Waterlily Tea Dress Zara pro ženy a muže

Waterlily Tea Dress Zara pro ženy a muže

zelený

Waterlily Tea Dress podle Zara je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Waterlily Tea Dress byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Jo Malone.

Parfumér

Vonné složky

Máta

Parfumpop

Jak krásný parfém jsi. Svěží, uvolňující, bez rizika. A co je nejlepší, je autentická. Klasika Jo Malone, která plně odpovídá svému názvu, který mohou bez problémů používat muži i ženy. Její výkon je za její cenu obdivuhodný. Jeden z mála parfémů zara, který si koupím znovu, až mi dojde flakon. Doporučuji, je vhodný pro nákup naslepo

vrabrigi

Nejčastěji z něj dostávám konvalinku (i když zde není uvedena) a trochu citrusů. Možná mám rozbitý nos, ale mátu moc necítím. Voní jako svěží, zelená kytice květin. Je lehká a snadno se nosí a má na mě poměrně dobrou siláž a výdrž. Není to úplně můj vkus, protože mám ráda těžší, sladší vůně, ale i tak ji ráda nosím.

anitamoon

Vlastním tuto vůni a musím nesouhlasit prakticky se všemi informacemi na stránce Fragrantica a s mnoha recenzemi.

Podle mě tato vůně nevoní po mátě, zeleném čaji ani po spearmintu. Pokud jste někdy uřízli stonky kytice květin, abyste je dali do vody... přesně taková je, vyjma květů. Vlažná zelená svěžest. Jezírko s lekníny na louce. Je uvedena jako "citrusově aromatická" a pro mě je to vodní květina jako katedrála. Stejně je to i s tóny. Sice má mátu a pižmo, ale chybí mi v ní vodní, zelené a bílé květinové tóny. Ani bych neřekla, že je to parfém na každý den, ani čistá nebo mýdlová vůně. Na to, aby tyto role plnila, mi přijde jako příliš specifická a ostrá vůně.

Nejraději jsem tuto vůni nosila v kombinaci. Někdy mám pocit, že květinovým parfémům chybí zelené tóny, a Waterlily Tea Dress tuto roli více než splňuje. Kombinovala jsem ji například s Blooming Bouquet a výsledek je jako hyperrealistická kytice květin. Je to radost.
V katalogu Zara pro mě tato vůně byla závanem čerstvého vzduchu, a to téměř doslova. Je to něco nového s klasickým nádechem.

Je zkrátka hezká, ale zavádějící. Myslím, že funguje jako vrstvení nebo k přetvoření sebe sama, velmi podobně jako Jo Malone.

Tronuta ja

Tohle není parfém! Je to radost a jaro v koncentrované tekuté formě!!! To nejlepší, co talentovaná Jo vytvořila. Když jsme v dětství sbírali první jarní kytice proso a takové ty fialové kvítky, kterým jsme říkali "maniok", voněly přesně jako tento parfém. Pro tuto andělskou vůni odpouštím i malou půlhodinovou vytrvalost. Je to trochu jako Blue Belle od stejného autora. Děkuji ti Jo, vrátila jsi mě na chvíli do dětství.

Profumeria_con_salotto

Parfém, který nečekáte.
V džungli opulentních, květinových parfémů je dnes těžké najít v komerční parfumerii něco, co by nevonělo. A pak přijde Zara (s Jo Malone) a nabídne nám Waterlily Tea Dress: výlet mokrým mátovým plotem, jemný, ale vytrvalý (na mně vydrží půl dne!), aromatický a zelený.
Nóta, která vždy vynikne, je máta, v průběhu času se příliš nevyvíjí, ale nepředstavujte si mentolovou mátu, která pálí do očí, ale jemnou a "plyšovou" mátu.
Nutno vyzkoušet, pokud máte rádi zelené a "vlhké" vůně!

beatrizsaar

Moje nejoblíbenější z celé kolekce, spolu s fleur de patchouli. Ale hned vám řeknu, že je to trochu děsivé, cítila jsem explozi bílých květin, kterou jsem nikdy předtím necítila. Připomnělo mi to, když jsem byla malá a cítila vůni těch drobných kvítků, které rostly u trávy. Pak se vůně zklidní a lépe splyne.

Je to rozhodně nejčistší parfém, jaký jsem kdy cítila, má vůni, která mi připomíná jezero s fontánou, která bez ustání vylévá čistou vodu. V tomto jezeře plavou bílé květy. Vůně, která z této scenérie vyzařuje, je tento parfém. Proto ta iluze leknínu, jak jste komentovala. Myslím, že kdyby nymfa po něčem voněla, bylo by to právě tohle. Připomíná mi to také Nymfy, Monetovu sérii obrazů zobrazujících vodní květiny. Nevím, jestli to měl Jo Malone na mysli, ale ty odkazy jsou krásné.

Donabelle

Další nádherná vůně JoMalone+Zara. Já také necítím uvedené tóny. V úvodu cítím konvalinky a lotosový květ, pak tóny čaje a pižma, nakonec dřeva, něco dalšího bohužel nedokážu rozlišit (řekněme bazalku?), ale mohu říct, že celek je opravdu půvab evokující zahradu s vodou a lekníny. Výdrž na mé kůži: 5-6 hodin.

natialves

Skvělý parfumér Jo Malone přinesl jemné a někdy zřídka používané suroviny.
Když ji nastříkám, mám pocit čerstvě posekaného trávníku - jako bych byla v přírodě a podél ní tekl potok. Připomíná mi piknik na trávě v krásném parku, s příjemným vánkem, za krásného dne. Přesně takový je!

Kombinace bergamotu a máty nám dává lehký, lehce citrusový, lehce sladký a osvěžující začátek! A ve vývinu květinový nebo jasmínový ledový čaj (vysychání bylo na mé kůži fascinující; vývoj se mi líbí mnohem víc než samotný výstup).

Snadno oblíbitelná, nenucená, vyvážená, veselá a s okouzlujícím nádechem. Dobře vydechuje, až je to nápadné, a výborně drží na mé kůži!!!!. Perfektní pro každodenní nošení. Musím si udělat zásobu lahviček této lahůdky.

AnnaNikolaevna

Mnoho lidí píše, že vůně je slabě perzistentní. Já s tím nesouhlasím. Je zcela průměrná. I když samotné vůně JML na mně vydrží dobře a poměrně dlouho a jsou také kritizovány za to, že jsou nestálé.
Co se týče samotné vůně, je výjimečná. Je jemná, svěží, delikátní. Je to jako prvotina. Jako nový zářivý den, nebo spíše jeho dřívější svěží ráno. Chladivá, velmi svěží akvatická vůně plus nesladké zelené květy.
Ta vůně je blaženost! Ta vůně je rozkošná! Vůně je lehkost!
A přijde mi velmi zvláštní považovat takovou vůni za unisex (podle ostatních recenzentů). Bojím se představit si, jak by měl vypadat muž, který by takovou kompozici používal:) Vůně se mi líbí.
Nejdříve mi byl zakoupen objem 40,
ale už zaujal své místo na poličce náhradní objem 90 ml!!!
Ještě bych měla dodat: Celé to příšerné červencové vedro v Moskvě jsem byla schopná používat jen tuto úžasnou vůni. Mám jich poměrně dost, ale jen po této jsem toužila, jen po ní sahala moje ruka.
Děkuji ti, Joe! Dokázal jsi vytvořit Harmonii!

ivanantoniazzi

Jaké příjemné překvapení! Tento parfém mě překvapil svou kvalitou v každém ohledu, od konstrukce a surovin až po dokonalé provedení.
Hned zpočátku je cítit něco velmi zeleného a květinového, máta je velmi jemná a nemá ten běžný mentolový nádech, není to mátový parfém, bergamot také není nápadný a citrusový, je šťavnatý a lehce sladký, v pyramidě nejsou žádné květinové tóny, ale cítím nějaké bílé květiny, možná lilii. Je to příjemná, svěží vůně, která vydrží od prvního stříknutí až do zaschnutí.
Zatím si možná myslíte, že je to jen další CK One, ale přátelé, vrcholem této vůně je její monstrózní výkon. V parfumerii je velmi těžké najít výtvory, které k tónům přidávají přídavná jména jako dlouhotrvající výdrž, projekce a přirozenost, Waterlily Tea Dress se promítá tak, že zanechává stopu dlouhými chodbami, ulpívá na všem, na všech, na čem se dotknete, a prostě NEPUSTÍ. Voní auto, povlečení, všechno, zůstává na kůži déle než 12 hodin (s ohledem na testy provedené na mé kůži, kůži mého přítele a mé maminky).
Bezpochyby nejlepší parfém od Zary, která to v této spolupráci s Jo Malone trefila. Vyplatí se zásobit nejen touto vůní, ale celou kolekcí, bezkonkurenční kvalita za velmi atraktivní cenu.

Josesan

"NENUFAR TEA DRESS" je skvost od JOE MALONE pro ZARA.

Zara má poměrně dost parfémů, jejichž výjimečnost hraničí se vznešeností; jako je tento nebo VIBRANT LEATHER OUD, abych uvedl dva nedávné příklady. Ale má jich mnohem víc.

Zara by měla být hrdá na úroveň mistrovství a bezkonkurenční poměr ceny a kvality mnoha svých parfémů.

Často jim chybí stopa a délka, ale stejně jako mnoho jiných značkových parfémů jsou mnohem dražší než ty od Zary.
Dnes může být každý bezvadně navoněný už jen tím, že nosí vůně Zara.
Poučení pro L'Oreal, LVMH nebo jakoukoli jinou nadnárodní módní společnost.

WATERLILY TEA DRESS se vyznačuje nesmírnou jemností, nezpochybnitelným dobrým vkusem a složitou jednoduchostí.

Mám tendenci řadit mnoho parfémů mezi unisexové, i když tak nejsou uvedeny v kartě vůně, ale kupodivu mi tato vůně připadá spíše ženská než unisexová, i když to nebudu já, kdo se bude stydět ji nosit.
A je to velmi mladistvá a romantická vůně, kterou mohou nosit v každém věku, dokonce i děti.

Opět nesouhlasím s Olfactory Family přiřazenou v jejím souboru (Citrus Aromatic), protože pro mě je to květinová akvatická vůně s nadčasovou klasikou.

A nesouhlasím ani s uvedenými aromatickými tóny (bergamot, pižmo a máta), protože je zcela nevnímám a ani si nemyslím, že jsou jediné existující.

Bergamot - pokud je obsažen - je jemný, měkký, sotva citrusový.
Pižmo je elegantní odrůdy, vyvážené, zdrženlivé, čisté a uhlazené. Pižmo je nóta, která se do parfémů často zařazuje, obvykle proto, aby je zničila použitím křiklavých, křiklavých, nazelenalých bílých pižm.
Toto pižmo však připomíná spíše Constabla nebo Gainsborougha než cokoli jiného.
Máta je sotva znatelná; velmi lehký svěží vánek, zředěný pižmem, které máty nedosahuje.

Ale myslím, že má kalon, s jeho mořským a ozonizujícím vzduchem; a také myslím, že má květ zeleného čaje, lipový květ, květ muguetu, květ bílé růže a květ bílého jasmínu.
Kytici bílých květů, která není vůbec indolická, ale ve své lehce sladké, lehce sametové, lehce zasněné stránce.

WATERLILIY TEA DRESS je parfém, pod který by se klidně mohla podepsat nejklasičtější a nejpodmanivější linie značky BVLGARI.
A naštěstí, a jako rara avis v Zara, má zcela pozoruhodnou stopu a trvání.

Jeden z nejkrásnějších parfémů Zara, který by mu mohli závidět mnozí návrháři a tvůrci niche a který by klidně mohla nosit GRACE KELLY ve filmu "Labuť".

BlueCredenza

Stylová vůně, která se samozřejmě neskládá na kolena. Má slabou odolnost, ale z nějakého důvodu ji v tomto cenovém segmentu vůbec neočekávám. Pokud se chcete nechat chytit ostatními, stačí pár šluků, ale neměli byste použít více než tři. Lilie vylezou z vody a uškrtí vás svými dlouhými kořeny :). Celkově má tato vůně velmi silný vizuální rozsah, to je to, co ji dělá dobrou. Pro mě je to voda, lilie, lehký mlžný opar. Něco z obrazů prerafaelitů.

fedina

"Jemná jazzová melodie v pozadí, piknik na trávě, lehký vánek hladící historické šaty. Jo Malone
Jaké milé překvapení je řada Zara Emotion: vzdušná, svěží, všestranná a opravdu z ní cítíte otisk Jo Malone. Mimochodem, zjistila jsem, že mnohé z těchto vůní jsou kombinovatelné a lze je vzájemně vrstvit a dosáhnout tak jejich jedinečné kombinace.
"Waterlily Tea Dress" je asi nejženštější z celé řady, která se prodává jako unisex, spíše "old style" bílá květinová, stejně jako krásné vintage šaty. Vůně je ve skutečnosti mnohem komplexnější než tři deklarované tóny: bergamot, pižmo a máta.
V úvodu je exploze konvalinky, lotosového květu, jasmínu a frézie, ve středních tónech najdeme mátu, bazalku a bergamot, zatímco v základu vše napravují tóny bílého čaje a dřeva.
Výsledkem je vonná kombinace, která je mimořádně zelená, ale zároveň bíle květinová, elegantní, jemná, zářivá, čistá a éterická. Vyvolává představu ženy v bílých šatech, která se prochází svěží jarní zahradou. Ideální pro denní nošení ve všech ročních obdobích, velmi čistá, a proto vhodná do kanceláře, na slavnostní příležitosti, na procházku nebo oběd v parku. Nemá nic společného se smyslnými nebo kalhotky stahujícími večerními vůněmi, které si kupuji a nechávám nedotčené stárnout jako Whisky.
Střední intenzita, o něco vyšší než výkon Zary, doba trvání kolem 2/3 hodin.
Jednoduchý, lineární flakon, příšerný černý plastový uzávěr.
Cestovní velikost 10 ml je k dostání za 5,95 €, která se bohužel prodává ve verzi roll-on, 40 ml za cca 15 € a 90 ml za cca 27 €.

Espartaco

Líbí se mi to.

Vím, že abyste to ocenili, musíte být posedlí okouzlujícími pižmy před dvaceti lety, těmi lehkými a příjemnými pleťovými vodami na bázi prádlového pižma s vůní dětských a nevinných tónů; cedru, neroli, mastichy, šalvěje, vlašského ořechu, pistácie, bergamotu..... Bílé pižmo, dřeva, citrusy a byliny. Nebe na zemi.

Každý má své specifické Šangri-La, a toto, jakkoli miluji jiné typy parfémů, je moje. Pokaždé, když vyzkouším některou z těchto kolínských, rozplývám se blahem, a tato Waterlily nebyla výjimkou. Nastříkala jsem si sprej na ruku a ucítila tu vůni čerstvě vyžehleného bílého trička, tlustých dětí a nových ručníků a řekla jsem si "no kurva, bravo".

Waterlily Tea Dress, která, jak tuším, nese o dost víc tónů než tyto tři vyjmenované, je nádherná kolínská s přirozenou sladkostí, bylinnou a městskou čistotou. Patří do stejné sorty jako Green Jade Omnia, Essence of Goblin, Iris Infusion, Versense, Ck One, Burberry Baby Touch, Kenzo Air, Masculine D&G, BLV II, Manifesto, prvotní 212, DKNY a tolik dalších prádlových pižmových vůní nabitých bylinnými, dřevitými a kořeněnými jiskrami.

Někomu bude připadat nudná a předvídatelná. Mě dojala, protože mi, aniž bych to čekala, připomněla velmi vzácnou Zara Man 2000, první pánskou kolínskou od tohoto domu, edt, kterou jsem používala v roce 2000 a po které tu a tam zatoužím s vědomím, že už ji nikdy nepoužiju, nebo hůř, s vědomím, že ten mladý muž ve svých dvaceti letech už neexistuje. Kurva, omlouvám se, že jsem tak otřepaná, ale tak to prostě je. Slzavý smajlík.

Chci deset lahví tohohle.

tc1203

Z této kolekce mám Tubereuse Noir , Bohemian Bluebells a Waterlily Tea Dress. Z nich nejdéle vydrží Waterlily Tea Dress.
V úvodu byla hlasitá a kořeněná, pak zaschla do zelené aromatické pižmové vůně, kterou jsem ještě necítila. Jak jsem řekla, zpočátku byla hlasitá, pak se po 2 hodinách zjemnila, ale nezmizela, cítila jsem ji kolem sebe, aniž bych si k ní přičichla, a vydržela přes 12 hodin
Celkově tyto vůně z této kolekce opravdu oceňuji .