Delina La Rosée podle Parfums de Marly je Floral Fruity vůně pro ženy. Delina La Rosée byl/a uveden/a v roce 2021. "Nosem" za touto vůní je Quentin Bisch. Vrchní tóny jsou Liči, Hruška, Bergamot a Růžový pepř; střední tóny jsouTurecká růže, Pivoňka, Vodnaté tóny a Květinové tóny ; základní tóny jsou Bílé pižmo, Dřevité tóny a Haitský vetiver.

Mysticalili
Myslím, že je rouhačské srovnávat ji s Chloé (která je příliš silná a vlezlá). Delina La Rosée je jemný, princeznovský parfém!👸
Tradiční Delinu zatím neznám, ale byla jsem zvědavá... Delina Exclusif je bomba s růžovou vodou (opravdu ze supermarketu, KKK), která za tu cenu nestojí. Ale tahle Delina La Rosée stojí za každý cent, protože je tak úžasná! 🥰

280328
Můj Bože!!! Koupila jsem si ho ve Slepé uličce a od té doby, co jsem ho začala používat, nemůžu přestat. Teď je to TOP 1 v mém životě. Dokáže nabídnout neuvěřitelný výkon bez tun vanilky a pačuli (to, co v dnešní parfumerii najdeme nejčastěji). Nemůžu ji přestat nosit.... Auto, oblečení, všechno vyzařuje Delina lá Rosée. Ženská, jemná, zářivá, elegantní, všestranná... Mým nejoblíbenějším parfémem byla Chance Eau Tendre.... a teď je na druhém místě! Stojí za každý investovaný cent. Potěšení začíná krabičkou, flakonem a trvá navždy s vůní. Skvělé, když dostanete to, za co si zaplatíte.... Jediný parfém, který dokáže doslova udělat "párty" sám o sobě......
Osobně se vyhýbám marketingu "sdílených" vůní, "vrstvení"...., velmi chytrý marketingový tah. Mám ráda vůně, které ukazují, z čeho jsou, s osobitostí, jedinečné, jejichž kvalitu můžete doslova cítit......... NA KŮŽI!!!!!.

alejandra Basualto
Je méně sladká než ostatní Deliny, vůně se mi líbila!!! Upřímně řečeno, nikomu by tento parfém nevadil, má velmi ženskou vůni, která je docela příjemná (líbí se mi mnohem víc než její sourozenci), ale přijde mi, že na kůži dlouho nevydrží, za 5 hodin je na kůži velmi flush, na oblečení vydrží docela dlouho. Není to vodní parfém, je jen svěžejší než jeho sourozenci.

Jas Leclair
Porovnám ji s první Delinou. Pro ty, kteří vyzkoušeli některou z těchto dvou.
Když jsem přivoněla k Delině la Rosée, měla jsem pocit, že je to Delina s menší projekcí a méně intenzivní (ale se stejnou kvalitou).
Na začátku je velmi podobná Delině, ale s tím rozdílem, že v této není tolik cítit zelená a lehce nahořklá část rebarbory, (rebarbora voní bylinně a citronově, v Delině mám pocit, že jsou to zelené stonky nějaké čerstvě nařezané růže) I tak si La Rosee zachovává prakticky stejnou citronovost, myslím, že zvýšili množství bergamotu, aby to vykompenzovali.
La Rosee také ztrácí vanilku, ale stále si zachovává sladkou stránku, jen nyní s menší intenzitou.
Pivoňka je v La Rosee výraznější než v 1. Delině.
Po 3 nebo 4 hodinách se La Rosee mění, až se začne velmi, velmi podobat Chloe EDP.
Nikdy jsem nepocítila vodní složku, spíše si myslím, že je svěžejší a květinovější než Delina, méně sladká, méně zelená a méně orientální.
Má středně - mírně nízkou stopu.
Mám pocit, že se bude velmi dobře hodit pro ty, které milují 1. Delinu, ale nesnesly rebarboru, nebo pro ty, které chtěly něco stejného, ale více nositelného.
(Na mé pleti vydrží velmi dlouho, hned po 4 hodinách na úrovni pokožky).
☀️🌅🌙 La Rosee vidím spíš na všechny hodiny. A Delina spíš na odpoledne/večer🌙
💝 Brzy se uvidíme 💝

Elinse
Nejúžasnější růže v parfumerii, jakou znám. Nemám růže ráda, ale tady je tak jemná, krémová, že jsem měla problém odtrhnout nos od zápěstí! Okamžitě jsem si tento zázrak koupila). Používala jsem ji v létě, v chladném počasí si tu vůni moc neumím představit, ale musím ji vyzkoušet. Je velmi ženská, květinová, lehká, letitá, nevtíravá, netlačí na mozek a nepůsobí na nervy, ale je dost vytrvalá. Rozhodně zajímavá vůně, doporučuji se s ní seznámit.

Брюл
I když se mi klasická Delina nelíbila, Delina la Rosie se mi líbí, to je něco! No zaprvé, na rozdíl od klasiky mě Rosie nenamáhá, je lehká, rozptýlená a je mi příjemné chytat její stopu; z klasiky mi bylo nevolno a bolela mě hlava; zadruhé, v ponožce jsem cítila mnohem bohatší pyramidu než v testech - dotkla jsem se růžové a medové, a teď cítím tóny liči a hrušky a bergamotu a vetiveru. Všechno je tak úhledně a jemně poskládané, že jednotlivé tóny hned tak nevyčtete, ale není to nutné. Vůně je pevná, objemná, dlouhotrvající, s dlouhou stopou a jednoduše velmi krásná. A do třetice, aniž bych to čekala, nemohu se od ní odtrhnout. Vštyryal!)))) Mám z ní obrovskou radost! Moje ruka je stále přitahována pouze k ní. Co Bakara, co Amouages, Xerjof a Chanels? Ať si počkají) Neuvěřitelná vůně!

richechka
Lidi, začali jsme být tak rozmazlení 😃
Generický parfém? A proč vlastně ne?
Vonět hezky, chutně, čistě, svěže už není trendy?
Já mám sice taky těžké unikátní vůně, ale opravdu si nedokážu představit, že bych si ráno vzala FK "Oud satin mood" k letním bavlněným bílým šatům:) A to je taky dost. Nebo Initio "Absolutní afrodiziakum" na pláži?
Úžasná, lehká, vzdušná, mladistvá a dívčí vůně :) Vůně, která se mi líbí.
Trochu vodní, trochu pudrová, trochu sladká a velmi květinově růžová štěstí 🎀
Moc se nepromítá, kosmickou siláž také nevnímám, ale je velmi velmi příjemná, neškodná, ženská a jemná.
Také mi nepřijde moc podobná s "Delinou".
Pro mě je "La rosee" samostatná vůně, připomíná mi spíš FK "A la rose" s jejími nadýchanými nuancemi ☁️.
Vřele doporučuji mladým ženám (věkem i duší ), aby se cítily jako bezstarostné princezny 👸🏼
Hodně štěstí a inspirace 💋

mimahirn
Pořád je to Delina! Někdy se z vedlejších verzí vytrácí ta zvláštní vlastnost, která dělá originál tak, no, originálním. PdM to udělali správně!
Tohle je Delina na pláži. Velký úsměv, bílé šaty, svěží tvář s pihami, sluneční paprsky se třpytí na vodě. Velká kytice pivoněk.
Mám pocit šťavnatého liči, růžových pivoněk a lehkého vodního lesku. Vodní květiny obvykle nejsou mým šálkem kávy, ale v kombinaci s výraznější pivoňkovo-růžovo-lyšajovou vůní je to ráj. V létě si budu užívat svůj 15 ml dekantát, a pak budu potřebovat ten nádherný FB.
Upraveno pro doplnění: Tohle je mnohem méně růžové než ty dvě.... je to spíš pivoňkový akvarel, zatímco originál je sladce trpká sirupová růže a DE je přímo růžový džem s inkoustovým oudem a lehkým proužkem vanilky. Doufám, že to pomůže! XOXO

DarlingNikki
Tak takhle jsem chtěla, aby voněla původní Delina! Voní jako růžové růže a růžové pivoňky v bílé váze u otevřeného okna s výhledem na klidné jezero. Teplý jarní vánek vnáší vůni růžové a vody dovnitř a naplňuje prostor klidem. Řeknu, že je to jedna z těch okoukaných vůní, které na sobě sotva ucítím, ale ostatní je na mně okamžitě ucítí a líbí se jim. Díky tomu voním, jako bych přespala v nějakém luxusním hotelu a před cestou na celý den použila koupelové produkty s vůní růžové pivoňky. Koupím si celou lahvičku? Za ceny, které jsem viděla, ne, ale určitě si brzy pořídím větší karafu.

Perfetta
Kdyby mi někdo dal naslepo přivonět k tomuto parfému a hádat, jakému jinému slavnému parfému se podobá, stoprocentně by neukázal na Delinu. Podobnost s původní Delinou tahá za uši. První jasný pocit je, že Light Blue D&G a Chance Eau Tendre Chanel byly smíchány dohromady. Ale protože víme, že parfém patří do rodiny Delina, řekněme, že 1/3 Deliny je smíchána se 2/3 Light Blue D&G. Vůně je taková, jaká je. Co zastíní všechna tato srovnání, je KVALITA této svěží vůně. Je to úžasné, do posledního tónu je vůně lehká, svěží, moje dcera řekla, že náš dům voní jako v nebi. Žádná lepkavá hnilobná pižmovost na konci. Rozptýlený závan donutí každého se otočit. La Rosee znamená francouzsky rosa. No ano, vodní tady není mořská, ale ranní-královská-zahradní... HLAD!!!