Olympéa Rabanne pro ženy

Olympéa Rabanne pro ženy

slaný
balsamico
mořský

Olympéa podle Rabanne je Orientální Floral vůně pro ženy. Olympéa byl/a uveden/a v roce 2015. Olympéa byl/a vytvořen/a Loc Dong, Anne Flipo a Dominique Ropion. Vrchní tóny jsou Vodní jasmín, Zelená mandarinka a Květ zázvoru; střední tóny jsouVanilka a Sůl ; základní tóny jsou Kašmírové dřevo, Ambra a Santalové dřevo.

Vodní jasmín
Zelená mandarinka
Květ zázvoru

Sůl

Kašmírové dřevo
Ambra
Santalové dřevo

Ritadidamaso1964

Divím se, proč jsem si ji nekoupila dřív olympea od Paco Rabanne vždycky jsem na tenhle parfém mrkla, ale pak jsem ho vždycky minula a nekoupila si ho nakonec jsem se rozhodla, že si ho dopřeju k Valentýnu znepokojivý parfém tahle slaná nóta spolu s vanilkou a šedým jantarem ty tóny hodně cítím připomíná mi to útesy v Řecku, kde se vlny lámou a uvolňují tu slanou jódovou vůni drsného moře, pak se parfém zahřeje a stane se elegantním

nordic.girl

Jako vždy se komunita Fragrantica nemýlí: podle vašeho verdiktu to musel být dlouhotrvající parfém s mohutnou siláží a velmi příjemným a... tak to bylo! 😃 Teď už vám věřím víc než radám v parfumerii! 😏

Už je to nějaký čas, co jsem dostala kompliment od mužů, a s Olympeou - po dobrých 14 hodinách - přišel taaaakový kompliment, že je na mě stále cítit. Opravdu má šílenou výdrž, máte pravdu. Velmi dobře ho vidím v kategorii "mužožroutů" (nebo ženožroutů, kdo ví!). Vidím ho velmi dobře fungovat například na prvním rande nebo romantické večeři. Je to parfém, který se dá nosit vždy přes den, ale večer je podle mého názoru nejlepší.

Olympeu jsem testovala jak v zimě, tak v létě/jaru, a musím říct, že v chladném počasí ji mám jednoznačně raději. Trochu mě překvapuje, protože je v ní ta slaná složka, která má vyvolat vzpomínky na moře a léto, ale v teplých měsících je podle mě příliš sladká, měla by se stříkat velmi střídmě. Tři stříknutí v létě se pro mě blíží k hranici mírné otravnosti. Možná ale postačí i jeden nástřik. Pozor na okolí kvůli silnému silážnímu efektu. Mám ji ráda, to ano, ale léto není její sezóna a je mi z ní špatně.

Na zimu je to místo toho úplně jiná záležitost. Pokud však nemáte rádi sladké vůně... Myslím, že nestojí za vyzkoušení, protože podle mého vnímání je - i přes slanou složku - velmi velmi sladká. Musíte mít rádi tuto kategorii!

RadionovaRina

2XiuXiu: "Je to věc, kterou ženy rády nosí, styl "drahé, boho, ne horší než lidé". Některé provinční dámy v postavení autority, povýšené, silně nalíčené a rozmazlené."

Upravené. Ale já žiju v Petrohradě, místo "drahého-bohatého" nosím džíny, téměř žádný make-up, nesrovnávám se s lidmi, nezaujímám pozice. Miluji Olympii, zejména v chladném počasí a po sprše - na čisté a mírně vlhké pokožce sedí božsky.
Připomíná časy života na pobřeží Černého moře: tady kvete jasmín, tady se v obchodě se suvenýry prodávají dřevěné výrobky a nedaleko - zmrzlinové koule pod pomerančovníkem. Na kůži po koupání ještě zůstává vůně soli a opalovacího krému, jemný vítr proniká pod oblečení a moře, moře, moře ...
Vůně je podána vytříbeným parfumérským způsobem, a pokud si nepohráváte s dávkováním - zní jemně a dokonce slavnostně. Abyste ji udusili, musíte ji přirozeně nalít. O Olympii nic nevíte, jen ji označujete.

Edu Lezana

Ačkoli Paco Rabanne má větší úspěch s mužskými než s ženskými parfémy, tento se mi líbil.

Má dobrý výkon, dobře drží a stopu a má harmonický nádech tónů. Tóny, které nejsou bombastické ani výrazné, takže se dobře hodí do každé situace a události.

Má slaný, dřevitý nádech, to vše obklopené éterickou, jemnou, ale stálou vanilkou.

Je lineární, syntetická, přesto nositelná. Ideální pro odvážné, moderní ženy, které chtějí zanechat jemnou a originální stopu (parfém má dobrý paměťový efekt). Čistá, moderní a bezstarostná. Parfém pro silné, ale citlivé ženy.

Mimochodem, sladkokyselá směs vanilky a soli se velmi dobře hodí k mladému, bezstarostnému vzduchu. Ideální pro optimistické a extrovertní styly.

Bohatý parfém s dobrým výkonem.

Ermione88

Bosá procházka po mořském břehu v chladném počasí, na sobě kašmírový svetr v barvě písku. Slaná vanilka, skvostná už v úvodu, tak živá, cítím po květinovém tónu jasmínu, tak ženském a tak melancholickém, ale odlehčeném citrusovými plody, téměř jako bolest již zmírnila ztracená láska.Není to nikový parfém, a když se nastříká nadměrně, stane se vtíravým, je to parfém, který voní jako žena, zanechává stopu, vyniká, ale není to parfém bohyně, jak ukazují v reklamě: je to nesmírně ženský parfém, ženy, která prožila vášeň a bolest, ale v duši zůstává romantická a sladká.

Elisa Dasler

Poprvé jsem o tomto parfému slyšela, když jsem ho ucítila na své kolegyni. A jako nadšenec do parfémů jsem se nemohla nezeptat, co je to za úžasnou vůni. Odpověď mě překvapila: Olympéa. Ve skutečnosti jsem se o tento parfém nikdy moc nezajímala, dokonce jsem o něm měla určitou (před)představu, protože jsem si myslela, že je to jen další "módní", nevýrazný parfém, který má hype jen díky masivnímu marketingu a proto, že je to parfém Paco Rabanne s hezkým flakonem. Svůj názor jsem ale rychle změnila. Představa, kterou si o tomto parfému vytvářím, je následující: Představte si horký den, kdy se zdá, že se každý centimetr vaší kůže vaří. Cítíte všechno to horko, pot se stává nepřítelem jakékoliv produkce krásy, horký vítr vás zasahuje do tváře a čechrá vám vlasy... Ale když cítím tento parfém na své kůži, mám pocit, že jsem v jakési ochranné bublině proti horku a jeho účinkům. Je to ten typ parfému, který přitahuje komplimenty a vyvolává dojem, že jsem vždy upravená, čistá a v dobré náladě. Olympea považuji za parfém s veselou atmosférou, který mě inspiruje k procházkám pod modrou oblohou, užívání si dne a dobrodružstvím. Mám parfémy, které jsou lehčí, vodovější a svěžejší než Olympea, ale Olympea je jiná, má v sobě smyslnost, něco, co mi připomíná potěšení, ne sexuální potěšení, ale potěšení z toho, že se cítíte dobře. S vanilkou se dobře pracuje, dodává vůni lehkou sladkost, nic příliš těžkého. Vanilka je jemná a delikátní, ale přítomná. Sůl dodává dojem "mořského vzduchu", svěžesti u moře, a zároveň vůni vyvažuje. Ráda bych zdůraznila, že tento slaný tón ve vás nezanechá vůni moře, je to jen složka, která zprostředkuje pocit, který jsem popsala. Kromě těchto tónů cítím v úvodu sladký, velmi lehký zázvor, který doprovází šťavnatá mandarinka a velmi nesmělý, téměř nepostřehnutelný jasmín. Pozadí je lehce dřevité. Olympeu vnímám jako parfém ve stejném duchu jako JPG Classique Betty Boop Eau Fraiche, ale Olympea je rafinovanější a méně mladistvá. Obě mám ráda a mám je, ale kdybych si mezi nimi měla vybrat, volila bych Olympeu. Výstřik je velmi dobrý (asi 2 hodiny) a zanechává stopu; výdrž je na mé pleti asi 7/8 hodin, ale pokud se aplikuje na oblečení, vydrží mnohem déle. Není to nijak inovativní, výjimečný, boží parfém. Nicméně si myslím, že stojí za vyzkoušení a koupi, pokud se vám líbí. Myslím, že se vyplatí do něj investovat.

Josesan

Marketing společnosti PACO RABANNE je tak do očí bijící, že ani nevím, jak ho popsat. I za cenu toho, že je tak okatě komerční, je téměř roztomilý.
Bere si na paškál bohy Olympu, hlavně ty nejmocnější a nejhezčí: Jupitera, Poseidona, Venuši, Dianu, Marse, Apollóna a všechna ta božstva pro teenagery z Hněvu Titánů, Zuřivosti Titánů a Hry o trůny Titánů.
Reklama založená na obrněných svalech, prstýncích sebraných růžovými stuhami, vavřínových hlavách, křiklounech, Vulkánových a Poseidonových paprscích a šípech lásky. Ať žije peplum!

PACO RABANNE hraje na jistotu; nechce žádná překvapení ani riskantní dobrodružství, ale nabízí kvalitu, dlouhotrvající stopu a příjemné vůně. Kdo může dát víc? Zatímco dnešní legendární voňavkářské domy neustále snižují svou vonnou sílu, PACO RABANNE si jde za svým a alespoň neklame. Jeho současné vůně jsou očekávatelné, samozřejmé a spolehlivé.
Pracoval s fougére, chypre, orientálními, koženými, pižmovými, zkrátka se všemi existujícími olfaktorickými rodinami, takže má bohaté zkušenosti s tím, že ví, co má dělat, aby se produkt ve správný čas prodal.
Francisco Rabaneda Cuervo (alias Paco Rabanne) představil svůj manifest-kolekci 12 nenositelných šatů ze současných materiálů v Paříži v roce 1966, ne méně, takže mluvíme o člověku, který ví, co má dát veřejnosti, aby byl v daném historickém okamžiku úspěšný. Přestože jeho parfémy nyní vyrábí PUIG, dá se očekávat, že k nim pan Rabanne bude mít co říci (nebo možná ne a ti, kdo se vyznají v marketingu, jsou PUIG).

PACO RABANNE dokázal povýšit rodinu fruitchuli olfactory na celkem přijatelnou úroveň kvality. Dokázal to s LADY MILLION, s ONE MILLION a s INVICTUS. Ostatní ho napodobili s křečovitými výsledky (LA VIE EST BELLE od LANCÔME, SÌ od ARMANI nebo FLOWER od KENZO). Když mluvím o FRUITCHULI, nemyslím to opravdu jako pejorativum, ale jako velmi přesný popis tohoto typu vůní, které jsou v dnešní době tak rozšířené, od LaDameDeNoir.
Ty čtyři, které jsem jmenovala, od PACO RABANNE nemám ráda a nejsem zrovna vyznavačkou žádné módy ani trendu. Nosím to, co se mi líbí, a to je vše. Je mi jedno, jestli je to levné nebo drahé; niche nebo supermarket; staré nebo nové; stará kůže nebo choni poligonero; mužské, ženské, neutrální nebo naopak.

Začátek OLYMPÉA PACO RABANNE je velmi sladký, ale příjemný; nestává se vtíravým ani nevyvolává bolest hlavy, ačkoli vždy hraje na tuto hranici. Vyniká jasmín a mandarinka, zvýrazněné přítomností ambry, dnes syntetizované molekuly (nechte vorvaně a jeho sekrety na pokoji), která má tu vlastnost, že maximálně zvýrazňuje sladké, květinové a ovocné tóny, což z ní činí exigentní složku (tenue correcte exigée) rodiny fruitchuli.
Během svého vývoje se téměř nevyvíjí a dosahuje svého zaschnutí se stejnými sladkými tóny jako na začátku, přičemž nejsou přítomny téměř žádné další tóny.

Doporučuji nepřehánět, protože by se z hřejivé květinové vůně stala nesnesitelná plíživá.
Kdo by mi řekl, že musím doporučovat nepřehánět, když jsem přehnaně aplikující KIng! Z tohoto důvodu je výkonnost OLYMPÉA velmi vysoká, protože vydrží několik hodin. Je vhodnější nepoužívat ji v uzavřeném, horkém nebo pracovním prostředí, protože může být příliš rušivá. Je však ideální na večírky, protože jeho přítomnost je nápadná.

ellebunny

Toto je můj nejoblíbenější parfém Paco Rabanne. Obal je jako vždy krásný, ale to, co je opravdu důležité, je šťáva, která je uvnitř.

Olympea je poměrně lineární vůně. Hned na začátku se objeví ten slaný akord s velmi opojným, ale čistým jasmínem. Budu souhlasit s ostatními, že to především JE jasmínový parfém, než vanilkový. Jasmín je voňavý, čajový a provedený velmi žensky... není to žádný jasmín Alien, který je křiklavý a hranatý. Sůl dodává jen trochu kovový nádech, který kompenzuje sladkost jasmínu a prořezává tloušťku nastupující vanilky. Vanilka je v této vůni spíše fazolová než dortíková nebo extraktová; velmi přirozená vanilka s trochou kouřovosti. Když parfém zaschne, můžete skutečně zachytit kašmírové dřevo (kašmeran) a ambru (ambroxan), které dodávají parfému texturu a díky nimž má tento parfém spíše plážovou atmosféru. V zaschlém parfému Olympea evokuje vůni sladké, slané pokožky. To je velmi krásně provedené a vyvážené.

Skvěle se hodí pro všechna roční období a všechny příležitosti. Souhlasím s tím, že by to byl skvělý parfém na dovolenou, zejména pokud se chystáte někam, kde jsou pláže a výhled na oceán. Vůně je poměrně těžká, ale nezaplní místnost a výdrž je skvělá (minimálně 8 hodin). Je to pro mě láska a bude to jeden z mála parfémů, které jsem ochotná si znovu koupit.

Jernê Knowles

To, že se nejedná o převratný parfém, neznamená, že není dost dobrý nebo že nemůže být uznáván ve srovnání s jinými parfémy uvedenými na trh v poslední době. Tak se prostě stává, že existuje nemalý počet lidí, kteří vyžadují něco nového, odlišného a odvážného, ale nejsou ochotni jednou provždy vstoupit do světa nik, kde najdou odpovědi na svá přání.

Olympéa je citrusová se sladkostí a větším množstvím pryskyřic, což má za následek, že designová vůně je trochu neobvyklejší, než byste možná čekali. Citrusy se při doteku s pokožkou otevírají explozivně a brzy se objeví špinavý květinový aspekt, který se stává palčivým, palčivým a ještě palčivějším, dokud nezůstanou jen citrusy a nezůstane jen pikantní, půvabná květina.

S přibývajícími hodinami se z ní stává ne-gurmánská vanilková vůně, za níž se skrývají květiny, takže vanilka získává vážné rysy a noční sklon k nošení; cosi vnucujícího přebírá vládu a po několik hodin zůstává tím sladkým dospělým suchem, které nesleze, ani když ji umyjete.

Po zaschnutí je Olympéa nábožně houževnatá ke smyslnému doteku santalového dřeva, které je to, co ráda cítí, obklopující, robustní, rozhodné, prchavé a pronikavé ve svém bezprostředním svůdném obsahu. Pryskyřičný dotek je patrný a dodává kontinuitu sladkosti vanilkového středu, jenže výstředním a vůbec ne ležérním způsobem. Důstojná fixace a ještě důstojnější projekce.

Vůně, kterou lze interpretovat jako trofej bez ohledu na to, kdo s ní zachází. Musíte se svléknout a přijmout současný návrh domu!

Seattle Dweller

Názor kluků.

Dcera mých sousedů si je minulý týden vzala na večeři s mou přítelkyní a skupinou přátel.

Vanilkově květinová směs byla na její kůži omamná. Krásně rozptylující ženským a sebevědomým způsobem. Nic skotačivého ani nemravného. Nic staromódního nebo zastaralého. Jen jemná sladká a povznášející.

Několik lidí píšících recenze přirovnává květinové prvky k řadě parfémů Dior Cherie - ale ta samozřejmě přidává charakteristickou sladkost Paco Rabanne (zábavnost) a stále mírné slané vodní tóny, které má mužská verze Invictus.

Koupil jsem své přítelkyni flakonek a je z jeho působení a výdrže v sedmém nebi. Říká, že se cítí doslova lépe a mužské komplimenty a pozornost (co jsem to udělal!) neberou konce.

Další srovnání je s tou novou CK reveal pro ženy a LA Rive in flames - ta je podobná, ale má více jantaru v dry down.

Pokud chcete muže přivést k šílenství, ignorujte směšný marketing a propagační materiály v obchodech a dejte této vůni šanci.

MatheusMello

Přijde mi legrační číst některé komentáře, zejména ty, které hovoří o obyčejných parfémech, pro masy a tak dále, že budete jen další z davu a tak dále. Ale pak si vzpomenu, že žiju v Brazílii a že to nejsou masy, kdo si může dovolit zaplatit 450 realů za tenhle flakonek parfému lol, Paco Rabbane to s tou vůní trefil, oproti mnoha jiným má tahle jinou vůni.

Vikki_B

Upřímně řečeno, je směšné to všechno číst... Mluvím o podobnosti s Beautiful Life. Každá vůně, která je sladká, je okamžitě přiřazena ke klonům Life, ale pro mě například v této Olympii není ani náznak Lancôme! Vůně je zcela v duchu Paco Rabanne: bohatá, jasná, mladistvá, velmi odlišná od Life.Tady cítím zajímavou, lehce slanou vanilku a hodně zázvoru, ten je v popředí. tuberóza je téměř k nepoznání. v Beautiful Life se objevují fazole tonka, cukrová pralinka, vanilka a pačuli, které jsou při aplikaci nejjasnější ze všech tónů.
Ach ano. černé opium krémově-kofeinové a hruškové, v Si Armani jasný tón listu černého rybízu spolu se samotnou bobulí, a Manifesto je hořké s bergamotem a otevírá se jasnou vanilkou a tuberózou. jsou odlišné a nepodobají se Lancôme Life. pouze pokud směr. je to pravda).

miradahl

Srovnáváme dnes nějaký nový produkt s La Vie Est Belle? Nemá to nic společného! Podle testu na blotteru se mi vůně zdála zajímavá, pokud ji mám srovnat - je spíše na pomezí Reveal/Womanity a Hypnotic Poison. Vidím, že některé komentátorky měly také tyto asociace. Co na to říct... Samozřejmě, že v parfumerii je více tónů než v hudbě ))) Ale jsou trendy, kterým se módní domy chtějí podřídit, aby byly na vrcholu prodejnosti. Tomu se nedá uniknout a je to NORMÁLNÍ. Nosit nebo nenosit "mainstream" je osobní volba každého. Ale rozhodně není nutné v komentářích ke každé novince vylévat bláto na každého, komu se líbila. Mně osobně se "dnešní" mainstream líbí, stejně jako mám rád gurmánské jídlo. A přesto na pozadí ostatních novinek Olympia výrazně vyčnívá. Recenzi doplním po testu na vlastní kůži, pokud nezklame - asi si ji koupím.

UPD: Bohužel nám to nevyšlo. Na flíčku sladko-slaný kořeněný zázrak, na mé kůži je to solidní zázvor na pozadí santalového dřeva a trpké vanilky. Poprvé se mi stalo, že vůně je opravdu Pikantní, dokonce se mi chce kýchnout. Jaké překvapení. Takže - vyzkoušejte ji a neposlouchejte ty, kteří Olympii zařazují mezi sladké gurmánské vůně. Ne, taková není. I když mohu jen závidět těm, na kterých odhalila svou sladkost: zázvor ve slaném karamelu z flíčku byl tak dobrý......

UPD: Měla jsem možnost si k ní často přivonět od kolegyně v práci. Prozrazuje na ní to samé co na blotteru - pikantní slaný karamel. Stále velmi příjemná vůně, škoda, že mi nesedla.

meama

Co se děje? P.Rabanne uvádí na trh dobrý parfém! Dnes se děje všechno. V úvodu se objevuje slaný máslový karamelový efekt, který je velmi příjemný. Srdce vůně má v celkovém efektu vykreslení gardénie, velmi blízké tomu od Annick Goutal v A Matin d'Orage EDP. Postupně, jak jasmín slábne, gardénie přechází ve slanou lehce svěží (zázvorovou) vanilku, která přetrvává po celé hodiny.
Nejkrásnější je první půlhodina, ale základ je prostě ok, zcela totožný s La Vie est Belle Absolu (ze stejného nosu), lehký, aniž by byl vulgární, konečně Paco Rabane, který nebere zákazníka za dojnou krávu.

Glow
Awake