Peony Zara pro ženy

Peony  Zara pro ženy

růže
svěží
kosatec

Peony podle Zara je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Peony byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Hruška a Černý rybíz; střední tóny jsouPivoňka, Růže, Gardénie a Kosatec ; základní tóny jsou Černý vanilkový lusk, Fazole tonka, Pralinka a Dřevité tóny.

Hruška

Fazole tonka
Pralinka
Dřevité tóny

Queen Kay

Tohle je takový dívčí parfém, vždycky se cítím čistá a krásná, ať se děje cokoli, dneska je tady v SoCal počasí na nic, ale tenhle parfém mi nějak dokáže zvednout náladu a já ten pocit miluju. Určitě se jím přestříkám, protože na mně vydrží asi 3 hodiny, takže si ho většinou beru s sebou, abych se odpoledne mohla nastříkat znovu. Cena je bezkonkurenční, takže ho všem stoprocentně doporučím.

ca$hm3re

Je to bublinková, dívčí, zábavná vůně. Pravděpodobně jste ji v nějaké variaci cítili už tucetkrát, rozhodně v sobě nemá něco super odlišného, ale koho to vlastně zajímá? Je to velmi růžová vůně. Těžko se mi v ní vybírají nějaké konkrétní tóny a někdy mám pocit, že ji na sobě ani pořádně necítím. Ale myslím, že je to jedna z těch, kde ji ostatní rozhodně cítí, i když vy ne. Velmi dobře splývá s vaší přirozenou vůní. Výdrž je na mně střední, stejně jako siláž a projekce. Nicméně jsem si ji pořídila za 13 liber a nelituji. Je to opravdu povzbuzující vůně, u které se mi nechce věřit, že by se někomu nelíbila. Není to jedna z vůní od Zary, kterou bych doporučila místo jiných (například růžové gurmánské), ale je super zábavná a hezká a bude se hodit pro každého! Kéž bych ji na sobě cítila víc (a ve víčku tbh).

Myslím si ale, že by se v chladnějším počasí vytratila, takže možná taková, kterou bych vytáhla v teplejších měsících.