Give Me A Sign (Into The Joyful) Zara pro ženy

Give Me A Sign (Into The Joyful) Zara pro ženy

Give Me A Sign (Into The Joyful) podle Zara je Floral Fruity vůně pro ženy. Give Me A Sign (Into The Joyful) byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Mandarinka ; střední tón jeOrchidej ; základní tón je Pižmo.

Mandarinka

Orchidej

Sofia87

Give me a sign má stejné bublinkové vibrace jako Velvet shadow (další Zara LDBS/Oriana-dupe), ale je mnohem šťavnatější a méně mýdlová. Orchidej a pižmo ji posouvají jiným směrem a činí ji hlubší než VS. Při přivonění zblízka v úvodu je velmi silný tón lichořeřišnice/anisu. Ten během první hodiny vyprchá, ale ne úplně. Zasychá do velmi ženské šťavnaté vůně podobné bonbónům. Sladká mandarinka v úvodu je výrazná, zatímco, chci říct "pocukrovaná", orchidej se dostává do popředí v polovině a rozvíjí sladký balzamický vanilkový nádech vůně. Orchidej v mých parfémech mě opravdu baví! Pižmo vše doplňuje, takže to není jen obyčejná sladká ovocná šťáva. Celkově je GMAS pěkná! Připomíná mi velmi šťavnatou bublinkovou žvýkačku s tmavými bobulemi, lehce hroznovou. Není pro každého. Představuji si modrou vílu s hůlkou, která kolem sebe rozprašuje šťavnatou hroznovou a sladkou žvýkačkovou vůni. S touhle vůní si hlavu rozhodně nezamotáte. Spíš jednoduchý parfém pro každodenní zábavu, na spaní. Když se chcete cítit sladce a vesele! Určitě pro mladší davy.

Rozprašovač je u této vánoční kolekce hladší než u těch z minimalistické kolekce. Projekce a siláž je lehká, vydrží mi na kůži 3 hodiny, na oblečení 1 den. Musí se přestříkat!

Aktualizace: Můj snoubenec si myslí, že voní nádherně jako bonbóny nebo jako hroznová vape. Čím víc ji nosím, tím víc se mi líbí. Je úplně jiná než cokoli jiného, co vlastním. Nosím ji do postele.

coco04

Je to jeden z nejpůsobivějších parfémů, které jsem kdy cítila. Jsem do něj zamilovaná, a i když mi chybí ta správná slova, kterými bych ho popsala, nemůžu ho dostatečně doporučit! V porovnání s Velvet Shadow tato vůně NENÍ vůbec jemná. Spíš naopak, kdykoli k ní přičichnu, v duchu se mi zatoulá do Jeremy Fragrance a křičí: "Síla!!!". :D V tom nejlepším slova smyslu!

Ms995

Je jako růžový Orbit, v první chvíli je trochu syntetická, pak se uklidní, je pozitivní a radostná. Mám ji ráda, nevadí mi její počáteční syntetičnost, ale asi by to mohlo vadit "milovníkům parfémů". Pro mě mega ženská (<30), návyková, pořád po ní přejíždím nosem. Přijde mi celoroční, manželovi se líbí, vyvolává pozitivní pocity a dokáže mi zlepšit den. Na kůži vydrží cca 4h, na oblečení do vyprání. Když zmizí první syntetika, vůně je taková sladce mandarinkově-květinová, podle mě na rozdíl od citrusového akordu není citrusová, myslím, že je spíš květinová a zůstává taková až do konce, pižmo jako takové necítím.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Rishbfrag

Voní stejně jako parfém Fine'ry's Magnetic Candy!

Nikdy jsem nepřišla na to, co to mělo být za duplikát... i když to spadá do stejné sladké, parfémové rodiny jako LDBS nebo Oriana, je to ve skutečnosti pro můj nos velmi odlišné (zkuste Velvet Shadows pro něco bližšího). Tohle má v sobě looooot cukrové orchideje a po počátečním výbuchu citrusů a zůstává to docela lineární po celou dobu. Projekce je pěkná a smyslná. Vydrží docela dlouho.

Doporučuji pro milovníky sladkých parfémů!

Montblanc
Individuel