejoblíbenější bleu/modrá perioda.

Co se týče výkonu, vydrží dobrých 12 hodin, a to i v teplých venkovních teplotách. Projekce je dobrých 4-6 stop po dobu nejméně 4 hodin na základě komentářů ostatních. Je naprosto neškodný a vhodný pro jakoukoli příležitost, včetně elitářské činnosti hnojení stájí. Zcela unisex.

Vlastním Oud Minerale a nejsou si vůbec podobné, ani si nemyslím, že by se to vzdáleně blížilo Sel Marin. Obě jsou to skvělé akvatiky, ale Bleu Turquoise s nimi není ani příbuzná.

Vřele doporučuji projít kolem parfumerie a vstoupit do Neiman Marcus a pořídit si toto dokonalé umělecké dílo.

Gabler

...Pojď se mnou plavat do Černého moře...

Tichá zářijová noc u moře. Měsíc je v úplňku a nízko, okraj vody je téměř neviditelný, je tma a zima, slaný vánek se ti otírá o kůži, cítíš mokrý písek a naplavené dřevo, mořské řasy, ve vzduchu je cítit něco kouřového /možná je to plážový táborák/, čerstvě posekaná tráva, mořská pěna a /Bůh ví, co je s tebou/ absint s jeho typickou hořkosladkou a bylinnou vůní.

Vyzkoušejte, pokud máte rádi MiN NY Dune Road & James Heeley Sel Marin.

Versace
Eros Flame